|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
18.9.2007 13:56:47   
Anonimen
Rumba, kako nardiš brusnično omako?

Meni je mami dans filane paprike nardila. Bom samo pire skuhala zraven.

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2076
18.9.2007 13:57:10   
rumba
*maja, za večerjo pa bodo, če se mi bo še ljubilo, sevedauser posted image , skutine palačinke. Jih obožujem. Pa kompot.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
18.9.2007 13:58:52   
*maja
No saj priznam je meni danes tudi že pošteno dolgčas. Mala spi, možek je na šihtu in pride šele zvečer, mularija je v vrtcu, ta starejša v šoli pa pride tudi šele pozno popoldan (hodijo na plavanje), meni se suši že drugi stroj perila, pa vse je že popedenano, pa mi je še vedno dolgčas user posted image . Madona kako sovražim take dneve kot je ta danes user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
18.9.2007 13:59:58   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Rumba, kako nardiš brusnično omako?

Po liniji najmanjšega upora.user posted image
Brusnični džem vržem v posodo, zalijem z vodo, povrejem in zgostim z malo riževe moke. Uala!

Se mi je zdelo malo preveč tiho.... Julija je mrknila!user posted image In to kar na tleh na igralni podlogi.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
18.9.2007 14:01:50   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Se mi je zdelo malo preveč tiho.... Julija je mrknila!user posted image In to kar na tleh na igralni podlogi.user posted image

Julija je mrknila naša se je pa ravnokar zbudila.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
18.9.2007 14:01:53   
Anonimen

Joj, moj pa nikoli ne mrkne tako sam od sebe. mogoče mi je do zdaj 2x uspelo, da je zaninal, ko sem ga po stanovanju nosla. Drugače vedno zaspi samo po hranjenju, na zizi.

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2081
18.9.2007 14:02:17   
Anonimen
maja saj ne da premočjo čez, samo takoj je cela plenica mokra in mala tečka, valda, sej ni fajn met mokro cunjo na ritiuser posted image drugač tko čez pa ne spusti.....

ajvy ti kar probajuser posted image meni se je to obneslo....mislim pa da mamo vse že apriori vcepljen ta strah pred AD3, ko vsi tako zganjajouser posted image

jaz bom pol na brzaka špagete nardila, pa solato iz pečene paprike.....samo jaz ne smem prevč, zarad česnauser posted image ne da semi kej ekstra s kuho ukvarjat....se vidi a neuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2082
18.9.2007 14:03:53   
siskamiska
Rumba dobr si si ti to zamislila. Jaz bom pa kar zelenjavno juho užgala pa bo.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
18.9.2007 14:06:36   
baja*
user posted image  user posted image  pišem kot nora, pol pa me ven pokne user posted image

Če povzamem kar sem imela za povedat: zmatrana sem.

Kuhal je dragiuser posted image  in to golaž s polentouser posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
18.9.2007 14:17:47   
rumba

Joj, moj pa nikoli ne mrkne tako sam od sebe. mogoče mi je do zdaj 2x uspelo, da je zaninal, ko sem ga po stanovanju nosla. Drugače vedno zaspi samo po hranjenju, na zizi.

Moja prva dva do nekaj čez eno leto nista znala zaspati drugače kot na zizi, Juliji pa ravno na ta način ne rata. Ona mrkne samo z dudo, pa ni važno v kakem položaju je.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
18.9.2007 14:19:47   
rumba
Zdaj pa pri nas lije, kot da je sodni dan.user posted image  Še dobro, da sem v šestem štuku, da me ne odplavi. Ma, vrtec me danes že ne bo videl. Nak, ne bo!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
18.9.2007 14:20:40   
Anonimen
Pri nas je začelo lit šele ob 11h, pa je črno kot v rogu. Bliska, grmi, pa že 3x je toča vmes padala. user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2087
18.9.2007 14:20:46   
Anonimen
joj ko bi moja kdaj samam takole zaspalauser posted image samo na joški al pa da jo nosim sm pa kjeuser posted image jaz ne vem ka bo, ko bo mela 10 kil, če bo skoz tko....niti ne vem kak se naj lotim tegauser posted image je lahk še tak zaspana, da umira in ji oči kar okoli suče, pa bo tulila ko zverina, če jo odložim....pol ji pa sam joško v usta porinem, dvakrat potegne in spi ko topuser posted image user posted image ne morš verjet...

