Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A se še katera pridruži? 10.7.2007 13:07:59
|
|
|
|
beba76
|
Jaz kavo zmerom pijem z mlekom in natrenom. Drugače sem pa zdaj pojedla skledo solate, jajčka bodo malo kasneje, zvečer pa šnicl
|
|
|
|
RE: A se še katera pridruži? 11.7.2007 21:43:28
|
|
|
|
beba76
|
Kaj še slučajno kera hujša glede na to, da nihče nič ne piše?? Jaz še vztrajam, lačna ko pes!
|
|
|
|
RE: A se še katera pridruži? 11.7.2007 22:17:49
|
|
|
|
cmokec
|
Jaz sem se za to dieto premislila. V ponedeljek sem začela z jabolčnim kisom, pa bom vidla, če res kaj deluje. Srečno naprej.
|
|
RE: A se še katera pridruži? 11.7.2007 22:44:23
|
|
|
|
trixi
|
olja, da vas vsaj pozdravim jaz se diete držim tam nekje do kosila potem pa... Sem pa vse skupaj malo bolj poštudirala in vidim, da je itak vse na bazi beljakovin, tako, da vseeno, če se ne ravno do pikice držim jedilnika. Une slive na začetku so itak za prebavo, mi pa ni jasno kaj delajo albert piškoti in kornfleksi na dieti. Kaj ni mogel tisti, ki je dieto sestavljal, najti kakšnih OH v bolj zdravi obliki In zdaj poleti, ko je zelenjave in sadja na pretek a ni vseeno, če pojem kakšen drug sadež al pa zelenjavo Ok sej vem, da mi ni nujno zraven bit, če mi pač določene stvari ne pašejo, ampak samo tako malo razmišljam. Ma ja, bistvo je, da me dejte malo brcnit v "rit", da ne bom iskala samo izgovorov. Drugače pa jaz še na tešče spijem en velik kozarec vode z jabolčnim kisom (včasih je to kar v obliki kapsul) in pa une kapsule L karnitin sem si kupla. Si mislim, da, če že ne pomaga, vsaj škodit ne more Tko, zdej grem še malo okoli po forumu pogledat, pol pa še ene par vaj z utežmi naredit čau, čau
|
|
|
|
RE: A se še katera pridruži? 11.7.2007 23:02:55
|
|
|
|
beba76
|
TRIXI, KJE SI PA TI NAŠLA KORNFLEX??? Jaz se držim, ker sem se pač tak odločila Namesto solate sem pa jaz zaj zvečer pojedla eno breskev in poleg tudi študirala, da je menda manj kalorična kot solata, ki ji dodam olje Se mi ni dalo solat naredit in sem samo breskev vzela iz hladilnika
|
|
|
|
RE: A se še katera pridruži? 11.7.2007 23:08:23
|
|
|
|
trixi
|
beba, ati to meni k pišem tako ko govorim al se ti zdi, da cornflakesov ni na jedilniku Sem šla prou še enkrat gledat, če nisem kaj pomutila in- evo ti jih, 4. dan in jih maš na jedilniku za zajtrk celih pet velikih žlic , jaz jih bom zamenjala s polnozrnatim prepečencem
|
|
|
|
RE: A se še katera pridruži? 13.7.2007 22:48:11
|
|
|
|
beba76
|
TRIXI, sorry, me je zaj kar sram, ker sem namreč jaz tista, ki je "razdelila" recept za to hujšanje, pa ne vem jedilnika oz. za določene jedi ne vem, da so gor Kornflex pa sem spragledala zato, ker ga ne jem oz. sem pri tej dieti itak brez zajtka in popijem le kavo. No, danes je petek in sem prvič zjutraj pojedla kos polnozrnatega kruha. A si ti kaj lačna? Kak šnicl bi nama pasal, kaj? Se mi zdi, da se samo še midve držima in boma posledično seveda samo midve sexy bejbe
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?