|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
18.9.2007 21:56:15   
Ajvy
Ja, Natalija, naša je tudi prava uživačica v kopanju, jo je prav veselje gledat....

Dodala sem par slikic v album, če katero zanima, lp lepo ajejte...pa vaši otročki seveda tudi..

Kapica, kdja bomo lahko videli  tvojega sončka!!!

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu natalija)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
18.9.2007 22:07:31   
natalija
Ajvy, prava lepotička, ni kaj. O tej punci pa bomo verjetno še kaj brali čez 15, 20 let, ne. Pa kakšni laski! Mi pa smo skoraj plešasti. user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
18.9.2007 22:07:44   
baja*
Uf, naš je tudi pravkar zaspal. Odkar smo prišli z morja je dosti bolj tečnuser posted image . Ga sploh ne poznam takega. Celo tak fejst je jokal, da je skor dihat vmes pozabil (taki jok lahko v 3,5 mesecih preštejem na prste ene roke). Zgleda da mu je morski luft ful pasal, zdaj pa se pritožuje nad spremembo. Najraje bi še za par dni dol spokala. Verjetno pa je sitn tud zaradi vremena, logično, saj sem jaz tud in pol grema že drug drugemu na jetrauser posted image .

Pa še en problem smo prinesli z morja. Kot ponavadi tudi tam ni bil preveč navdušen nad vožnjo v vozičku, zato sva ga dosti prenosila, da je mali radovednež lahko okol gledal. Ampak to ni problem, če sta dva, en ga nosi, drugi tiši voziček. No zdaj pa je šel dragi nazaj na šiht in sem na sprehodih sama in se lahko po domače povedano ****. Od kdaj naprej se lahko otroka vozi v športnem vozičku? Al pa da bi vsaj lahko naklon dvignla pa ne gre (imamo Pramette). Edino če probam s kakim povštrom..user posted image  Ima katera kak pameten nasvet?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
18.9.2007 22:11:33   
baja*
Ajvy sem pogledala slike. Pravi cuker je, sploh tiste so lepe, kjer spančkauser posted image .

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
18.9.2007 22:21:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Tašonka, katere pasme sta tvoja psička....mi imamo maltežana, danes ko sva šla ven- brez marele naju je popolnoma namočilo, samo škoda k sem šampon pozabila domauser posted image

user posted image Sem že jaz rekla, da se grem kar ven tuširat. user posted image No, naša dva imata dežne plaščke, samo sta mela glavi vseen čist premočeni in je Pegy prov prestrašeno pogledovala v nebo. Sta pa mešančka med pudljico in koker španjelom.

Natalija, moj tudi ful uživa v banjici in čofota zraven, da kar poplavo naredi.user posted image

Ajvy, lepe slikice!user posted image Madonca je čupava tamala.

Baja*, jaz ga že od začetka vozim v športnem vozičku, samo imam popolnoma poleženega, še zdaj in bo tako še en čas. Naklona je mogoče max. 10 stopinj, ker bolj dol ne gre.

Mi smo pa danes stari dva meseca!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2105
18.9.2007 22:24:05   
natalija
Jaz sem ravno včeraj vzela košaro z vozička, pa je mala stara 2 meseca in pol. Se mi zdi, da ji zdaj v športnem delu dost bolj paše, ker že malo pogleduje naokrog.V materinski v mb je sestra rekla, da lahko že novorojenčka položimo v športen del, tudi, če ni naklon 0 stopin. Do treh mesecev so v mariborski regiji otroci poviti široko, tako, da je hrbtenica s pleničkami podprta. Po tretjem mesecu pa so že itak bolj močni. No, ne vem. Jaz sem probala včeraj, pa se mi zdi ok. Seveda z odejico pod Ano. Se je pa naša tudi včasih drla v vozičku kot jesihar, da mi je blo kar nerodno.user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
18.9.2007 22:25:47   
natalija
Tašonka, čestitke!user posted image

(odgovor članu natalija)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
18.9.2007 22:25:55   
Ajvy
Tašonka čestitam za dva meseca!!!!user posted image user posted image

Baja, jaz imam kar dvignjen naklon, ker drugače se dere kot jeshaar, tak pa saj malo vidi ven, pa je zadovoljna...

