Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Mnenja za na ta post ;) 4.11.2004 13:55:04
|
|
|
|
Annny
|
Enako, Teja:) Verjela ali ne...še nikoli prej, preden, nisem dobila Naje, nisem imela v rokah majhnega dojenčka..niti si nisem predstavljala, da bi ga imela..ampak že sama misel na to, da bi nekaj hudega naredila živemu bitju.. (pa če je še tako miceno in se še ne zaveda- sicer pa: kdo pa lahko dokaže, da se otroček pri npr. 10 t ne zaveda??..).. nikoli ne bi mogla narediti splava, ker se čutim odgovorno - malo bitje sem imela takoj rada, čeprav si še nisem predstavljala, kakšno bo moje življenje z njim..ampak sem z veseljem in ljubeznijo sprejela izziv in vem, da mi nekoli ne bi moglo biti žal!! Glede teh žensk pa: najbolj se mi smilijo nič krivi otroci, ki jim take sebične mamice uničujejo življenja zaradi lastne čustvene odvisnosti...jaz bi se z majhnim otrokom čutila DOLŽNO zapustiti brezveznega in neodgovornega partnerja..da bi rešila vsaj otročka!! Klinc pa lastna sreča v ljubezni- vse lahko počaka, samo otroci ne morejo:(
|
|
|
|
Mnenja za na ta post ;) 4.11.2004 19:42:59
|
|
|
|
niki5
|
Sem že razmišljala ali sploh dam svoje mnjenje, v tem sem pa sama veliko bolj liberalna. Moje mnjenje je, da je otrok velika odgovornost in če na to nisi pripravljen je bolje da ga nimaš. Otroka imeti za vsako ceno ali pa nekoga prisliti v to je samo na škodo otroka. Pa bodimo realni.. zakaj pa ženske hodijo na merjenje vratne gube v 12 tednu? Če pride do rezultata, da bo otrok umsko prizadet v tem primeru prekinejo nosečnost. Kaj potem to ne velja in ni splav? Ali pa kaj bi rekle, ko so v bivši jugi med vojno (pa še med katero drugo) ženske posiljevali in so zanosile.. zakaj bi morale obdržati otroka, če bi jo spominjal na grozno dogodek in ne bi bil zaželjen.. da ne govorim kako se otrok počuti, ko izve kako je nastal.. Pa tudi če ne pride do take situacije.. Različni dogodki v življenju te lahko pripeljejo do tega. Ne prenesem obsojanja, to je najlažje in še lažje je govoriti o usodi nekoga drugega. Sama poznam kup rešitev za tuje težave, ko pa pridem do svojih se stvar zelo hitro spremeni pa je lahko težava dokaj identična.. Otroke se naj ima takrat ko smo pripravljeni nanje in si jih želimo. Drugače je lahko življenje eno samo trpljenje zanje. Živeti s tem, da si nezaželjen ni prijetno. Torej splav do 12 tedna zame ni sporen in prav je da imamo možnost odločitve. Kar se pa nanaša na tisto temo je pa čisto absurdno.. vsak ki ima kaj zdrave pameti ve, da pri 21 tednu ni mogoče opravljati splava zato ker si otroka ne želiš, temveč zaradi tehtnih razlogov. Moški so tako razred zase (ne vsi) in je težko od njih pričakovati nekaj kar za njih še ni otipljivo, da bodo bili čustveni. Sploh pa on ,ki nima nobenih čustev do bivše in je ta novica ga verjetno kar šokirala. On se bo kaj kmalu moral soočiti z otrokom oz. z dejstvom, da pričakuje otroka (če je seveda njegov)in s tem sprejeti odgovornost. Upam le, da ima punca, ki pričakuje več zdrave pameti in bo nudila otroku vse potrebno.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?