|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
9.10.2007 22:33:55   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

*maja, kako lepa slikca na avatarjuuser posted image user posted image user posted image

Rumba a si v Majinem avatarju gledala Mijo al od Maje dekolte??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma, oboje je vredno pokazati.user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
9.10.2007 22:38:10   
Anonimen
Nič, mamice, gre Yankee na zadnji čik, pa mal TV gledati, pa spati.

Nočka, najboljše mamice user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3527
9.10.2007 22:47:44   
Anonimen
Aja, punce še nekaj.

Jaz bi se zelo rada srečala z vami, se pa namreč bojim, da vas ne bi kaj dosti slišala. Sem namreč naglušna, in je kar nekaj težavic. Ni tako velika težava to, ampak vseeno se bojim. Pa malo bolj sramežljive sorte sem user posted image

No, zdaj pa res grem, že nakladam precej.

Nočka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3528
9.10.2007 22:52:21   
madejka
Yankee nočko! Pa nič skrbet, smo kar glasneuser posted image

Baja midva sva se tud lasalauser posted image Je imel brat en čas glih tak dolge lase kot jaz, samo lepšeuser posted image

Maja baje se ti tud nimaš kaj glede zaobljenosti pritoževatuser posted image Pa res lepa slikca za avatar!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
10.10.2007 0:13:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Tašonka sem vidla, da si na forumu novorojenček, dojenček odgovarjala na temo kengurujček pa bi te lepo prosla, če mi tak po domače poveš kakšna je razlika med slingom in pouchom. Hvala!user posted image

Sling je prilagodljiv glede na velikost otroka, pouch pa načeloma ne, vsaj ne toliko kot sling. Obstaja pouch, ki je malo prilagodljiv, amapk s tega vidika je  boljši sling. Je pa pouch manjši in lažji za zbasat recimo v torbico. Glede uporabe pa ne vem, kateri je lažji, ker  imam in sem sprobala samo sling.

mateya24
, tudi tako mali dojenčki lahko sanjajo, ali pa ga je kak  zvok iz okolice prestrašil. Tudi Jure se je pred kratkim nekajkrat v spanju grozno ustrašil in začel ful jokat, da sem ga komaj komaj pomirila. Kaj pa vem, če je to zaradi srčka. Da boš mirna, pa se mogoče vseeno pojdita pokazat.
Pa ne se sekirat zarad enih kokoši tam, ko si posebej temo odprla za to, ker nekatere pač ne znajo drugega, kot takoj napast, zavijat z očmi in podobno. Saj so skoz ene in iste, najbolj pametne na tem svetu. Nisi nič slaba mama.

madejka, nam je ratalo tak, kot sem jaz rekla.user posted image Mi smo si genau 18 mesecev razlike zamislili in tako imamo. Pa točn tko ga ima rada, kokr sm si jst zamislila.user posted image Samo upam, da bo tako ostalo...user posted image

Rumba, ti si pa zaobljena edino v jezik.user posted image

No, pa hvala še preostalim za komplimente.user posted image Zdaj grem pa spat. Nočko.user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3530
10.10.2007 1:04:07   
Kristina_1
Freycha user posted image , bo kmalu bolje, ti kr šlape natakni in ven, pa boš prec boljš .

Pupi, da se čimprej pocajtaš. Pa fajn da so ti lepo user posted image pošlihtal.

Zvesta pr nas je blo danes tud nenavadno dost spanca.

Baja jaz jo oblečem spalno vrečo, če ne bi bla takoj razkrita, ful nemirno spi, se skoz neki premika, deka je prec razkrita.

Zvesta ti si pa res zlata, vsaka ti čast, pa res seznamčki so ažurirani še preden napišemo user posted image user posted image .

A si že kej nestrpna za soboto? Držim pesti da boste vsi zdravi in boste lahko maksimalno uživali v pozornosti .

Mateya poklič na urgenco, pa ti bodo znal najbolj povedat kaj bi blo. Verjetno kej sanja user posted image

Kapica user posted image za telovadbo.

Ja Rumba jaz bi se kr zamislila, moreš vsaj  meter okol pasa shujšat user posted image user posted image user posted image .

A kera uporablja štorkljo? Sm dala tamalo notr pa je ful neki čudno zvita, se mi kr smili. Se je pa kr režala, tko da zgleda da ji je pasal  user posted image

< Sporočilo je popravil Kristina_1 -- 10.10.2007 1:05:40 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
10.10.2007 7:38:29   
Anonimen
Jutro...

Kljub celotnemu prespanemu dnevu včeraj, smo še pridno prespali celo nočko. No, ob pol štirih smo bili lačni, ampak to je malenkost.

Zdaj se pa z zajcem pogovarja v postelji.

