|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Starši in radodarnost
1.7.2007 14:04:35   
Anonimen
sicer pa sej veš, dokler je za vse dovolj ni panike!Ne bi mi bilo prav, če ostala družina ne bi imela, mala pa bi tržila delež...

to je popolnoma druga stvar in tud jaz bi bila nesrečna, če bi moj otrok zahteval in izsiljeval na vse možne načine, midva pa ne bi bil zmožna dat. sicer je pa najin otrok tako nezahteven in zadovoljen z malenkostjo.
sem pa že videla otroke, ki izsiljujejo do amena.

moja tast in tašča sta imela 16 ali 14 stanovanj, se ne spomnim. moj mož je njun edinec in mu nista privoščila niti najmanjšega od teh. po 5ih letih najine zveze, sta naju pošiljala  v najemniško stanovanje, da vidiva če sva sploh za skupajuser posted image . ona dva nikoli nista bila v najemu.
moja starša sta nama ponudila, da živiva pri nas in sva se zato tudi odločila. pomagala sta nama prit do svoje strehe nad glavo. mož je šele pri nas videl kaj pomeni družina in medsebojna pomoč.
med tem sta tast in tašča pognala vse premoženje. moža sta najedala, da je naš hlapec in podobne neumnosti. on se z mojimi starši bolje razume kot s svojimi. sam je rekel, da se še nikoli v življenju ni tako zaželjenega počutil, kot se z mano in mojimi starši. pri svojih je bil vedno odveč, poslušal koliko stane, je pa kot študent skrbel zase in doma plačeval stroške. rekel je, da takšnega občutka svojemu otroku nikoli ne bo dal.

mamajetu, a si ti že vnaprej fauš svojim otrokom, tako kot moja tast in taščauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
1.7.2007 15:44:56   
sneška_
 Kaj se sekiraš  kaj dajejo punci.To pač je njihova stvar. Če bi začela življenje in gospodinjstvo samo s kovčegom v rokah vsaka pomoč bi ti bila več kot dobrodošla.Pa z druge strani a misliš da unim staršem ki nimajo kaj dati svojim otrokom jim je lahko?
Ni jim verjami.
Moj primer  pri mojim staršem doma imam dva stanovanja in letnjo hišico katera bi mi tuki bila zelo v pomoč ko sem prišla.Samo to imetje je v drugi državi a suhega denarja pa niso imeli da bi mi ga dali.

Tudi njegovi starši nimajo nič in verjami da je bilo hudo da naju gledajo kako začinjemo od žličke in kovčega da bi imeli nekaj zdaj.

Če bom imela možnosti ne bom dovolila da se moj otrok matra tako kot midva.Ma vse bi mu stiščala v rit na koncu koncev otroci ostajejo za nama.

In kot je rekla Raho    a bi res  ta ati posvojil eno pupo 32 let pa z enim otrokom in drugim na poti in me reši vseh kreditov kar jih imamo.  

Ma bo boljše samo da imamo  zdravlja  pa s druge strani ne pričakujemo od nobenega nič .Zdaj pa če bi se dalo pomagati zakaj pa ne ?

