|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rabim tolažbo
5.11.2004 15:04:11   
petja
Živjo!
Berem vas že nekaj časa, ampak do zdaj nisem zbrala poguma, da bi kaj napisala.
S fantom se za pikico trudiva (že) od junija, sicer vem, da ni panike, ker sem še mlada, pa tudi 5 mesecev ni nevem kako dolga doba, ampak vseeno sem že čisto zamorjena, ker ni še nič. Poskusila sva že vse: jem Tifol, pijem čaj smdrljivčke (ki mi sploh ni slab, samo sladkati se ga ne sme), pridno računam, kdaj imam ovulacijo ... V glavnem, katastrofa.
Vsak mesec znova pride :hudicek: in s tem seveda solze; potem rabim kakšen teden, da pridem k sebi, se spet trudim, potem pa spet sledi :hudicek:. Vse čas si govorim, da ne smem toliko o tem razmišljati, ampak ne morem nehati. Vse dneve imam zelo zapolnjene, se zamotim, ampak še vedno se spomnim na to, da še vedno nisem :nosecka:.
V glavnem, morala sem to napisati, da dam ven iz sebe, ker prijateljice me ne razumejo, saj pri teh letih še ne razmišljajo o otroku. In vse imajo predstavo, da jim bo takoj uspelo in jim ni jasno, zakaj delam paniko.

Lp vsem, ki se trudijo postati srečke :nosecka: - da boste čim prej videle :modri:!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Rabim tolažbo
5.11.2004 15:09:27   
saba
Petja pa brez panike, saj ni še čas za to

ti lepo uživaj s svojim partnerjem, vem da je včasih hudo in da misli gredo po svoje: kaj pa če ne bo nikoli ratalo, zakaj pa meni ne rata tako......itd.

meni je ratalo v petem poizkusu, ko sem tudi kot ti že prav obupala. Pač sem imela potem žal ss v 9 tednu. Zdaj pa malo pavze, po novem letu pa spet...tako kot ti...vsak mesec čakat ali bo M. prišla ali ne.

ne obupat, glavo pokonci...za nas vse bo prišel pravi čas in čisto vse tukaj na tem forumu bomo imele prej ali slej čisto svoje pikice....

ti samo pridno :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: pa še to ti svetujem. Jaz sem zanosila takrat tik pred M. , tako da ti kar hopa-cupa čez cel mesec ne samo okrog O., pa boš vidla da bo

srečno

lp
saba

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Rabim tolažbo
5.11.2004 15:09:42   
motobaby
Da te malo potolažim; tudi jaz non stop razmišljam o :nosecka:; želja je velika in ne morem si pomagat. Zelo zelo me je strah, da ne bo šlo vse po planu, ker sva z mojim lubijem komaj začela delat na tem. Po mojem je to normalno, tko da se ne sekiraj preveč. Stvar naj bo čimbolj spontana. Pa čimprejšnje :modri:

Lp

Andreja

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Rabim tolažbo
5.11.2004 15:10:58   
ninca
joj petja, ko bi ti lahko pomagala...:(
jaz samo vztrajno držim pestke in :miska::miska::miska::miska::miska::miska: za vsako, ki ima težave kot ti in želim, da enkrat pa le ne pride M:hudicek: in da vidi končno :roza::modri::roza:, pa seveda, da se preseli na forum Prvič noseča (brez skrbi, te ne podim od tu:)-)

lp in čimveč sreče vnaprej, nina :kava:

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Rabim tolažbo
5.11.2004 15:22:31   
tinkamiška
Petja, jst te čisto razmem o čem govoriš. Tudi pri meni je tako, čeprav se trudim ne razmišljat o tem. Pri nama se odvija 11 ciklus in če ne bo zdej ali pa v naslednjem ratalo, grem januarja na histero in laparoskopijo. Me je kr malo strah, čeprav vse punce, ki so to prestale pravijo, da ni tako hudo in da je velika verjetnost, da bo po tem ratalo. Vidiš, tudi jaz sem si morala malo dušo olajšati. Tudi jaz se ne morem o tem pogovarjat z prijateljcami, ker nobena ne ve, da se z možem trudiva. Tudi še niso priprvljene, čeprav so že leta primerna(30). Pa že tako in tako drezajo vame z raznimi vprašanji zakaj pa še ni nič in tako naprej.

Tudi jaz držim pestke za tebe in za vse ostale, ki se trudijo!!!!

Lep vikend, čeprav je vreme tako moreče. Se bomo pa bolj doma stiskali:love::love::love:!!

