|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
19.10.2007 23:35:33   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

mene pa skrbi, da me je zadnjič v ledvica napihalo, ker me full nekaj čudno boli zadaj. Samo ne vem, kako naj bi to sploh bolelo in izgledalo, ker sem imela do sedaj vedno ledvice zdrave.....

Daj si kaki ledvični čaj skuhaj. Jaz si to vedno nardim, ko me začne tam zaradj tak čudno boletuser posted image

Naj se pohvalim, da sem bla včeraj pri frizerju in nimam več 10cm narastka!user posted image user posted image

Tašonka ne vem ne vem keri je tak trosil okoluser posted image
Glede stopinj pa ej... 26? Res je, da je blo malo poletja, ampak...user posted image Mate bazen tud?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
19.10.2007 23:37:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Tašonka ne vem ne vem keri je tak trosil okoluser posted image
Glede stopinj pa ej... 26? Res je, da je blo malo poletja, ampak...user posted image Mate bazen tud?

Morm jst mal mojga zaslišat. On se velik po Štajerskem potika.user posted image user posted image
Ne, bazena pa nimamo. No, nekaj podobnega bazenu mali naredi s čofotanjem, ko ga kopamo user posted image , samo to ni to. Za tauhat glih ni.user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4827
19.10.2007 23:38:06   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

jah ne vem, če bo šlo tako naprej baja, se bosta dol dajala že pri 10. letih user posted image user posted image user posted image  hec

ja, "teritorij" sta si že ogledalauser posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
19.10.2007 23:38:54   
madejka
Tašonka nisem vidla tvojga zadnjega odgovora še... je sranje če ne morš prezraćit. Jaz sem misla da kurite tak fejstuser posted image Tak te pa čist razumem ker midva sva bla prej v garson jeri sredi betona in sma mela še pozimi prevroče in sploh nisma kaj dosti kurla. V kopalnici pa, kjer ni blo okna, bi pa tud pozimi rabla klimo...user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
19.10.2007 23:41:31   
Anonimen
Kurimo pa mi zlo mal tud pozimi. Ni treba skor nič, razen če je fejst mraz zunaj.

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4830
19.10.2007 23:42:09   
yudit
Mi trije tud imamo garsonjera čez dan ko sma zunaj si prezračimo , pol pa kaki čaj  koslio skuhamo pa se kar hitro zagreje, v kopalnici je pa mrzlo in skoraj da po celi dan imamo okno odprto, zdaj pa imam 22 stopinj

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
19.10.2007 23:42:00   
baja*
Aja Freycha, pa lahko noč!user posted image

Nič, zame bo tud dost za danes... babike lepo, dolgo in mirno nočko vam želimuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
19.10.2007 23:43:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: yudit

Mi trije tud imamo garsonjera čez dan ko sma zunaj si prezračimo , pol pa kaki čaj  koslio skuhamo pa se kar hitro zagreje, v kopalnici je pa mrzlo in skoraj da po celi dan imamo okno odprto, zdaj pa imam 22 stopinj

Ja, mi tudi zračimo, ko nas ni, če je pa kriza, pa Špelo spakiram v stolček za hranjenje, da mi nikamor ne more, Jureta pa zapakiram v ležalnik in ju postavim tako, da ne piha po njiju in za 5 minut preluftam.

(odgovor članu yudit)
  Neposredna povezava do sporočila: 4833
19.10.2007 23:44:36   
madejka
Tud jaz grem... najprej stusirat pol si pa se spumpat mlekca pa spat!
Nočko babike!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
19.10.2007 23:46:28   
yudit
aja baja* že greš lahko noč lepo spi, freycha zdaj ko vem da redno hodiš v LJ bi mi lahk neki kupila ampak ko shujšamuser posted image , ne resno  že neki cajta iščem kavbojke znamke Disel in vem da jih v a LJ imajo . Nevem točno kak je tista  ul.ko so tisti butiki kak se ji reče, no skratka moram še mal shujšat pa ti povem , aja  a lahko?

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
19.10.2007 23:46:43   
Anonimen
tašonka je res kriza to ja.....meni se edino v kuhni tak svinjsko segrejem, že če mi luči gorijo crknešuser posted image so one reflektorske, to tak sekauser posted image pol pa da slučajno še skuham kajuser posted image dobr da nism prevč zagnanauser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4836
19.10.2007 23:49:22   
Anonimen
Točn ja, še reflektorske luči. To mamo večino dneva pržgano, ker itak ni neke svetlobe od zunaj pri nas, smo v tak kot zabiti in en sam vir svetlobe... eh, sej bo bolš, k bomo sedmico na lotu zadel.user posted image
Za kuhat pa tud jst nisem zagnana, sam kaj k je tavečji otrok zagnan za jest in ona zahteva "silo" (kosilo).user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4837
19.10.2007 23:49:39   
yudit
Tašonka kak veliko stanovanje imate pa, ker najina garsonjera je mičkenauser posted image 27 kvadratov vred z balkonom v njej je dost ljubezniuser posted imageuser posted image no februara pa se že selima v večje tak da bomo še mal potrpeli...