NAtalija, tudi tvojo Ano bi radi videli!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
18.9.2007 22:27:32   
Ajvy
Tašonka, a bi mi smeli videti slavljenca???plosim

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
18.9.2007 22:43:41   
baja*
Pramette ima to tak blesavo nareto, da ne moreš dvignet naklona pri nešportnem modelu. Zadnjič sva ga probala naštimat v športnega in je mel mali glavico pri tistih pasih in je blo ful čudnouser posted image . Res pa je, da si nisma vzela časa in sva kr na hitrco nekaj skup spocala. Boma jutri še enkrat.
Natalija mene je ena stara zadnjič ful grdo pogledala, ko se mi je mali jokal v vozičkuuser posted image . Ja halo, a zaj sem pa kr slaba mama al kaj?user posted image Bo treba CSD klicat.user posted image  user posted image  
Tašonka čestitke! user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
18.9.2007 22:48:28   
Anonimen
ajvy kaka lepotička je malauser posted image user posted image pa tud ma hudo frizurcouser posted image moja ma tud ful dolge laske, atko pravi da je hipiuser posted image

meni se je od začetka ful drla v vozu, sem misla da sploh ne bomo mogli šetkat okoli, zdaj je pa ok, pa skoz jo mam v športnem, je vzglavje malenkost privzdignjeno, je čisto kul...

tule ful lije, pa vode so že vse čez stopleuser posted image sem gledla prej po tv kako majo kje, bogi folkuser posted image upah da neha počasi, ker drugače bo totalno sranjeuser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2111
19.9.2007 0:14:24   
Anonimen

Seveda, dobiš geslo na ZS.user posted image
Če ga še katera želi videt, naj mi pove, da ji pošljem geslo.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2112
19.9.2007 1:12:52   
rumba
Končno sem uspela v album spraviti nekaj slikic.user posted image  Je pa trajalo, ker me je nonstop nekaj ven metalo.
Sedaj pa bi bil že čas, da grem malo pod kožo gledat.user posted image
Lahko noč vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
19.9.2007 1:22:27   
Anonimen
Ful imaš lepe otroke, rumba!user posted image user posted image user posted image Julija mi je tam na plaži takoooo cortkana, Hana in Anej sta pa svetovni maškari, pa tok sta lušna, ko sta zapacana s sladoledom okrog ust!user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2114
19.9.2007 7:28:59   
majrim
dobro jutro....madona, do kdaj pa ve klepetate?????...saj pol ni čudno, da človek ne more bit na tekočem z dogajanjem...en dan nismo prižgali računalnika, pa je že povsod polno kamor pogledašuser posted image
...trenutno se smejemouser posted image , ampak se moram počasi odlepit od pc-ja, ker bo treba jo dat spat še za kako uro..
..sem prišla samo pogledat telefonsko od vrtca...za 2009 moram dat prošnjo že zdaj noter,k er v izoli ni prostorauser posted image ...v treh vrtcih ni prostora in jih ljudje vozijo v strunjanuser posted image ...človek ne more verjet...je pa res, da smo v izoli s fullll velikim prirastkomuser posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
19.9.2007 8:51:58   
rumba
Dobro jutro!
Tašonka, kak cukra sta tvoja mala! Špela je pravi angelček user posted image user posted image , Jure pa že tak korenjak. Lubeka lepauser posted image ...
majrim, jaz sem že tudi oddala prošnje za vrtec, za vse tri, ker se selimo na drugi konec LJ prihodnje poletje. Pa je tudi zeeeeeloooo malo šans, da ga dobimo.user posted image user posted image  Anej že, ker bo v ta starejšo skupini, Hana mogoče, za Julijo pa se mora zgoditi čudež. Ma, kaj naj potlej vozim otroke v različne vrtce.... user posted image

Nič, ena se neki buni v posteljici, naj jo že pridem pogledatuser posted image . Šibam.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
19.9.2007 8:54:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Seveda, dobiš geslo na ZS.user posted image
Če ga še katera želi videt, naj mi pove, da ji pošljem geslo.user posted image

Tašonka, meni še geslo, plosim. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2117
19.9.2007 9:16:52   
Freycha
dobro jutro!

uf kako se je lepo zbuditi v sončno jutro!

Upam, da bo tale sonček pripomogel tudi Diti, da ne bo več tako tečna, kot je bila včeraj. Včasih zna pa res prekositi samo sebe kar se tega tiče. No, je pa tudi res, da jo je bogo revo čisto cel dan full napenjalo in je prdela ko zmešana, seveda pa zraven tudi polivala. Verjamete ali ne, včeraj sem porabila 8 tetra plenic, da sem pucala njene bruhece. Pa sem vsako izkoristila do zadnjega suhega mesta na pleniciuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem pa totalno zaspana, ker namesto, da bi šla spat ob 12h, ko je končno tamala zaspala, sem bila pokonci do nekih 2h, ob pol petih je tamala auf naredila, potem sem še malo dremucklala in sedaj me je dobesedno zrinila s postelje. Sedaj pa ko kraljica čisto mirno spi v moji postelji, jaz pa kavo s podočnjaki pijem user posted image user posted image user posted image

tašonka tudi jaz se priporočam za geslo.

Baja ogromno parov daje kar v športne vozičke malčke, ker košar sploh ne kupujejo. Pa pomoje ni nič narobe, če je vzglavje malo privzdignjeno. Če je za polivančke ok, da imajo vsa ležišča malo dvignjena, je tudi za vse ostale otročke ok.