Pa-pa,
Tinka

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Rabim tolažbo
5.11.2004 15:29:07   
saba
punce sam ne obupat..ena drugo moramo podpirat pa bo a ne!!!!
:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Rabim tolažbo
5.11.2004 15:31:43   
limaš
Nč se sekirat Petja in čim manj misli usmerjat k temu a bo, a nebo, zakaj ni...in podobno, lahko deluje negativno. sicer pa nevem če veš , da so spermiji tvojega dragega, seveda v kolikor gre za poskus prvega otroka z istim partnerjem, tujek v tvoje telo, kar pomeni da tvoje telo to zavrača. podobno kot pri presaditvah organov , zato le pogumno akcija pa naj bo čim večkrat, pa mogoče še nasvet za položaj, prebrano iz revije Mens Helth - naslov, kako zanositi, ženska spodaj z nogami na partnerjevih ramenih:love:;)...poskusi mogoče pa bo le:modri::duda::bravo:

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Rabim tolažbo
5.11.2004 15:31:51   
saba

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Rabim tolažbo
5.11.2004 15:32:43   
saba

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Rabim tolažbo
5.11.2004 15:44:29   
Poppy
Hej Petja, :rozica: sploh nisi edina, tudi jaz prveč razmišljam o tem, pa si kar ne morem pomagat, vsakič mislim, da je to, to..in me grozno potre ko pride :hudicek:,tako da razmišljam, da nikoli nič ne bo.
Ampak me potem mine in grem pozitivno naprej in komaj čakam, da naredim CB...ampak do zdaj še ni bilo:roza:

Saba,:rozica:
še zate imam eno vprašanje, ker praviš, da si zanosila tik pred M, koliko prej, ker a ne pravijo, da oplojeno jajčece potrebuje cca 10 dni da se vgnezdi, če pa prej nastopi M, se nima niti možnosti vgnezdit..?

Čauči
Poppy

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Rabim tolažbo
5.11.2004 15:53:06   
saba
ja to pa ne vem

ko sem šla na prvi pregled k G. mi je izračunal tedne ploda.....in ko sva se tako menla je rekel da je bila O. bolj pozna kot ponavadi in da če bi dobila M. bi tudi ta bila pozna...pa čeprav imam redne M. že od 16. leta

tudi hopa-cupala tisti mesec nisva okoli izračunane O. (ker se nam ni ljubilo) ampak sva hopa-cupa na dopustu in to okoli 6 dni pred M.

ne vem zarlage...vem samo, da jaz januarja začnem na novi pikici in bom z možekom se stiskala cel mesec ne samo okoli ''izračunane'' O.:sloncek::sloncek::sloncek:

lp
saba

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Rabim tolažbo
5.11.2004 16:00:35   
mmela
Ne računaj in čim manj razmišljaj. 5 mesecen sploh ni dolga doba, časa pa imaš še veliko.

Držim pesti, Marjeta

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Rabim tolažbo
5.11.2004 17:03:47   
kimi
čimbolj načrtuješ:duda: čim kasneje bo prišel verjela ali ne. zato uživaj v spolnosti in se ne sekiraj

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Rabim tolažbo
5.11.2004 17:30:18   
petja
Punce, ful hvala vsem za spodbudne besede, saj vem, da jih tudi ve rabite.

Ful ste mi polepšale dan, zato vsem veliko :rozica:, za vikend pa bomo veliko :sloncek::sloncek::sloncek: in se čim manj :( (obremenjevali), pa bo ...

Enkrat bo že, saj smo še mlade ;)

Lp, Petja

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Rabim tolažbo
5.11.2004 17:32:51   
Katjusa
kimi sam eno kratko vprsanje ki mislim da zanima se marsikatero drugo! kako se ne sekirat? No sam za mano je ze 15 bojev in se vedno bolj sekiram vedno bol obremenjujem in kaj bi dala da bi lahko pozabla in zivela "normalno"!

oprosti ce tole zveni mal napadalno no sam ni tak misljeno pac pa me res zanima kako se ne sekirat?

LP Katja

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Rabim tolažbo
5.11.2004 17:36:46   
Pia73
Katjuša roko na srce (jaz imam za sabo 16 nezaželjenih M in prej 2 s.s.) tisti, ko to ne dajo skozi enostavno ne morejo vedeti,... Jaz take poste kar ignoriram, je najlažje,...

LP Pia73

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Rabim tolažbo
5.11.2004 17:39:59   
Katjusa
Pia73!

mas cis in povsem prav! mislim da vem kak je odgovor:)

lep pozdav Katja

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

noč čarovnic
Lelly28 RR

Ali s svojimi otroki za noč čarovnic izrezljate buče?

da (33%)

ne (67%)

Število vseh glasov: 15

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!