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
19.10.2007 23:54:24   
Anonimen
Yudit, mi imamo 23m2 veliko sobo (s kuhinjo in jedilnim kotom vred), pa 5m2 predsobe in 5m2 kopalnice. Smo imel še 13m2 balkona (kera logika, da grejo tko narest user posted image user posted image , namesto, da bi bilo večje stanovanje) in smo 10m2 balkona zaprli in spremenili v spalnico. Ampak je v bistvu to še vedno vse en prostor z dnevno in kuhinjo (vse odprto), samo da je spalnica eno štengico (4 cm) dvignjena. Se pravi, če zdej to seštejem... je po novem našega stanovanja 43m2. Zdej je kar uredu. Je dragi poskrbel, ko sva bila z Juretom v porodnišnici, da se je vse sfiniširalo in sva prišla na urejeno povečano stanovanje. Prej je bilo pa grozno. Kavč smo imel skoz raztegnjen, ker ga nisva vsak dan zlagala in ni blo nobenga placa.

(odgovor članu yudit)
  Neposredna povezava do sporočila: 4839
19.10.2007 23:54:35   
Anonimen
jaz bom malo navadla da nema "sila"user posted image user posted image user posted image oz. sam za praznikeuser posted image user posted image

hecam seuser posted image da nau socialna jutr na vratihuser posted image

(odgovor članu yudit)
  Neposredna povezava do sporočila: 4840
19.10.2007 23:55:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

jaz bom malo navadla da nema "sila"user posted image user posted image user posted image oz. sam za praznikeuser posted image user posted image

Aha, pol si ti ena od unih slabih mam, k bo otroka s Frutki futrala... a, a?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4841
19.10.2007 23:57:10   
Anonimen
joj tašonka to je pa tak šit, taka razporeditevuser posted image ko so fajne garsonjere tud, moj fotr ma tako, ne vem sicer kolk je kvadratov, samo je lepo mali hodnik in kopalnica, pa kuhnjica posebi prostor in isto pol soba.....da nimaš vse v  enem cimru....kaki so to arhitektiuser posted image verjetno kaki falirani študenjtjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4842
19.10.2007 23:58:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Aha, pol si ti ena od unih slabih mam, k bo otroka s Frutki futrala... a, a?user posted image user posted image user posted image user posted image

eh, oni koren al pa jabko bom pa že skuhala, temu se ne more rečt kosilouser posted image pa še za atija zravn, mater bo veseluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4843
19.10.2007 23:58:41   
Anonimen
ka sm pa zdej nardilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4844
20.10.2007 0:02:03   
Anonimen
Pozna ura je že.user posted image
Ma sej je v bistvu kr fajn, ko maš male otroke, da maš vse na uču v enem prostoru, tud, ko po kuhni prčkaš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4845
20.10.2007 0:05:55   
Anonimen
moj prvi flat je bil tko...micena micena mansardna sobica pa kopalnica....kuhno sm si zasilno uredila, po vodo sem kopalnico hodla pa črepine tud tam umivalauser posted image pa kok je blo fajnuser posted image naslednji korak so bli pa 103 kvadratuser posted image pa vse ful mansardno spet, smotano zarad pohištva, ogrooomna dnevna, pa nimaš kaj not postavtuser posted image sem mela mizo za biljard na sred sobe, pa tv in stolp goruser posted image ah, to so bli cajtiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4846
20.10.2007 0:06:14   
Anonimen
Eh nič, grem jaz v pojstlo. Spet bom cel vikend sama z mularijo in pomoje mi litri kave ne bojo pomagal. Najrajši bi se kar prežarčila v nedeljo zvečer, ko dragi pride s šihta.user posted image
Nočko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4847
20.10.2007 0:07:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

moj prvi flat je bil tko...micena micena mansardna sobica pa kopalnica....kuhno sm si zasilno uredila, po vodo sem kopalnico hodla pa črepine tud tam umivalauser posted image pa kok je blo fajnuser posted image naslednji korak so bli pa 103 kvadratuser posted image pa vse ful mansardno spet, smotano zarad pohištva, ogrooomna dnevna, pa nimaš kaj not postavtuser posted image sem mela mizo za biljard na sred sobe, pa tv in stolp goruser posted image ah, to so bli cajtiuser posted image

Ja, sej kvadratura ni vse, bolj bistvena je razporeditev.user posted image Mi imamo zdaj res fajn glede na malo kvadraturo. Izgleda bolj prostorno kot bi človek sklepal.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4848
20.10.2007 0:08:52   
yudit
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka
. Kavč smo imel skoz raztegnjen, ker ga nisva vsak dan zlagala in ni blo nobenga placa.
                                                                                                                                                                                       ja mi tud imamo tak kauč kar razpotegen, ker nima smisla ga vedno gor pa dol dvogovat, ja mi tud imamo veliki balkon sam se neda zapret , baje  kvari izgled okolici  ker je novi blok pa poleg ceste. Sam pa kaj češ tak je za dva je bilo ok zdaj pa ko sam tri pa je mal nerodno, ker niti obiska nemoreš imeti kak trebauser posted image no bo boljše nekega dne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
20.10.2007 0:11:34   
yudit
j agarsonjere pa imajo tud prednosta, naša že  ker če se skregema moram i tak delit pojstlouser posted image tak da nekaj je že fajn

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?