Najdojenček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
1.7.2007 15:57:19   
Maxica
Nisem brala vseh komentarjev, ampak dokler jaz na ta račun nimam manj, se s takimi stvarmi sploh ne bi obremenjevala. Hvala Bogu imam dva zdrava otroka in krasnega moža in imamo se radi. Kaj pa počnejo ljudje izven "mojega teritorija", se mi pa zdi, da je to popolnoma njihova stvar. Tudi sama bom svojima otrokoma nudila, kar bom le lahko, jima pa življenja na noben način ne bom olepševala, temveč bom kar se da realna. Seveda jima privoščim vse najboljše in najlepše, a na žalost življenje ni samo potica.user posted image
Če bi meni starši kupili stanovanje, avto itd., bi bila pa seveda zelo hvaležna. Sta mi pa v življenju marsikaj nudila, pa še mi, in rada ju imam.user posted image  
Jaz pravim, vsak naj najprej pred svojim pragom pomete, mislim, da bo imel dovolj dela doma.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 53
1.7.2007 16:04:42   
Taya85
če ma keš zakaj pa ne...........user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 54
1.7.2007 16:08:54   
digi
Hm tudi jaz nisem brala vsega, vendar vseeno... Moje mnenje je, da je pomoč dobrodošla in vsekakor vredu, vendar pa gre tudi za to kako ta oseba, ki ima tako veliko srečo, to zna cenit....
ne me narobe razumet vendar, imam znanko, ki ji starši plačujejo že 7 leto študij, ona pa se klati okrog z nejnim frajerjem, ki ni vreden ama ništa.... no ker so starši obupali (nad njeno zvezo) so ji celo dali hišo (sicer staro, vendar so plačali celo obnovo) in kaj ona in njen tipson?! Joj kolk sva mi2 vlagala pa delala.... Da me ne zadene kap.... Pa poznam njene starše, njo, njega.... v glavnem grozno..... No, če pa zna to recimo hčerka ceniti, je hvaležna pa tudi pomaga svojim staršem pa super... tudi jaz imam name svojim otrokom pomagat kolikor bom le lahko user posted image user posted image user posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
1.7.2007 20:30:10   
itata
Meni bi fotr tudi vse kupil, če bi mi lahko. Ker mi pa ne more, mi je bil pa prisiljen enkrat lepo rečt, da če si lahko prosim ob kreditu, ki sem ga vzela za hišo, še življenjsko zavarovanje plačujem, ker če se mi kaj zgodi, onadva z mamo še mojega dolga ne bosta sposobna odplačat... Za ene je pa to realnost, ampak tako je. Blagor pa ostalim, ki jim je vsaj malo lažje.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 56
1.7.2007 21:42:30   
Anonimen
Brez veze!!!!
Dobi od a do ž vse! Svojo leno rit premika samo po kofetih! Ne dela nič...starša pa cele dneve pa še njuna otroka pazi...Mislim da kdor to dela svojim otrokom dela zelo veliko škodo!!!

Lenobe ne podpiram!!!!

In nisem nevoščljiva, ker mam sama vsega dost!!!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
1.7.2007 21:44:04   
Anonimen
A ti slučajno hodiš v službo?Tut ne,tko da sam tih bod,sebe prvo puglej no!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
1.7.2007 23:18:56   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

A ti slučajno hodiš v službo?Tut ne,tko da sam tih bod,sebe prvo puglej no!!!!user posted image user posted image

user posted image

user posted image za crkntuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
2.7.2007 11:35:55   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: mamajetu

Ni v mojem sorodu! Živi ne daleč stran od mene...Nima ne šole ne nč...Ne da se ji naredit šole.Ne da se ji hodit delat,...
Ne rečem če ti pomagajo... ko res ne moreš dobit službe al pa da nemorš narest šole...ampak da podpirajo lenobo mi pa ni ok...Ji nisem prou nč fouš!!! Sama imam vse kar želim ampak delam za ta denar! Tudi meni starši hočejo marsi kaj kupit in vejo da ne maram podpiranja lenobe...tudi sama sem že od 20-ga leta samostojna (živim na svojem)...

Vidim, da bi vse rade bogate starše...vsem ni usojeno pač!

Glede mojega časa?
Jah ene visite tle ene smo pa zunaj....Kaj hočmo vsak ni enak! Mam čas kolkr si ga vzamem...ne živim v Lj.da se neb dal vsega zvedet!!! Naša občina je tko majhna da vsak vsakega pozna (no skoraj )

