Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:39:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka ja mislm, da še sej če bi ga zdej, po dolgoletni uporabi, povohala, me ne bi blo več tuki Sam ko bos najbolj prehlajena.. lahk tvegas.. :)))
|
|
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:39:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: žaži IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy next scena Mislm.. bom rabu drugo soplesalko.. ta je nevarna.. No tale packa se je pa kr urinla med naju..halooo Kera pa je ta?? Al je srecka al pa Imarcel? jst že ne...k tale tko gleda, k da bi prvič sploh tiča vidla
|
|
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:40:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Zdej pa gre zares.. :)) No kam si mi pa sedaj ušel...čak.. se ti prdružim..sam, da si dam še pumprce dol
|
|
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:40:51
|
|
|
|
Maleal
|
jst že ne...k tale tko gleda, k da bi prvič sploh tiča vidla
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:41:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lmarcel IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Zdej pa gre zares.. :)) Kje si te to bil na rastavi?????????? Te to sem bil tuki.. kjer smo zdej... to je v zivo nee..
|
|
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:41:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: žaži IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Zdej pa gre zares.. :)) No kam si mi pa sedaj ušel...čak.. se ti prdružim..sam, da si dam še pumprce dol kaj...a si glih s Triglava dol pršla, al kako?
|
|
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:42:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka jst že ne...k tale tko gleda, k da bi prvič sploh tiča vidla Ja res... to ne mors bit ti.. Nemogoce.. Prevec je presenecena.. :)) Ejj.. sam komarjev pa ni v tisti sobi.. a ne?
|
|
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:43:06
|
|
|
|
Anonimen
|
ooojooj Tjazy ne bo šlo.....jaz ne morem taka med folk...sej sm vendar čist kosmata sm pozabla, da se že par let nism nč brila..so že 10 cm dolge na šnjori
|
|
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:44:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo srecka.. sem te ujel v objektiv.. Taka nasmejana.. srecka.. pac
|
|
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:45:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: žaži ooojooj Tjazy ne bo šlo.....jaz ne morem taka med folk...sej sm vendar čist kosmata sm pozabla, da se že par let nism nč brila..so že 10 cm dolge na šnjori Mislm.. hitr se laufi zrihtat.. Kako mors to pozabt??
|
|
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:46:14
|
|
|
|
Maleal
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Evo srecka.. sem te ujel v objektiv.. Taka nasmejana.. srecka.. pac ...ampak ona je srečkanosečka...
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:46:18
|
|
|
|
Anonimen
|
A si že zakluču s plesom? Tole ni blo niti P od plesa...kje je sedaj plesno znanje s katerim si se hvalil?
|
|
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:47:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Tko... gremo dalje.. Prpravte Eure.. 200 je minimalna vsota.. da se razume.. ITAK!
|
|
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:48:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lmarcel ...ampak ona je srečkanosečka... A slucajno vids, da je nosecka? :))) NEEE! Torej... je sam se Srecka..
|
|
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:49:42
|
|
|
|
Anonimen
|
nč, grem jst zdele svojmu kej zadensat...nočko
|
|
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:50:35
|
|
|
|
Anonimen
|
btw tjazi, took obupne čupe pa že nimam
|
|
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:50:56
|
|
|
|
Anonimen
|
To pa je moja maskota... drugac
|
|
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:51:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Tko... gremo dalje.. Prpravte Eure.. 200 je minimalna vsota.. da se razume.. ITAK! Kaj le ta pogled pomeni?...naj ti sedaj z razkračenimi nogami za vrat skočim?...preideva na rock n roll??
|
|
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:52:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka nč, grem jst zdele svojmu kej zadensat...nočko A trebusnega? :)) Nocko..
|
|
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:54:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Tko... to je blo vse z moje strani.. zdej pa je ker drug na vrsti..
|
|
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:55:01
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy To pa je moja maskota... drugac Tak si še pa najbolj srčkan.
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:57:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Tko... to je blo vse z moje strani.. zdej pa je ker drug na vrsti.. Slabo si ti tole odplesal
|
|
|
PručkaGTdesignSte rešili anketo za pručko: http://www.ringaraja.net/forum/m_6049089/mpage_1/key_/tm.htm#6049089Da (
16%)
Ne (
84%)
Število vseh glasov: 73Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!