mateya24
|
No punce, dans mi je celo zneslo, da se že drugič javim Moram se pohvalit, da mi je uspelo izpolnit moj današnji plan, spucala celo stanovanje da se sveti, skuhala kosilo, pa še na hitro roladico spacala...v glavnem...dan uspel, malecka pa je tud bla čas pri babici pridna, pa kasneje tud natalija & bačko, ko sta že pri taščah...tud jaz ne morm mimo tega, zna obrniti stvari v svoj prid..al zlepa al zgrda...pa je tud mam poln kufer, klicala ves čas, hodla nenapovedano, če se nisem 2krat oglasla na tel je že bla na vratih al pa moje starše štuk niže klicala..jaooo...pa smo to mal spremenili...sem se nehala na tel oglašat, tja 3tedne na obisk nismo šli, sem si vedno nekaj izmislila, je pa prišla enkrat vmes nenapovedano spet na obisk, sitna kot vedno,...sem pa kar malo pobasala pa se lepo opravičla, da se mi mudi in šibala z njo ven, češ da sma dogovorjeni, da bi naj pač prej poklicala...če pa hoče kavco pit pa naj se povabi kar k moji mami Mi je mami pol komentirala, da sem pravi hudič, kaj vse ne uštimam (pa prav ji je, zaj vsaj ve, ki so meje in se jih naj kar lepo drži ) No kar se pa tiče mame, ki je pod nami...je preveč ustrežljiva in če se že malo postrani gledama je to zarad tega kr bi ona kar neki pomagala, zdaj ko je mala tukaj pa še bolj...pa jo že postavim na svoje mesto, pa je ok...jo moram pohvalit Aja, pa btw natalija Zs sem ti odpisala! Rumba, super za kolke, da ne bo več treba povijat , pa za uspel krst Ah..bogica tvoja Hana...bomo tud me držale pesti, da bo vse ok Kar se tiče kuhanja, kakor kdaj, včasih mam ful voljo, včasih gremo k moji mami (ko dragi dela do večera skoraj vedno sama), včasih dragi kaj spaca, pa ni tolk panike. Če je že sila pa se tud kak senvič skup vrže Yankee, naša spi kak se ji zazdi, včaih več drugič manj...ni nekega pravila! Ven pa se tud spravima vsak dan, no če je dež pa malo pod strehco ne...pravijo da je to ful ok za imunski sistem malčkov, da se pač privadijo. Češnca, dobrodošla..lepo da si se pridružla Kapica, ti si pa res pridna če se vsak dan tolk trudiš za kosilo, vedno sladico zravn pa to...superca Zvesta, prav, da sta se šla pokazat k p...bolše enkrat preveč kot premalo. (Moj to vedno ponavlja ko z malo kaj ni vredu, je tolk bolj paničen zaradi naših začetnih težav.) A lahko še jaz prosim za dvd?!?! Freycha, Zala tud ne mara bit sama v prostoru, je ful pridna sam če smo kje v bližini Kar se tiče očk...ma naša sinje modre še zaenkrat, čeprav mama midva oba rjave...mogoče jih bo pa imela po babici Glede alergij...jaz mam potrjen atopijski dermatiti...je blo kar hudo...ampak se je v nosečnosti vse popravlo, pa do zdaj še nisem mela nobenih težav, hvalabogu...moram trkat na les Corfu, za hiško. anja7, za krst! Ste mel pa naporen dan. Ajvy, se mi zdi, da si tud ti ena izmed dobrovoljk, zakaj pa dans žalostna?! Ne bit no majrim, ti pa res uživaš ob morju kaj. Sem ti kuj malo favš *maja, ti si pa res carica ej...kaj carica...super mami. Men se zdi da že včasih ene ne morm pomirit, ti pa s 4 super shajaš! siskamiska, veš kak pravijo ne..jutr je nov dan, ziher boljši krkatja, dobrodošla tud ti! Vidim, da si iz Mb, lepo to..še ena štajerka med nami No pa še malo pokomentirajmo..telovadbo & kilce... ah punce ve jamrate zarad teh par kilc...res ne se sekirat!! Vas lahko ziher potolažim... jaz sem z nosečnostjo pridelala kar 34kg, pa sta mi celo 2 šle dol si lahk mislite...jaoooo, nočem niti razmišljat o tem Že komaj čakam, da se bom lahko nekam spravla telovadit...si že lep čas pravim, da bom se vpisala nazaj k aerobiki...sam kaj ko mi je ful težko, da bi malo samo pustla za tisti 2,5 urci, kr se moram vseeno v Mb vozit in ni ravn blizu...pa me pol kar vest peče Zaj pa boljše da končam, ker sem kar deprimirana postala pri tej temi
|