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2088
18.9.2007 14:24:16   
rumba
Ulla, boš pa dlje časa njena duda, pa bo. Nekaterim pomaga tudi to, da se navadijo na eno ninico, pa z njo zaspijo. Poskusi jo imeti vedno pri sebi med dojenjem (naj bo med vama, da jo Ula lahko prime), pa malo jo pod majco nosi, da se navleče tvojega vonja. Poskusiti ni greh. Meni je tako uspelo prepričati Hano, da se še kako drugače zaspi, kot na joški. Sem pa pozno začela z uvajanjem ninice.

zvesta, a pri vas pa kar toča, al kaj? O user posted image .

Aja, ulla, pa poskusi ji dati v posteljico tvojo prešvicano požamo ali pa kako spodnjo majico. To sta itak zelo priljubljeni ninici.user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 18.9.2007 14:26:18 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
18.9.2007 14:29:38   
Anonimen

Ulla, boš pa dlje časa njena duda, pa bo. Nekaterim pomaga tudi to, da se navadijo na eno ninico, pa z njo zaspijo. Poskusi jo imeti vedno pri sebi med dojenjem (naj bo med vama, da jo Ula lahko prime), pa malo jo pod majco nosi, da se navleče tvojega vonja. Poskusiti ni greh. Meni je tako uspelo prepričati Hano, da se še kako drugače zaspi, kot na joški. Sem pa pozno začela z uvajanjem ninice.

Uuuuu... huda ideja... Jaz pa že cel mesec tuhtam, kako ga naj navadim na ninico, ker ko mu jo ponujam ni nič iz tega. Pa je res hudo, ko samo na zizi zaspi. Pa dobi zvečer po dojenju flaško in mu moram po pojedeni flaški ponudit še bradavico da mrkne.

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2090
18.9.2007 14:45:58   
Anonimen
sem se spomnla na mojga bratrančka.....on je mel tako ninicouser posted image user posted image user posted image user posted image je vrag od plenice že tak smrdel, da smo vsi bežali, on pa ni hotu drugeuser posted image user posted image itak mama skoz plenico vmes, ker mi iz sosednje joške mleko toči, pa je ne gane preveč....me pa za majco grabi, sploh ne spusti, po moje se boji da jo bom takoj ko bo zdremala v kinderpet šuknilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2091
18.9.2007 16:40:58   
Freycha
no tako.. upam, da mi je Dito uspelo uspavati in kaka urica spanja ji ne bi škodovala... meni pa tudi ne.user posted image

sem bila danes malo naokoli, samo je full kurčevo hoditi ven in do avta itd.. če dežuje. Dita je bila malo mokra, jaz sem bila pa mokra ko cucek. No, samo upam, da se ne bom kaj prehladila user posted image

zdej pa grem hitro malo cote pospraviti, ker se mi kar nabira od pranja, pospravljati se mi pa ne da preveč....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
18.9.2007 16:43:01   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

freycha jaz tud obožujem kačeuser posted image user posted image user posted image sem tud specializirana za ulovit jihuser posted image user posted image samo strupene raj pr mer pustim, nestrupeno pa kar pohopsamuser posted image user posted image user posted image zdaj je bil oni tip iz nemčije v evroparku s kačami.....lani je bil v celju, sem vse kače po rokah vlačla, je bil čist presenečenuser posted image

evo, že joka mala, tak milouser posted image morm šibat...

je še oni tip iz nemčije in ko sem bila danes tam, sem ga hotela prositi, če mi da v roke kako lepotičko, pa je ravno nekam šel. Sem mislila, da bi jo še Diti dala za probat, ker bi pomoje full čudno gledala, ko bi jo imela okoli vratu, ampak kot sem rekla, ga ravno takrat ni bilo tam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
18.9.2007 18:16:13   
Anonimen
Mater, ste čist pošašavile s čvekanjem, kolk mam za prebrat!user posted image Tole je pa kot med nosečnostjo, ko smo imele ful cajta.

Freycha, ko dobiš otroka, se veliko zarečenga kruha nažreš, ja.user posted image Sej zato jaz pravim tistim, ki so pametni in brez otrok, naj kar počakajo na svoje, pa bojo videli.