Sma v karanteni, ker ne smeva dol k babici, ker mala bruha že od 3h zjutraj. Virus traja 24 ur in upam, da ga mi ne dobimo. Vsaj pred nedeljo ne... Mater me vse zdaj ob živce spravlja... Samo tuhtam.. A bomo zdravi? A bo Izak priden? A bo vreme zdržalo? Bo vsaj malo toplo?... Jojjj.... Da bi že blo mimo...

(odgovor članu Kristina_1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3532
10.10.2007 7:42:46   
Anonimen
Zvesta, upam, da bo vse potekalo v najlepšem redu. Ne sekiraj se, kar bo bo. Pa če bo tečkan, bo tečkan. user posted image

Jaz sem pa že od 6h auf. Madona. Mali pa še kar spi, je zaspal ob 20h. U, mam mal mira user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3533
10.10.2007 8:16:30   
Freycha
dobro jutro!

kako nekaj "malenkosti" popravi vzdušje in občutje.

Včeraj sem šla dopoldne res na sprehod in sem se malo svežega zraka nadihala, popoldne mi je dragi prevzel tamalo, da sem šla za 2. uri!!!!user posted image user posted image  spat, zvečer pa sem malecko nafutrala, jo dala spat, šla tudi sama spat in sva do dveh spali. Potem sem jo spet nafutrala in še kar spi!!!!!! saj ne morem verjeti. Sem ob petih pričakovala spet kako dretje pa nič! Uf kak dober feeling!!

Kako ti lahko neprespanost uniči razpoloženje oz. potem naspanost povrne energije!

No, danes grem spet na previjanje prsta, potem pa dobim obisk, katerega se fuulll veselim. Z bajo in njenim Renejem se dogovarjamo za en čvek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
10.10.2007 8:29:39   
Freycha
zvesta, vse bo ok, sam živčke na pašo daj..... šta bude, bude...večina jih itak preživi - tako ali drugače user posted image user posted image
punce, spet hvala za vse tople besede! Res ste zakon. In obljubim vam, da bomo res organizirale tisti piknik drugo leto, da se vse spoznamo med sabo!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
10.10.2007 8:33:14   
Anonimen
jaaaaaaaaaaaa..... PIKNIK.............. jupiiiiiiiiiiiiiiiiii...

Komaj čakam... Pa gledje, da vse pridete....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3536
10.10.2007 8:40:24   
*maja
user posted image  vidim da ste me učeraj zvečer mele na tapeti user posted image .
Rumba nisem potem nabavila freda, sem jo imela samo tako v vodi, je pa uživala 100/uro.
Siskamiska a si ti bolj gledala moj dekolte kot Mijo user posted image .

No samo da ste se mele fino, saj mi je danes žal da nisem prišla, ker mi je učeraj Neža nekaj pokasirala pa jo vročina kuha (no danes je že boljša), tako da ta teden moje kofetkanje odpade user posted image . Edino če se bo pocajtala, pa bom potem kar z obema kofetkala, ker vrtec za ta teden sigurno odpade.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
10.10.2007 9:21:47   
siskamiska
Maja user posted image user posted image . Mijo sem gledala ker je tolk lušna.user posted image user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
10.10.2007 9:38:31   
kapica
...pa mi je že kar malo žal, da sem napisala ta post tud pod starši čvekamo...me kar napadejo,...ja očitno sem res slaba mama

Mateya, daj no, pa kaksna slaba mama. Nehaj tako govorit. Jaz ce sem iskrena ne vem kaj bi,ker do P rabim vec kot pol ure z avtom, vozit tud verjetno ne bi mogla. Edino ideja recimo, da bi kr resilca poklicala, kaj ap drugega, bi verjetno pomoc najhitreje prisla.
Nisem sicer brala kako te napadajo, pa ne si tega jemat k srcu, vsak ima svoje mnenje, vazno, da je tvoja pupa spet v reduuser posted image .

Grem sedaj se prebrat, kaj ste vceraj nacvekale.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
10.10.2007 9:40:30   
SANEK1
Dobro jutrouser posted image
Tudi naša nočka je bila za spoznanje boljša. user posted image Zaspala je že ob 10:30 in se samo 2x zbudla, kar je glede nato da se je prejšnje noči po 5x in več, ful superuser posted image user posted image . Sem pa govorila z kar nekaj mamicami in so vse dejale, da je nekja v luftu.user posted image Najbrž bo spet polna luna, ki je mislim da jutriuser posted image user posted image user posted image . Tak da Zvesta tahuje bo mimo, Izak bo priden, vidva pa le uživajta, naj se drugi z nim okvarjajo.user posted image user posted image user posted image
Mateja upam, da se tudi to pri vas porihta. Jaz tudi mislim, da je nekaj sanjala, ker če bi bilo kaj hujšega bi verjetno neutrudno jokala. Mogoče je res najboljše da se pokažeta. Pa ne poslušat ostalih babnic, ki samo čakajo, kot pes na kost, da se lahko zlajajo. Tvoji Zali pa pošilama z Živo user posted image user posted image user posted image , mamici pauser posted image user posted image user posted image
Freycha me veseli, da gre na bolje. Sej sem ti jaž že davno napisala eno zelo lepo in nič kičasto misel: Za vsakim dežjem posije sonček.

