|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
19.10.2007 23:04:38   
yudit
ja freycha maš prav glede službe, moj tud ma tako službo in mislim da nebi  šel v drugo državvo sigurno ne , tu po Slo pa verjetno bi. jaz pa se počasi poslavljam grem namreč do konca pospravit pa  spat....

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
19.10.2007 23:05:21   
Anonimen
freycha user posted image

baja meni ful neki ne štima, če ne "dišim" po kozlceh.....user posted image pa večino ko prase hodim po svetu, vsa pokozlana, ker mi je to čisto normalno in mi na pamet ne pade da bi se preobleklauser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4802
19.10.2007 23:11:08   
yudit
meni so vsi lepi dojenčki  freychina pa je neki posebenga s tistimi očkami za znoret, mislim da bo obnorela fanteuser posted image ,zadnjič ko me je tak  lepo pogledala  kar naravnost v oči user posted image , ampak moja je meni najlepša takomkot vsaki mamici njegov sonček...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
19.10.2007 23:12:05   
baja*
Lahko noč tiniuser posted image

freycha, Rene pa tud ne bi rabo samih kozlarij posnematuser posted image  Le kaj ga bo Dita naslednjič naučila?user posted image

Ulla, dans sem prav sexy pričakala svojega dragega, ko je prišel iz šihta: v razvlečeni trenirki, skozlana po celi majci pa še malo za vratom, mmmmmmmm pomojem si me je full zaželeluser posted image  user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
19.10.2007 23:15:06   
yudit
nevem pa kej z mano nocoj da sem se tak razčvekala, mi je kar mal nerodnouser posted image no mogoče pa bo polna luna la kaj drugegauser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
19.10.2007 23:15:13   
Anonimen
bajauser posted image user posted image jaz mam tudi tak seksi look...trenerka, razvlečena majca, da hitro zizo ven dobimuser posted image podočnjaki do tal, frizura mmmmmuser posted image in seveda omamni vonj po bruhcih in riboderminuuser posted image user posted image ma da dol padeuser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4806
19.10.2007 23:15:59   
Anonimen
eh yudit ka to bo nerodnouser posted image ti si kar prvošči....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4807
19.10.2007 23:19:07   
yudit
se vidi da sem sila pirčekuser posted image kaj češ za mleko vse...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
19.10.2007 23:19:39   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80
ma da dol padeuser posted image

ja, moj tud dol pade oz. rečt bi mogla, da mu dol padeuser posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
19.10.2007 23:21:12   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: yudit

se vidi da sem sila pirčekuser posted image kaj češ za mleko vse...

A ti maš tud rada pir? Ja te pa boma drugič raje pir namesto kafejauser posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
19.10.2007 23:22:49   
Freycha
yudit hvala bogu, da si tako klepetava danes user posted image  kaj pa češ drugegauser posted image

ja, jaz sem tut tak seksi non stop z razvlečeno še nosečniško trenirko, ki mi sedaj leze dol in jo imam do pol riti (ki ni ravno za kazat), pa v pobruhani in poslinjeni majici (btw prej me je pobruhala po majici na hrbtu, pa sploh videla nisem user posted image ), no, lase si redno perem, ampak se nisem postrigla od konca junija in sem že prava "dolgolaska"user posted image  - v glavnem nič seksi......

jah ne vem, če bo šlo tako naprej baja, se bosta dol dajala že pri 10. letih user posted image user posted image user posted image  hec

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
19.10.2007 23:23:56   
Freycha
mene pa skrbi, da me je zadnjič v ledvica napihalo, ker me full nekaj čudno boli zadaj. Samo ne vem, kako naj bi to sploh bolelo in izgledalo, ker sem imela do sedaj vedno ledvice zdrave.....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
19.10.2007 23:25:15   
Freycha
bemti, Dita že od 7h spi in se bojim,da je sedaj ta dolg spanec udarila, kar pomeni, da bom ponoči na 3. ure pokonci user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
19.10.2007 23:26:02   
yudit
ja tud ja, spijem tu pa tam kakega  mal so mi ti čaji  postali ogabni, niti sadni mi več ne diši. zdaj pa večina si kupujem še toto vodo Nativa(tea&water) in je full dobra al pa tisto od radenske novo za prebavo...pa navadno ja

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
19.10.2007 23:26:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

tašonka to pa mora bit sranje, da si z dragim tak šihte izmenjujeta... se bolj malo vidita, ne?

Ja, zelo malo. Premalo. Sva mela že tud krizo zarad tega, pa upam, da ne bo spet še ena, ko grem nazaj na šiht... Ampak en čas bo še treba potrpet. Ko bosta oba v vrtcu, pa ko bom jaz (upam) našla normalno službo z normalnim delovnikom, bo pa vse stokrat boljše.user posted image

Freycha
, mi imamo tud dans že drugi dan okrog 23 stopinj v stanovanju in se mi tud kr hladno zdi, ker smo navajeni na 25-26 stopinj met.

