Annny -> Mnenja za na ta post ;) (4.11.2004 13:35:21)
|
To je sicer res...ampak kdo pa pravi, da tega otroka mamica sploh hoče- saj pri tako visoki nosečnosti itak nima izbire...Res je: ne poznamo ozadja! Obstajajo tudi take (eno poznam), ki tipu, ki ga hočejo obdržati zanalašč tako dolgo ne povedo za nosečnost,daje potem že prepozno za splav...tako ga hočejo kao priklenit nase..Potem ima pa kak tip slabo vest, ostane pri njej..njo in otroke pa maltretira, da so mu uničili življenje.. Tako da...bolje imeti otroka sama, brez takega tipa, ki pomišlja, ali bi ali ne bi.. No, zdaj sem zašla nekam izven teme, ampak vseeno,... Pa še to: ne vem, ali imam dejansko prav ali ne...večkrat sem naletela na podobne primere: ljudje, ki imajo hude načrte za kariero (npr. tale magisterij itd.), so, ko zaide tema na otroke, popolnoma brezsrčni in sploh ne pomišljajo, da mogoče NE BI naredili splava...ker je logočno, da ga bodo.. Tudi jaz sem imela hude načrte za svojo kariero in še vedno jih imam...imam pa tudi otročka...ampak če so sanje dovolj močne in človek ne išče izgovorov, se da vse uskladiti!! Lp
|
|
|
|