Kaj zdaj Štajerke, včeraj sem predlagala srečanje pa me ne šljivite. user posted image user posted image user posted image Izuzeta si samo ti Zvesta, ostale pa ne vem no. Naj nam bodo Ljubljančanke za vzgled...user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
10.10.2007 9:44:12   
kapica
kapica, ti si pa res pridna. Boš najlepša mamica. Lepo spi!

Rumba, saj ne bom sam jaz, ce imate pa vse te DVD-je od zvesteuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
10.10.2007 9:55:20   
kapica
Rumba, ti si pa zaobljena edino v jezik.

Se pridruzujem temu mnenjuuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
10.10.2007 9:57:49   
Anonimen
Jeee, danes je pa mali zaspal brez moje roke, samo z dudo in že spi.. Kak fajn občutek, da lahko tudi brez mamice zaspi, ampak bogvedi, kdaj bo ta prilika spet user posted image

Ma ni važno, danes bo po vsej verjetnosti cepljen in bo cel dan le na rokah.. Če bom zmogla user posted image user posted image user posted image

Zdaj pijem že tretjo kavo user posted image Ne morem brez kave, pa jo pijem ko pijanc user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3543
10.10.2007 9:59:20   
Anonimen
jutro čvekeuser posted image sem kar nekak kul dans, verjetno zato k sem ponoči 5krat vstalauser posted image user posted image eh....sej nam jamrala sem najbolj srečna in zadovoljna, ko lahko na skor vsako uro dvignem rit iz mehke, tople postleuser posted image user posted image

mateya to tud moja dela, spi, pa se dere kt zverinauser posted image jo dvignem, pa še kar miži in se dere, solze pa kar špricajo...ne vem, al jo kej zašraufa pa zaboli, al si kej sanja ( samo ne vem kaj bi se ji lahko, res, v teh mesecih je že tolk travm doživela, revcauser posted image ) pomoje neki hudga ni....

zvesta ma zakon siuser posted image za užentuser posted image

freycha fajn da si bolš....ko se ti bo slaba noč ponovila, se na mene spomniuser posted image ( če bom slučajno glih spala takrat, da me bo ja cukat začelouser posted image )

kapica
joj, svaka čast da se ti ljubiuser posted image jaz pa telovadba....khm....z mojmu športnimu duhu nekak ne najdema skupnega jezikauser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3544
10.10.2007 10:01:41   
Anonimen
rumba sem pogledla slikce, a te ni sram da tak zavljena hodiš po sveto....celo v sardinijo si upaš....cccccuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3545
10.10.2007 10:02:41   
kapica
Jutrouser posted image .
Tud nasa nocka je bila solidna, tako da danes nimam tolk za jamrat.
Rumba, sem pogledala slikice, sem si te cist drugace predstavljala, ampak ne zadebeljeno crnkouser posted image .
Siskamiska, upam, da ni bobnanja v plenickah danesuser posted image .
Freycha, lepo da gre na boljseuser posted image .
Sanek, bravo za lepo nockouser posted image .
Zvesta, da si zivcna je cist normalno, pa da se vse to sprasujes. Se malo, pa bo vse za tabouser posted image . Pa res je to, da rdeca licka niso se nikomu skodla, tak da naj tio kr bo mal nerodno, ko te vsi hvalimouser posted image .

Jaz pa zdaj nau zrihtam, pa letiva ven, na posto, banko in na klepet.

Za piknik sem pa jaz tud, za drugo leto, sam mormo takrat naredit, ko bom tud jaz v sloveniji, a velauser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
10.10.2007 10:03:07   
SANEK1
Punce potrebujem vašo pomoč oziroma ideje. user posted image
Dobra prijateljica praznuje v soboto 30 let. In ker smo letos imeli že 2 čagi za 30 let nam je enostavno zmanjkalo idej za pizuser posted image ije...user posted image user posted image user posted image Vse ideje (grde in lepe) so dobrodošle.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
10.10.2007 10:03:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

sej nam jamrala sem najbolj srečna in zadovoljna, ko lahko na skor vsako uro dvignem rit iz mehke, tople postleuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3548
10.10.2007 10:03:59   
kapica
....sej nam jamrala sem najbolj srečna in zadovoljna, ko lahko na skor vsako uro dvignem rit iz mehke, tople postle

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
10.10.2007 10:06:47   
SANEK1
sej nam jamrala sem najbolj srečna in zadovoljna, ko lahko na skor vsako uro dvignem rit iz mehke, tople postle

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

novorojenček
Lelly28 RR

S katero velikostjo bodijev / pajackov ste začeli, ko so se rodili vaši otroci?

44 ali 50 (40%)

56 (48%)

62 (12%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!