Rumba tvoji trije sončki so pa tako lubaniuser posted image  se vas kar nisem mogla nagledat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
19.9.2007 10:02:58   
Ajvy
Baja, sam to je res, samo da se otrok joče, te že vsi postrani gledajo....pa malo pa more glasilke uvežbat in pljuča raztegnit...

Ulla, včeraj je bilo kakor sodni dan, sploh si ne predstavlam da bi me poplavilo kakor je one uboge ljudi....ampak tale vreme ga vedno bolj serje, se mi zdi da je vsako leto huje...

Rumba, kakšni navihančki, pa kolk lask ima Julija, a ni fejst k spijo pa imajo take poze rokic...jst jo včasih opazujem in ne morem verjeti, da je tako majhna....pa tolk drugačnih poz...
Rumba, a imasta oba rjave očke??Zgledata precej poskočna???

Majrim, saj je baje povsod tak naval ,da je kar grozno....mi je rekla babca, da imajo letos dvakrat več porodov kot lani, vendar da to v statistiki ni prikazano tak, ker je umrljivost tudi večja...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
19.9.2007 10:06:42   
Ajvy
Freycha, a tvoja je bila tudi včeraj vremenska, meni se je na koncu dneva že tak smilila...

No, danes smo prvič dali 3 kapljice AD3....zaenkrat še nič ne bom rekla, bomo videli kak bo, samo upam ,da je ne bo preveč zvijalo...
Jst mam spet vročino, grem danes dohtarci....pmeni bi morali že člansko izkaznico podelit , tokrat sem tam...ne morem verjet, da mi zdravje ne privošči malo miru pred boleznijo...ah ja, sej bo...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
19.9.2007 10:40:26   
rumba
Ayvi, kako cortkane slikce od Tarje!user posted image  Ona je pa tudi že za frizerja, kaj?user posted image
baja*, v špotnem vozičku ga že lahko komot voziš, samo naslona pa jaz še ne bi dvigovala toliko časa, dokler bi še preveč zlezel na stran. Dvigni ga samo toliko, da še ne leze. Ali pa ga malo podloži.user posted image  Ma, ne sekiraj se, če se drugi ozirajo, ko otrok joče. Pa saj morajo malo pojokati, kaj? Kaj šele bo, ko pridejo izpadi trme! Pol ti pa med policami v trgovini kriči, ti se zanj ne zmeniš, pa pride mimo ena stara tetka, pa ti reče: "Ja če mu vi ne boste kupili čokolade, bom mu pa jaz!"user posted image user posted image  Da se ti ZMEŠA!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
19.9.2007 10:42:45   
rumba
Rumba, a imasta oba rjave očke??Zgledata precej poskočna???

Ja, oba sta rjavooka, pa Julija bo menda tudi. user posted image
Poskočna?....user posted image user posted image user posted image   Ne vprašaj kako.user posted image  

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
19.9.2007 12:58:28   
majrim
kaj bi mogla pol šele jaz rečt, ko moja začne jokat skoraj takoj,ko jo položim v voziček???in tako je celo pot, dokler ne omaga in zaspi...zgleda, da ne mara vozička...vsaj zdaj,ko leži in nič ne vidiuser posted image ...noro je..tolko otrok po mestu oz. vozičkov,pa samo moja dela tak kažinuser posted image ...no ja,danes sem vsaj kavo spila v miru..user posted image ...ni lepšega kot sedet ob morju in uživat v kaviuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
19.9.2007 13:42:46   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

...ni lepšega kot sedet ob morju in uživat v kaviuser posted image

najlažje je pa nam lušte delat user posted image user posted image user posted image user posted image

Rumba zdej morm met pa samo še čast v živo spoznat tvojo Hano pa bom že vse tvoje otročke poznala user posted image user posted image . Pri Maji bo pa še malo trajalo user posted image user posted image  

Jaz sem bila pa dopoldne v novem Mercatorju user posted image user posted image , kr neki, sploh ni tko dobr kukr delajo reklamo - kr neki..........
Popoldne morm it pa v Btc ker mam ful rojstnih dnevov, ma mož roj dan pa babica pa še prijatelj....pa še v petek imava obletnico, pa še sestra ima krst...sem pozabila povedat da bom krstna botra user posted image .
Pa zadnjič sem se pozabila pohvalit da me je sestra zvlekla na Jana Plestenjaka in sem si spumpala 250 ml mleka ko sem prišla domov, samo zdej pa ne vem ali je blo to od veselja ker sem šla ali zarad piva ki sem ga spila user posted image user posted image .

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
19.9.2007 13:51:16   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Pa zadnjič sem se pozabila pohvalit da me je sestra zvlekla na Jana Plestenjaka in sem si spumpala 250 ml mleka ko sem prišla domov, samo zdej pa ne vem ali je blo to od veselja ker sem šla ali zarad piva ki sem ga spila user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image  A je bilo tako fajn? user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.