mateya24
|
Hvala vsem za lepe besede!! Glede onih komentarov bom pa rajše kar tiho, kr sem opazla da tak sam čakajo na novo kost...pa naj majo kak majo. Pač me je prizadelo v tistem trenutku. Glavno da mam jaz vas!! Pravite, da se vašim tud večkrat sanja, naši tud...ampak takrat sam joka v spanju pa se potolaži po času, al pa jo zbudim pa je ok. Ampak tokrat pa je blo res čudno, kerj je začela jokat, histerično kričat...pa se je vmes zbudla, pol pa še dalje kričala in začela hlastat po zraku ker ni mogla dihat, pol pa še očke zavijala, ko jo je dušilo...bogica Priznam, da sem postala res panična, ker nisem vedla kaj storit, sem že bla kar na poti v avto, ko je končno po skoraj 15min prišla k sebi... Sem klicala k dežurnemu pa mi je sestra res dala lep nasvet: Če se vam zdi pomembno se prite pokazat, drugač pač ne, mi ne mormo nič nardit...halooooo, me je kr minlo da bi šla tja...sem j zabrusla nazaj kaj se pa gre...pa odložla slušalko...kokoš vražja!!! Sma z dragim celo noč dežurala, če bi blo spet kaj narobe, dans pa smo že zgodaj šibali k naši P. in smo prišli do sklepa; da mormo pupo še bolj met na očeh pa pazit. Pravi, da če med spanjem jokajo...se jim kaj sanja, da je boljše ko jih pocartamu v spanju, da čutijo našo bližino, al pa jih zbudimo in potolažimo. Zaskrbljajoče pa je pri nas to, da se je pupa zbudla in jo je kot zgleda začelo dušit in od tega obračala očke.... Je rekla, da lahko to kaže tud na epileptične napade..ampak tega ne more potrdit. Moramo jo met na očkah in če se bo to še ponovilo vsaj 2-3krat, takoj v bolnišnico na opazovanje in na dodatne preiskave. Jaz res globoku upam, da nebomo rabli it še skoz to Ampak glavno, da je zdaj Zala ok in lepo pridno ajčka v postlci. Pa bomo že prebrodili to, ni vraga, če smo že vse do zdaj Zvesta, hvala za dvd, nas je poštar preseneto z njim že ob pol7 zjutraj ko smo se odpravljali od doma, pa ponavadi nikol ni tak hiter Glede tvojih skrbi če bo šlo vse ok skoz...nič skrbet, bo že...al tak al drugače ti se sprosti in uživaj! Rumba, tud jaz sem si te po nicku predstavljala mal drugače Morm pa pohvalit tvoj družinico. Res ste lepi Yankee, glede onih komentarjev maša prav, kot sem že zgora rekla, se mi zdi, da so določene, ki sam čakajo na kost, da lahko pol glodajo pa napadajo. No je že mimo, me je prizadelo...pa tud izučilo za drugič. Pupi, da si doma, zdaj pa lepo okrevaj in naberi moči!! Boš lahko kasneje ves ta čas še bolj kvalitetno in brez bolečin nadokandila z Najo! Baja*, o nakupu vreče razmišljat tud jaz, ker se naša konstantno ponoči odkriva. Moram se pa še odločit kakšno kupit, al tanjšo al debelejšo. Tiste, ki jo uporabljate, kakšne so kaj vaše izkušnje. Zaj še nekak rešujemo ta problem ko je mala v košeku, kr pač odejico ob robih bolj zatlačim, ko jo bomo prestavli v kindepet bomo pa res rablli...do tega pa ni več dost, kr že fajn razgraja not pa da nebo ven čofnla Freycha & Baja*, upam da se res dobita ne čveku pa uživajta! Midve z natalijo se tud nekaj dogovarjama, pa bomo vidli če bo dans zneslo pa kak se bo Zala obnašala. SANEK1, glede srečanja štajerk, sem tud jaz za...prvič je blo full ok, upam, da kmalu ponovimo in tud tebe srečamo. Glede idej pa nimam pojma, žal.. Od mojga najboljši kolega tud konc mesca praznuje 30-ega, pa sma se z njegovo drago že tud nekaj pogovarjali o tem, pa sma prišli do skelap da najbolje moški poskrbijo za to. SO bolj polni idej oz. ****rij Ulla..uh lepe slikce, prava , tamala pa tud pravi cuker. tini6, dobrodošla! Na teznem sem pa jaz ziher 1X na teden. Sem prej skor 2leti tam stanovala, dokler si nisma z mojim nardila stanovanja doma pri meni zgoraj. Zdaj pa dovolj teh klobas...se me bote drugač preveč hitro navolile
|