Zvesta, če bosta not pa ven letala po štacunah, ali kjerkol že, pol mu neki tazga natakni, da boš komot mu dol dala, ko bosta not. Ali zimsko vrečo, da jo sam odpneš, ali pa ga fejst pokrij samo. Če bosta pa v bistvu zuni in komaj omembe vredno not, pol lahko pa tud kombinezonček oblečeš. Samo spodi ga ne preveč oblečt, ker tolk mrzlo pa spet ne bo. Ne vem no, boš jutri vidla, kako bo. Mal po občutku naredi.
Aha, ko sem zdaj Freychin nasvet prebrala - vidiš, jaz bi pa glih obratno nardila. V lupinici manj oblečenega imela in pokrila, ker je v lupinici že samo po sebi bolj toplo, v košari pa bolj oblekla.
Aha, vidim, da si že nagruntala...user posted image Klinc, ne grem brisat napisanga.user posted image user posted image
Aja, vidm, da še nisi nagruntala... no boš že.user posted image (Ja, sprot berem in odgovarjam.user posted image )

Baja
, mene tvoj Rene na temle avatarju še na mojga Jureta mal spominja.user posted image Od kere dec je zdej okol hodu?user posted image

Zvesta
, argumentirat ti ne znam, zato ti tam tud odgovorila nisem, ampak kot si že sama rekla, jaz bi tudi imela raje uradno svoje gospodinjstvo.

Freycha, krasna slikica!user posted image Kako zvedavo gleda v svet tamala.user posted image A sama že hoče sedet? Ker Jure bi samo še sedel. Prav "trebušnjake" dela in se dviguje v sedeč položaj, ko ga imam v naročju.
Ti, pr men je blo pa glih obratno. Sem prve tri mesece po Špeli "vpila", da nikol več nobenga otroka, pol sem si pa počas premisnla.user posted image A ti (vidva) pa zdej tko, da bi kr samo pri Diti ostala?

Tini6, ful je princeska vajina Špela!user posted image Špele so res lepotice!user posted image

Ulla, tamala je pa tako frajerska na fotkah!user posted image Se mi zdi en tak odklop kot njena mama.user posted image Tisti pogled in nasmešek... Čupavka mala.user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4815
19.10.2007 23:26:36   
Anonimen
freycha ledvice so svinjskeuser posted image najprej tko čudno boli, ne veš točno a spredaj, a zadaj, pa tko kt bi te križ bolel taprvo.....samo pol k se pa ornk razvije pa veš da so ledvice, brez skrbiuser posted image jaz sem bledla od bolečine, tak boli to, porod je bil skor šalamala proti temu, pa ni bil najlažjiuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4816
19.10.2007 23:27:59   
yudit
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

....

jah ne vem, če bo šlo tako naprej baja, se bosta dol dajala že pri 10. letih user posted image user posted image user posted image  hec
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
19.10.2007 23:28:34   
Anonimen
tašonka joj, kaj ste noriuser posted image user posted image user posted image mi NIKOL nimamo več kt 22 stopinj, navadno pa 20user posted image pocrkamo pr 26user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4818
19.10.2007 23:30:07   
Freycha
joj ulla ne me strašiti, ker me ravno tako sedaj boli, kot ti opisuješ. Ne vem, če je spredaj ali zadaj, ne vem, če je križ ali ledvice al kaj za en user posted image  je to...

kako se pa zdravi?

full tekočine predvidevam, pa kaj še?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
19.10.2007 23:31:10   
yudit
se strinjam z ullo ledvice zares svinjsko bolijo, jaz sem imela kamne in boli kot sami hudič. zdaj že neki cajta mam mir drugače pa če maš kaki čaj UVIN mislim da je vredi ....

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
19.10.2007 23:32:10   
Freycha
evo, moja babika se je zbudila, šibam

lahko noč, se beremo!!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
19.10.2007 23:33:28   
yudit
če te gre bolečine od zadaj proti želodcu , in po celi desni strani podobno kot slepič vsaj pri meni vedno tako, če pa je še napad pol sledi še bruhanjeuser posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
19.10.2007 23:33:32   
Anonimen
ja veliko pij, res veliko, če se ti ne bo zdelo da se boš zlila pod mizo, je premalouser posted image ne resno....pa brusnice pomagajo, v lekarni se neke tablete iz njih dobijo, tist ne vem kak je, lahko si pa posušene kupiš in jih grickaš, so fajn....pa meni je dohter reku naj ono Solo pijem, tardečo, k je iz brusnic, pa je res pomagala......pa uvin čaj, samo jaz ga v nosečnosti nism smela, pa smo vse drugo probaval....najbolš je pa da greš do dohterja da ti vodo pogleda,pa da vidiš pr čem si...user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4823
19.10.2007 23:34:01   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Baja, mene tvoj Rene na temle avatarju še na mojga Jureta mal spominja.user posted image Od kere dec je zdej okol hodu?user posted image

bo treba na DNK preiskaveuser posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
19.10.2007 23:35:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

tašonka joj, kaj ste noriuser posted image user posted image user posted image mi NIKOL nimamo več kt 22 stopinj, navadno pa 20user posted image pocrkamo pr 26user posted image

Mi pa ne moremo zbit na manj (razen zdaj, ko je zunaj mrzlo, se pozna za kako stopinjo tud not). Bomo, ko bo klima enkrat montirana. Enkrat, ko bojo € od kje padli.user posted image Drgač se pa pri nas od kuhanja, pranja, sušilca, dihanja user posted image ... segreje, je čist malo stanovanje, zarad tamalih dveh pa ne smem met v tem mrazu, ki je zdaj zunaj, na stežaj odprtih balkonskih vrat, ki so edino "okno", ki ga premoremo in lahko odpremo. No, in pol se navadiš na takele temperature in hitro začneš zmrzovat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Uhančki.
пеперутка16

Kdaj je primerno preluknjati ušesa punčki?

Pred enim letom. (45%)

Po enem letu. (55%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!