Kapica, midva se bova šihtala, tako da bosta oba otroka še doma. No, Jure bo itak še premajhen za vrtec. Jaz bom skoz zvečer delala, da pa bom imela kdaj tud lahko jutranji šiht, bomo pa kakšno babico vpregli recimo 1x tedensko.
Sožalje za popravilo avta. Samo je baje pri nas veliko ceneje kot gor v Nemčiji. Možev bratranec je avti pripeljal iz Münchna v Ljubljano na servis, ker se baje tako zelo cenovno splača. No, saj so to združili še z mini dopustom tukaj.

Rumba, nič še ne obljubim za četrtek. Imamo drugače v četrtek v planu izlet na Bled, ampak se zna zgodit, da se na kratko še ustavimo na kofetku.user posted image

Siskamiska, men je lahko še tako nerodno, pa se ne morem skrit. Če zagledaš eno babnco z dvema user posted image user posted image in dvema črnima user posted image user posted image , pa še dedca zraven, pol je težko še kdo drug kot jaz.user posted image Tako da pri meni grmovja odpadejo.user posted image

Ulla, sem pogledla slikce. Cukrček!user posted image Ta zadnja je ful dobra!user posted image

Jaz sem pa hemeroide fasala od tega sedenja zaradi pogostega dojenja.user posted image Ga znam samo sede dojit, zdej pa mam.user posted image Zdej se sicer ne dojiva več tako pogosto, ampak sej ga tud po flaši futram sede.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2094
18.9.2007 20:47:59   
Ajvy
Lep pozdrav, vidim da se vse uspešno cartate ali pa že komirate v svoji pojstelji...
NAša pupa je bila danes cel dan tako vremenska, beri tečkana, da niti enkrat ni spala več kot pol ure- sam za primerjavo naj napišem, da spi povprečno 2-3 ure in to ene trikrat do štirikrat na dan....temu primerno sem se naposlušala tudi njenega joka, se mi zdi da mi še vedno odmeva v glavi...sedaj aja in upam ,da ji bo uspelo se vsaj malo naspati, saj verjamem ,da je u iber utrujena...revčka....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
18.9.2007 20:49:09   
Ajvy
Tašonka, katere pasme sta tvoja psička....mi imamo maltežana, danes ko sva šla ven- brez marele naju je popolnoma namočilo, samo škoda k sem šampon pozabila domauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
18.9.2007 21:10:39   
Anonimen
Joj, našega pikca je to vreme takop zmešalo, da cel dan ni prav veliko jedel. Samo dremal in spal je.

No, in ko je sedaj deloval najbolj utrujeno, sva rekla, da ga bova skopala, nahranila in dala spat.
Takrat pa se je začelo....
Pred nosom sem mu mahala z metuljčkom, ki šelesti. In on je pol ure taho divjal z vsemi štirimi, da je bil na koncu čisto prešvican. po vratu mu je teklo, dlani so ble čist mokre.

Zdaj je skopan, sit, a preveč utrujen, da bi zaspal. Grem mu dat zizo, da ga pobere.

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2097
18.9.2007 21:16:07   
Ajvy

Pred nosom sem mu mahala z metuljčkom, ki šelesti. In on je pol ure taho divjal z vsemi štirimi, da je bil na koncu čisto prešvican. po vratu mu je teklo, dlani so ble čist mokre.

Naša postane tak vesela, da tolk miga, da se dostikrat kar malo pobruha...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
18.9.2007 21:35:59   
Anonimen
Saj naš se tudi pobruha... samo je zdaj dirkal s praznim želodcem, pa ni mel kaj bruhat. user posted image

Zdaj grem pa spat.

Nočko....

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2099
18.9.2007 21:52:17   
natalija
Naša pupa skopana, sita in mirno spi. Zunaj pa tak grmi, daa
me je skoraj s kavča vrglo. Upam, da bo jutri bolj mirno.
A vaši tudi tako uživajo pri kopanju? Ana čofota po veliki bani, ker ji je njena premala. Mami je premalo kupla, zdaj pa jo moram po kopalnici vlačit. user posted image  Pa z nogicami tak binca in nabija z petkami, da me je strah, da si ne bi kaj naredila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.