Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Saj ne vem več kaj naj 7.7.2007 23:04:03
|
|
|
|
purple
|
Ja te svakinje. Tud jz mam mam z svojo probleme, ampak ne z moževe strani, ona je žena mojga brata. Nevem kje se najdejo takšni ljudje. Preverjeno- na fini način udari, kjer najbolj boli.
|
|
RE: Saj ne vem več kaj naj 7.7.2007 23:08:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Preverjeno- na fini način udari, kjer najbolj boli. Kako? To me zanima. Fini način. Ne kletvice in zmerjanje. Čeprav mislim, da drugače žal ne bo šlo. Očitno ne dojame
|
|
|
|
RE: Saj ne vem več kaj naj 7.7.2007 23:09:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Očitno se poznata, torej tudi vsaj približno veš, kje in kaj je njena đibka točka. Potem pa samo UDRI MUJO!
|
|
|
|
RE: Saj ne vem več kaj naj 7.7.2007 23:11:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa UDRI MUJO! PO SIROMAKU
|
|
|
|
RE: Saj ne vem več kaj naj 7.7.2007 23:12:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Če je pa ta baba siromak, pol je pa moja svakinja tut. Ja, no, sej je - mentalno.
|
|
|
|
RE: Saj ne vem več kaj naj 7.7.2007 23:13:30
|
|
|
|
purple
|
Verjetno ste kdaj skupaj . Počakaj na pravi trenutek in ji z lepimi, mirnimi besedami spodbi samozavest. Se da, zabila jo boš na "fini" način- po možnosti naj bo čim več ljudi zraven.
|
|
RE: Saj ne vem več kaj naj 7.7.2007 23:18:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolk smo me tuki na RR ene prjazne, tolerantne in lepo vzgojene ženske - ne privošči drugemu tistega, česar tudi sebi ne bi.
|
|
|
|
RE: Saj ne vem več kaj naj 7.7.2007 23:20:21
|
|
|
|
purple
|
Ja sj....
|
|
RE: Saj ne vem več kaj naj 7.7.2007 23:21:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej mi, k priznamo, smo še OK. Hujš so une čistunke, k blefirajo, kolk so oh in sploh, pol pa tkole razmišljajo, kukr mi zdele.
|
|
|
|
RE: Saj ne vem več kaj naj 7.7.2007 23:21:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Verjetno ste kdaj skupaj . Počakaj na pravi trenutek in ji z lepimi, mirnimi besedami spodbi samozavest. Se da, zabila jo boš na "fini" način- po možnosti naj bo čim več ljudi zraven. Ne, ker se jo izogibam. Baje, da je noseča že 6 mesecev. Mogoče jo pa zdaj to mori, ker mi še ni pokazala svojega trebuha (like I care ), pa bi rada, da jo vidim. Očitno misli, da ji bom zavidala. Jaz ji pa tako privoščim še ene tri, da ne bo imela toliko časa zame. Ona itak misli, da mora žena kuhat pa pucat pa otroke rihtat, drugače ni vredna nič. Kaj je bilo hujšega, ko sem jaz službo dobila, njo so pa ven vrgli. JAO
|
|
|
|
RE: Saj ne vem več kaj naj 7.7.2007 23:22:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Huh... kolk je blo šele pr nas štale, ker je biu Kamikaza prvi, k je svojim staršem vnuuka "prnesu"... ajme meni, k sm ga rodila...
|
|
|
|
RE: Saj ne vem več kaj naj 7.7.2007 23:25:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje glih crknem od smeha, če bo rodila na moj rojstni dan. Bom njena senca za celo življenje.
|
|
|
|
RE: Saj ne vem več kaj naj 7.7.2007 23:26:55
|
|
|
|
Anonimen
|
O, vrjamem... Jst sm tut svakinjina nočna mora. In na mojo srečo takšna nočna mora, da jo strašim točno takrat, ko meni zapaše - ona pa nič ne more proti temu. Ampak, kukr sm rekla - manj, ko jo vidim, rajši jo imam.
