|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Saj ne vem več kaj naj
7.7.2007 23:04:03   
purple
Ja te  svakinje. Tud jz mam mam z svojo probleme, ampak ne z moževe strani, ona je žena mojga brata. Nevem kje se najdejo takšni ljudje.

Preverjeno- na fini način udari, kjer najbolj boli.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
7.7.2007 23:08:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: purple
Preverjeno- na fini način udari, kjer najbolj boli.

Kako? To me zanima. Fini način. Ne kletvice in zmerjanje. Čeprav mislim, da drugače žal ne bo šlo. Očitno ne dojameuser posted image

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
7.7.2007 23:09:45   
Anonimen
Očitno se poznata, torej tudi vsaj približno veš, kje in kaj je njena đibka točka.

Potem pa samo UDRI MUJO! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
7.7.2007 23:11:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa
UDRI MUJO! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  PO SIROMAKU user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
7.7.2007 23:12:09   
Anonimen
Če je pa ta baba siromak, pol je pa moja svakinja tut.

Ja, no, sej je - mentalno. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
7.7.2007 23:13:30   
purple
Verjetno ste kdaj skupajuser posted image . Počakaj na pravi trenutek in ji z lepimi, mirnimi besedami spodbi samozavest. Se da, zabila jo boš na "fini" način- po možnosti naj bo čim več ljudi zraven.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
7.7.2007 23:18:51   
Anonimen
Kolk smo me tuki na RR ene prjazne, tolerantne in lepo vzgojene ženske - ne privošči drugemu tistega, česar tudi sebi ne bi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
7.7.2007 23:20:21   
purple
Ja sj....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
7.7.2007 23:21:03   
Anonimen
Sej mi, k priznamo, smo še OK. Hujš so une čistunke, k blefirajo, kolk so oh in sploh, pol pa tkole razmišljajo, kukr mi zdele. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
7.7.2007 23:21:36   
Anonimen

Verjetno ste kdaj skupajuser posted image . Počakaj na pravi trenutek in ji z lepimi, mirnimi besedami spodbi samozavest. Se da, zabila jo boš na "fini" način- po možnosti naj bo čim več ljudi zraven.

Ne, ker se jo izogibam. Baje, da je noseča že 6 mesecev. Mogoče jo pa zdaj to mori, ker mi še ni pokazala svojega trebuha (like I careuser posted image ), pa bi rada, da jo vidim.user posted image  Očitno misli, da ji bom zavidala. Jaz ji pa tako privoščim še ene tri, da ne bo imela toliko časa zame.
Ona itak misli, da mora žena kuhat pa pucat pa otroke rihtat, drugače ni vredna nič.
Kaj je bilo hujšega, ko sem jaz službo dobila, njo so pa ven vrgli. JAO

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
7.7.2007 23:22:48   
Anonimen
Huh... kolk je blo šele pr nas štale, ker je biu Kamikaza prvi, k je svojim staršem vnuuka "prnesu"... ajme meni, k sm ga rodila... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
7.7.2007 23:25:23   
Anonimen
Po moje glih crknem od smeha, če bo rodila na moj rojstni dan.user posted image user posted image user posted image  Bom njena senca za celo življenje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
7.7.2007 23:26:55   
Anonimen
O, vrjamem... Jst sm tut svakinjina nočna mora. In na mojo srečo takšna nočna mora, da jo strašim točno takrat, ko meni zapaše - ona pa nič ne more proti temu. user posted image user posted image user posted image

Ampak, kukr sm rekla - manj, ko jo vidim, rajši jo imam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
7.7.2007 23:28:05   
purple
Pa dobr, pj enkrat iz inata na obisk, mogoč boš pa tam dobla priliko.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
7.7.2007 23:32:53   
Anonimen

Pa dobr, pj enkrat iz inata na obisk, mogoč boš pa tam dobla priliko.

user posted image  To komaj čaka, da bi prišla in mi pokazala svojo "hiško"user posted image . Pa sploh ni njena, ampak izkoriščata njene ta stare, da jima ni treba najemnine plačevat, k sta taka reveža.user posted image  Saj mi je njen mož v faco rekel, da jaz bom propadla, ker sem tako grozna in bom ostala sama. Onadva bosta pa HIŠKO imela. Hiška my ass. Še čez mesec ne prilezeta, bosta pa hiško delalauser posted image . Itak se hočeta hvalit s tujo lastnino. Ne mislim jima dati tega zadovoljstva.

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
7.7.2007 23:34:38   
Anonimen
Kolk gre šele "moji" u nos, ko se jst 1x na leto na Plitvicah narišem, potem pa kofe kuham na tistem štedilniku, k ga je ona plačala. In "revca" nč ne more proti temu, ker ji je moja tašča vnaprej povedala, da bo štedilnik postavljen v NJENI hiši in da bo na njem kuhal tisti, kateremu bo ONA dovolila. Če ne tako, pa naj štedilnika sploh ne privleče v bajto. Pa ga je vseeno. Zdaj pa ima, hudiča - mene. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
7.7.2007 23:35:25   
Anonimen
V teh dveh letih se nabralo marsikaj. Saj me boste še kako njeno cvetko spomnile. Bom napisala, da boste videle s kakim pacientom imam opravka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
7.7.2007 23:36:28   
Anonimen
Če pa rabš kkšne ideje za protinapad user posted image , pa tlele na tem forumu poišč mojo temo "Moji svakinji dogaja". Pa ne mi od smeha crknt, kdorkol že si. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
7.7.2007 23:37:58   
purple
Maš prav. Enkrat se ti bo pokazala prilika, boš vidla. Glavo gor, ne daj se sprovocirat, pa če je še tk hudo.

Jz nažalost moram svojo svakinjo videvat, saj stanuje pri mojih starših

Drži se.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
7.7.2007 23:41:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Če pa rabš kkšne ideje za protinapad user posted image , pa tlele na tem forumu poišč mojo temo "Moji svakinji dogaja". Pa ne mi od smeha crknt, kdorkol že si. user posted image user posted image user posted image

Spremljam.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
7.7.2007 23:41:52   
Anonimen
Zdaj nimaš več kej spremljat, ker sem nehala pisat... že en cajt nazaj... ker baba ni vredna mojga cajta... večinoma... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
7.7.2007 23:44:06   
Anonimen
Jaaaa. Pazi to! Jaz sem pretepenka! Ne pritepenka. Samo ne vem, kaj je potem onauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
7.7.2007 23:44:32   
Anonimen
Nč se sekirat. Jst sm tut priženjenka, k ji bo bajto odnesla. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
7.7.2007 23:51:17   
Anonimen
Sem zdaj preletela tvojo temo o svakinji. Točno eno leto nazaj je bilo. Hm, mogoče je pa kaj v datumih 7.7.user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
7.7.2007 23:52:22   
Anonimen
Zaboli mene ljevo jaje za datume. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?