Tezko bi se reklo, da ji nisi fous, ker ce ji res ne bi bila, te vse to ne bi tako motilo in ti slo "v nos".  Imam priloznost obcasno videt in obcutit te razgledane, samostojne in vase zaverovane prebivalce majhne obcine v kateri se vsi poznajo in vsak o vsakemu vse ve, se pa hitro izkaze, da je to "vedenje" o vsakemu vse, marsikdaj kup predpostavk, domnevanj in interpretacij po lastnem dozivljanju necigar zivljenja in postopkov, ki so vecinoma brez trohice resnega ali iskrenega razumevanja in vecinoma za cilj imajo samo ocrniti nekoga drugega ker je on bljak bljak, "a jaz, jaz pa nisem tak, jaz sem boljsi jaz sem najboljsi....". Graditi pozitivno samopodobo na temeljih pljuvanja po drugemu je dolgorocno izjemno faljena nalozba. Pove samo to, da osebnostno premores izredno veliko zanimanja za obrekovanja in da ti obrekovanja krojijo norme in stalisca. Zdi se mi pa popolnoma nepotrebno pisati o tem, da so ta obrekovanja najveckrat za lase privlecena; pokazejo pa vso hudobijo, privoscljivost, nizkotnost in okrutnost tistega, ki jih ustvarja, se bolj pa tistega, ki jih prenasa in jim brez rezerve verjame. Slednjemu gre pripisati tudi stupidnost, saj vsak, ki ima malo pameti ve, da posebej tam, "kjer vsak vsakega pozna in kjer se o vsakemu vse ve" temu ni prav tako.
Dejstvo, da nimas niti trohice osnovnega spostovanja do cloveka, ne glede na to kdo je in kaksen je; da se naslajas ko jo lahko spljuvas in istocasno razlagas, da ti pa nisi taksna, meni osebno govori samo o zelo prisotnem primitivizmu in omejenosti.
Ce si zadovoljna s tem kako si in kaj si dosegla in/ali ustvarila bodi zadovoljna. Ce pa le to izkoriscas kot argument za dokazovanje manjvrednosti drugega, pomisli, da tudi tvoji "dosezki" so hitro za koga argument, da te spljuva in s tem dokazuje tvojo manjvrednost. Zanicevanje je potrebno tam, kjer zanicevalec potrebuje potrditev. Kaksno potrditev ti rabis? Da si boljsa od nje? Ce tega ze ne ves in ce okolica tega se ne ve, jih z zanicevanjem drugega ne bos prepricala. Mogoce se ti prav zato potrditev izmika. Mogoce se je utopila v zanicevanju.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
2.7.2007 13:35:18   
ema79
Mislim, da je skrajni čas, da se začne folk brigat sam zase.

Če ji kupuje - pa ji naj kupuje!

Če on to lahko gleda, da je lena - pa naj gleda.

Sama bo enkrat videla, kako je, konjega ne bo več.

Za vsako palco rita raste so včasih rekli.

Sam ne razumem zakaj se maš ti za obremenjevat z takimi stvarmi?
Ti nisi nič oškodovana s tem.

Sama tudi nisem ničesar od doma dobila, samo cunje sem vzela in to je to. Vse kar sem kupila ko sem bila še pri starših sem jima pustila. Pa bi mi tudi oni dali vse na svetu, če bi mi le lahko, sam kaj ko komaj sebe mama preživlja.

Življenje je lepo....

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 61
2.7.2007 14:20:30   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: mamajetu
Lenobe ne podpiram!!!!

Ne, lenobe ne podpiraš, podpira ji jo NJEN fotr!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
2.7.2007 20:44:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

Tezko bi se reklo, da ji nisi fous, ker ce ji res ne bi bila, te vse to ne bi tako motilo in ti slo "v nos".  Imam priloznost obcasno videt in obcutit te razgledane, samostojne in vase zaverovane prebivalce majhne obcine v kateri se vsi poznajo in vsak o vsakemu vse ve, se pa hitro izkaze, da je to "vedenje" o vsakemu vse, marsikdaj kup predpostavk, domnevanj in interpretacij po lastnem dozivljanju necigar zivljenja in postopkov, ki so vecinoma brez trohice resnega ali iskrenega razumevanja in vecinoma za cilj imajo samo ocrniti nekoga drugega ker je on bljak bljak, "a jaz, jaz pa nisem tak, jaz sem boljsi jaz sem najboljsi....". Graditi pozitivno samopodobo na temeljih pljuvanja po drugemu je dolgorocno izjemno faljena nalozba. Pove samo to, da osebnostno premores izredno veliko zanimanja za obrekovanja in da ti obrekovanja krojijo norme in stalisca. Zdi se mi pa popolnoma nepotrebno pisati o tem, da so ta obrekovanja najveckrat za lase privlecena; pokazejo pa vso hudobijo, privoscljivost, nizkotnost in okrutnost tistega, ki jih ustvarja, se bolj pa tistega, ki jih prenasa in jim brez rezerve verjame. Slednjemu gre pripisati tudi stupidnost, saj vsak, ki ima malo pameti ve, da posebej tam, "kjer vsak vsakega pozna in kjer se o vsakemu vse ve" temu ni prav tako.
Dejstvo, da nimas niti trohice osnovnega spostovanja do cloveka, ne glede na to kdo je in kaksen je; da se naslajas ko jo lahko spljuvas in istocasno razlagas, da ti pa nisi taksna, meni osebno govori samo o zelo prisotnem primitivizmu in omejenosti.
Ce si zadovoljna s tem kako si in kaj si dosegla in/ali ustvarila bodi zadovoljna. Ce pa le to izkoriscas kot argument za dokazovanje manjvrednosti drugega, pomisli, da tudi tvoji "dosezki" so hitro za koga argument, da te spljuva in s tem dokazuje tvojo manjvrednost. Zanicevanje je potrebno tam, kjer zanicevalec potrebuje potrditev. Kaksno potrditev ti rabis? Da si boljsa od nje? Ce tega ze ne ves in ce okolica tega se ne ve, jih z zanicevanjem drugega ne bos prepricala. Mogoce se ti prav zato potrditev izmika. Mogoce se je utopila v zanicevanju.

