Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* tašonka to pa mora bit sranje, da si z dragim tak šihte izmenjujeta... se bolj malo vidita, ne? Ja, zelo malo. Premalo. Sva mela že tud krizo zarad tega, pa upam, da ne bo spet še ena, ko grem nazaj na šiht... Ampak en čas bo še treba potrpet. Ko bosta oba v vrtcu, pa ko bom jaz (upam) našla normalno službo z normalnim delovnikom, bo pa vse stokrat boljše. Freycha, mi imamo tud dans že drugi dan okrog 23 stopinj v stanovanju in se mi tud kr hladno zdi, ker smo navajeni na 25-26 stopinj met. Zvesta, če bosta not pa ven letala po štacunah, ali kjerkol že, pol mu neki tazga natakni, da boš komot mu dol dala, ko bosta not. Ali zimsko vrečo, da jo sam odpneš, ali pa ga fejst pokrij samo. Če bosta pa v bistvu zuni in komaj omembe vredno not, pol lahko pa tud kombinezonček oblečeš. Samo spodi ga ne preveč oblečt, ker tolk mrzlo pa spet ne bo. Ne vem no, boš jutri vidla, kako bo. Mal po občutku naredi. Aha, ko sem zdaj Freychin nasvet prebrala - vidiš, jaz bi pa glih obratno nardila. V lupinici manj oblečenega imela in pokrila, ker je v lupinici že samo po sebi bolj toplo, v košari pa bolj oblekla. Aha, vidim, da si že nagruntala... Klinc, ne grem brisat napisanga. Aja, vidm, da še nisi nagruntala... no boš že. (Ja, sprot berem in odgovarjam. ) Baja, mene tvoj Rene na temle avatarju še na mojga Jureta mal spominja. Od kere dec je zdej okol hodu? Zvesta, argumentirat ti ne znam, zato ti tam tud odgovorila nisem, ampak kot si že sama rekla, jaz bi tudi imela raje uradno svoje gospodinjstvo. Freycha, krasna slikica! Kako zvedavo gleda v svet tamala. A sama že hoče sedet? Ker Jure bi samo še sedel. Prav "trebušnjake" dela in se dviguje v sedeč položaj, ko ga imam v naročju. Ti, pr men je blo pa glih obratno. Sem prve tri mesece po Špeli "vpila", da nikol več nobenga otroka, pol sem si pa počas premisnla. A ti (vidva) pa zdej tko, da bi kr samo pri Diti ostala? Tini6, ful je princeska vajina Špela! Špele so res lepotice! Ulla, tamala je pa tako frajerska na fotkah! Se mi zdi en tak odklop kot njena mama. Tisti pogled in nasmešek... Čupavka mala.
|