|
|
|
|
RE: Saj ne vem več kaj naj 7.7.2007 23:28:05
|
|
|
|
purple
|
Pa dobr, pj enkrat iz inata na obisk, mogoč boš pa tam dobla priliko.
|
|
RE: Saj ne vem več kaj naj 7.7.2007 23:32:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Pa dobr, pj enkrat iz inata na obisk, mogoč boš pa tam dobla priliko. To komaj čaka, da bi prišla in mi pokazala svojo "hiško" . Pa sploh ni njena, ampak izkoriščata njene ta stare, da jima ni treba najemnine plačevat, k sta taka reveža. Saj mi je njen mož v faco rekel, da jaz bom propadla, ker sem tako grozna in bom ostala sama. Onadva bosta pa HIŠKO imela. Hiška my ass. Še čez mesec ne prilezeta, bosta pa hiško delala . Itak se hočeta hvalit s tujo lastnino. Ne mislim jima dati tega zadovoljstva.
|
|
|
|
RE: Saj ne vem več kaj naj 7.7.2007 23:34:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolk gre šele "moji" u nos, ko se jst 1x na leto na Plitvicah narišem, potem pa kofe kuham na tistem štedilniku, k ga je ona plačala. In "revca" nč ne more proti temu, ker ji je moja tašča vnaprej povedala, da bo štedilnik postavljen v NJENI hiši in da bo na njem kuhal tisti, kateremu bo ONA dovolila. Če ne tako, pa naj štedilnika sploh ne privleče v bajto. Pa ga je vseeno. Zdaj pa ima, hudiča - mene.
|
|
|
|
RE: Saj ne vem več kaj naj 7.7.2007 23:35:25
|
|
|
|
Anonimen
|
V teh dveh letih se nabralo marsikaj. Saj me boste še kako njeno cvetko spomnile. Bom napisala, da boste videle s kakim pacientom imam opravka.
|
|
|
|
RE: Saj ne vem več kaj naj 7.7.2007 23:36:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Če pa rabš kkšne ideje za protinapad , pa tlele na tem forumu poišč mojo temo "Moji svakinji dogaja". Pa ne mi od smeha crknt, kdorkol že si.
|
|
|
|
RE: Saj ne vem več kaj naj 7.7.2007 23:37:58
|
|
|
|
purple
|
Maš prav. Enkrat se ti bo pokazala prilika, boš vidla. Glavo gor, ne daj se sprovocirat, pa če je še tk hudo. Jz nažalost moram svojo svakinjo videvat, saj stanuje pri mojih starših Drži se.
|
|
RE: Saj ne vem več kaj naj 7.7.2007 23:41:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Če pa rabš kkšne ideje za protinapad , pa tlele na tem forumu poišč mojo temo "Moji svakinji dogaja". Pa ne mi od smeha crknt, kdorkol že si. Spremljam.
|
|
|
|
RE: Saj ne vem več kaj naj 7.7.2007 23:41:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj nimaš več kej spremljat, ker sem nehala pisat... že en cajt nazaj... ker baba ni vredna mojga cajta... večinoma...
|
|
|
|
RE: Saj ne vem več kaj naj 7.7.2007 23:44:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaaaa. Pazi to! Jaz sem pretepenka! Ne pritepenka. Samo ne vem, kaj je potem ona
|
|
|
|
RE: Saj ne vem več kaj naj 7.7.2007 23:44:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Nč se sekirat. Jst sm tut priženjenka, k ji bo bajto odnesla.
|
|
|
|
RE: Saj ne vem več kaj naj 7.7.2007 23:51:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem zdaj preletela tvojo temo o svakinji. Točno eno leto nazaj je bilo. Hm, mogoče je pa kaj v datumih 7.7.
|
|
|
|
RE: Saj ne vem več kaj naj 7.7.2007 23:52:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Zaboli mene ljevo jaje za datume.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?