U, Misek, tole se bom pa kar na pamet naučila za naslednjič, ko bom želela nekomu povedati, naj se briga zase. Upam, da tekst ni pod avtorskimi pravicami user posted image  user posted image

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
2.7.2007 21:07:58   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR
U, Misek, tole se bom pa kar na pamet naučila za naslednjič, ko bom želela nekomu povedati, naj se briga zase. Upam, da tekst ni pod avtorskimi pravicami user posted image  user posted image

Nobenih avtorskih pravic user posted image  Skoda pa, da bi ti, ko so ti zadeve jasne pobirala kaj ven, tisti, ki bi pa morali, pa niti ne zastopijo, kaj sele, da bi kaj pobrali iz kaksnega teksta.

< Sporočilo je popravil Misek -- 2.7.2007 21:08:46 >

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
2.7.2007 21:23:59   
purple
Mišek, kapo dol pred tvojim postom. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 65
2.7.2007 21:25:05   
mika
mIŠEK, se strinjam z Mič, zelo dober odgovoruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 66
2.7.2007 22:39:30   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

Graditi pozitivno samopodobo na temeljih pljuvanja po drugemu je dolgorocno izjemno faljena nalozba.

Joj, Misek, res si pravcati izvir modrih misli  user posted image user posted image user posted image

Seveda ima tvoj post ( kot vedno ) rep in glavo, kot se reče, in seveda se povsem strinjam.

< Sporočilo je popravil daddy -- 2.7.2007 22:40:44 >

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 67
3.7.2007 7:53:54   
Anonimen
A ni lepo, če ima kdo dovolj, pa je še sposoben dajati?
Mišek, lepo napisano.

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
3.7.2007 8:50:45   
jade1
Je tudi meni znan "sindrom majhnega kraja". Vsi "kao" o vseh vse vedo ampak v bistvu je tričetrt stvari za lase privlečenih. In potem ti kdaj kdo začne kaj razlagati, strogo zaupno seveda, in ga gledaš in študiraš a si ti mal zmešan al ima uni prebujno domišljijo.Kaj vse se ne spomnijo user posted image  Še z daljnogledi hodijo na njive, da kontrolirajo kaj dela sosed. user posted image  Zame, ki sem prišla iz velikega mesta bogu za hrbtom že 5 let govorijo, da bom spokala in šla, vmes so že taščko spraševali zakaj sva se z mojim ločila user posted image . Da sem noseča so ugotovili skor prej ko jaz, ker so videli, da sem doma, očitno na bolniški... Ne moreš verjet kaj vse folk opazi.  Mene take stvari sploh ne zanimajo. Kaj kdo ima pa sploh ne, še hvala bogu, da si lahko kdo privošči več. Še dobro, da smo tolk na samem, da opravljivke ne hodijo k nam. user posted image
Je bilo hecno, ko me je prvič pripeljal moj domov in potem greva na en giro po hosti in potem čez vas, se je pri vsaki tadrugi hiši "ferng" majal. user posted image  Kontrola, jasno. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
3.7.2007 8:53:07   
jade1
Sicer pa komu boš dal, če ne svojemu otroku.

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 70
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

EPIDURALNA
corfu

Kakšno imate mnenje o epiduralni anesteziji?

sem za (51%)

sem proti (32%)

sem jo imela (18%)

Število vseh glasov: 378

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!