Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:24:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: žaži no bom jaz zaplesala s teboj...pa da vidmo kaj znaš...ti pogumnež Znas trebusni?
|
|
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:26:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: žaži no bom jaz zaplesala s teboj...pa da vidmo kaj znaš...ti pogumnež Znas trebusni? Tudi!
|
|
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:27:11
|
|
|
|
Maleal
|
...in kteri si ti Tjazy?
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:27:42
|
|
|
|
Anonimen
|
dejta se že hitr zment noo...mi tuki nestrpno čakamo
|
|
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:29:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka dejta se že hitr zment noo...mi tuki nestrpno čakamo Lahk kr zacnes plesat, ce si nestrpna.. Zdej se se pripravljava..
|
|
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:29:03
|
|
|
|
Maleal
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka dejta se že hitr zment noo...mi tuki nestrpno čakamo Tjazy je reku ne obupat-torej bodimo vztrajne in čakajmo.
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:29:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lmarcel ...in kteri si ti Tjazy? mislm, da je tist, k ga soplesalka za rito drži
|
|
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:29:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo.. prva scena..
|
|
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:30:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka dejta se že hitr zment noo...mi tuki nestrpno čakamo Lahk kr zacnes plesat, ce si nestrpna.. Zdej se se pripravljava.. brezveze...rajš jem zdele...mi je bl orgazmično, kukr plesat ampak gledala bom pa vseen
|
|
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:30:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka IZVIRNO SPOROČILO: lmarcel ...in kteri si ti Tjazy? mislm, da je tist, k ga soplesalka za rito drži Mislm.. za mal si me prehitela.. A si se najdla aaa??
|
|
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:31:48
|
|
|
|
Maleal
|
brezveze...rajš jem zdele...mi je bl orgazmično, kukr plesat Kaj pa te ješ,da je tok orgazmično?
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:32:20
|
|
|
|
Anonimen
|
next scena Mislm.. bom rabu drugo soplesalko.. ta je nevarna..
|
|
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:32:44
|
|
|
|
Maleal
|
mislm, da je tist, k ga soplesalka za rito drži Tako ritko bi še jaz držala.
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:33:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka IZVIRNO SPOROČILO: lmarcel ...in kteri si ti Tjazy? mislm, da je tist, k ga soplesalka za rito drži Mislm.. za mal si me prehitela.. A si se najdla aaa?? a si znoru...to pa že nism jst...se riti sploh ne dotikam...sploh pa moških ne...sej veš vetrovi pa to
|
|
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:33:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka dejta se že hitr zment noo...mi tuki nestrpno čakamo Lahk kr zacnes plesat, ce si nestrpna.. Zdej se se pripravljava.. brezveze...rajš jem zdele...mi je bl orgazmično, kukr plesat ampak gledala bom pa vseen A banane jes.. al kaj je tolk orgazmicno??
|
|
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:34:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lmarcel brezveze...rajš jem zdele...mi je bl orgazmično, kukr plesat Kaj pa te ješ,da je tok orgazmično? kruh, putr in marmelado iz robidnic mnjaaaaamiiiii
|
|
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:34:47
|
|
|
|
Maleal
|
A banane jes.. al kaj je tolk orgazmicno?? MURKE
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:34:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka a si znoru...to pa že nism jst...se riti sploh ne dotikam...sploh pa moških ne...sej veš vetrovi pa to Sej zdej ze dela ruter.. tko da lahk brezzicno prdimo.. in ruter vse posesa.. ni problema..:))) A tist hud stol je se v uporabi?? :))))
|
|
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:35:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Evo.. prva scena.. Tjazy..bot no mal bolj nežen no..me bo še v križu uščipnal! Sedaj me pa nežno in počasi dvigni jaz sem na vrsti
|
|
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:36:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy next scena Mislm.. bom rabu drugo soplesalko.. ta je nevarna.. No tale packa se je pa kr urinla med naju..halooo
|
|
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:37:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdej pa gre zares.. :))
|
|
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:37:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka a si znoru...to pa že nism jst...se riti sploh ne dotikam...sploh pa moških ne...sej veš vetrovi pa to Sej zdej ze dela ruter.. tko da lahk brezzicno prdimo.. in ruter vse posesa.. ni problema..:))) A tist hud stol je se v uporabi?? :)))) sam tist je blo še pred iznajdbo tvoje wireless "posesaj prdce" naprave... ja mislm, da še sej če bi ga zdej, po dolgoletni uporabi, povohala, me ne bi blo več tuki
|
|
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:38:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: žaži IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy next scena Mislm.. bom rabu drugo soplesalko.. ta je nevarna.. No tale packa se je pa kr urinla med naju..halooo Kera pa je ta?? Al je srecka al pa Imarcel?
|
|
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:38:20
|
|
|
|
Maleal
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Zdej pa gre zares.. :)) Kje si te to bil na rastavi??????????
|
|
RE: Ali vas vzburja PLES? 6.7.2007 23:38:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: žaži IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy next scena Mislm.. bom rabu drugo soplesalko.. ta je nevarna.. No tale packa se je pa kr urinla med naju..halooo čaki žaži, a nisi to ti?
|
|
|
DopustSianaKam s 4-letnim otrokom na morje?Slovenska obala (
26%)
Hrvaška obala (
59%)
Drugo (
15%)
Število vseh glasov: 73Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!