|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
8.10.2007 18:54:47   
anja7
Hojla punce!
Ojoj kake čveke ste dons. Sem ful dolg časa rabla, da sem vse prebrala. Vmes sem se seveda s Tilnom ukvarjala, pa joto za mojega dragega skuhala, pa še kračo mu kuham. Zdele pa Tilen še spi, tko da mam mal časa, da lohk kej napišem.
Siskamiska; tvojima dvema korenjakoma čestitke za 4 mesece user posted image user posted image user posted image user posted image .Vidm da sta že ornk korenjaka, sploh Domen
Rumba; user posted image  za krst. Sem se včer večkrat spomnila nate
Corfu; user posted image  za hiško. vem kako to zgleda. Midva z mojim sva jo gradila 6 let-zdej sva tri leta in pol vseljena. Je kr projekt, sam k je pa enkrat gotova, je pa zakon
Češnca; dobrodošla user posted image
Ja mi smo mel tud krst včer. Najprej k smo pršli v Cerkev je bil naš Tilen ful siten, pol se je pa umiril. Po polivanju z vodo (mu je blo ful všeč), je pa zaspal. Spal je do konca krsta in še celo kosilo sem uspela pojest. No po kosilu se je pa zbudu in sva šla nahitr domov (smo bli v gostilni čist bliz doma), sva se podojila, previla, pa nazaj še na kozarček piva in na torto. No popoldne je pa še moj nečak praznoval 4.rojstni dan, tko da smo prišli domov ob pol osmih. Smo bli čist crknjeni, za poslastico je mel pa Tilen spet ful hude krče-trajal do polnoči. Noro. Ampak ponoč pa spi celo noč. Enkrat se vmes zbudi, nahitr poje, podremo kupčka in spi naprej. Čez dan pa spi enkrat al pa dvakrat po 2-3 urce skup. 

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
8.10.2007 18:58:49   
Ajvy
Današnji dan je eno pravo krizno območje, sem kar žalostna.....kr neki....kr neki se dogaja z mojo pupo in sploh ne vem kaj ji je???Ubija me ta nevednost...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu natalija)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
8.10.2007 18:59:42   
natalija
šit moj je prišo, jaz pa brez piskra v rokah

Baja, to sem imela v mislih.

Naša beba in ati pa spita in vsak pomalo smrči.user posted image  Mene pa čakajo cote za likat, pa nekaj posode še imam v pomivalni za pomit...

Jaz sem tudi naši "postlala" z igralno podlogo v dnevni sobi. Mala uživa na njej. Celo pol ure zdrži brez joka. Mi je pa soseda včeraj rekla, da če bo preveč na njej, bo začela škilit. user posted image  naj pazim, kako so igračke obešene in kako ona leži pod njimi.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
8.10.2007 19:12:42   
baja*
Natalija jaz sem se to samo hecala. Kaj bo ded gnjavil, lahko jih samo s piskrom dobi po bučiuser posted image  (tudi to je samo hec, da ne bo kera mislila, da sem neka agresivna psiho babauser posted image ).

Ajvy tile so pa samo za vaju s Tarjo user posted image  user posted image  user posted image
Naš se tudi že malo zaigra na igralni blaziniuser posted image . Zadnja dva dni pa spet nekaj štrajka, ko je v vozičkuuser posted image .

(odgovor članu natalija)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
8.10.2007 19:18:53   
majrim
joj,rabim pol ure al pa uro,da vse preberemuser posted image ...klepetulje na kvadrat steuser posted image ...
tašonka...hvala...kar ne moem verjet,da se tako hitro spreminja...popoldan sva jih s kolegico dale na travo ob morju in slikale ko nore te naše punce...čisto sem obsedenauser posted image
ajvy...daj ne nori,tako lepo vreme,ti pa user posted image user posted image user posted image user posted image ...na,tu imaš par objemčkov pa soček,da ti ogreje srce
yankee...naša do meseca in pol čez dan sploh ni spala,pol pša tako,tako...komaj zdaj oz. kakih 14 dni nazaj,ko sem jo dala v svojo sobo v pojstleco je začela spat...preberei knjigo Kako uspavati otroka ...super zadeva in precej dobrih nasvetov...zdej jo dam v pojstlo,ko vidim,da je utrujena in kar sama zaspi...ene 4x na dan po 40 minut...ni dosti je pa nekajuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
8.10.2007 19:21:58   
Anonimen
Z dragim sva hodla v Lidla, ker so danes imeli akcijo pižamic, bodijev, majčk in zimskih pajackov za dojenčke. Nabavla sem ful reči in sem zdaj lažja za 112 €. user posted image

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 3381
8.10.2007 19:27:49   
Freycha
madejka, baje antihistaminiki niso dobri v času dojenja. Probaj v google odtipkati ime antihistaminika, ki ga uporabljaš, pa mogoče najdeš navodila za uporabo.
jaz v bistvu uporabljam le Elocom, s katerim se namažem po tistih delih, kjer je slabo. Moram pa priznati, da je s kožo malo boljše, odkar ne dojim, ker se manj obremenjujem in sem bolj skulirana

češnca jaz sem hud alergik - atopijčni dermatitis od dveh mesecev starosti. No, na pristisk alergije nimam, sem pa alergična na švic in če se me kdo dotika s potnimi deli telesa, hitro dobim na tistem delu koprivnico.

punce, a ima kaka predlog, kako otroka prepričati, da ima dovolj hrane pri enem obroku? Dita je grozna. Če ji odmaknem flašo, ko menim, da ima dovolj se dere ko sraka, seveda pa potem poliva ko zmešana, ker je čisto preveč pojedla.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
8.10.2007 20:14:40   
poldy
Ne vem, če je polivanje znak, da se preveč naje? meni včasih poliva tudi kadar je samo 10minut, ponavadi pa sva 20-30minut priklopljeni.
ups kakamo.... šibam

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
8.10.2007 20:20:35   
*maja
Se pokorno javljam, mi smo nazaj s topličk. Imeli smo se super mularija je uživala, še naša najmlajša je bila navdušena nad bazenom user posted image , mami je pa crknjena namesto da bi prišla nazaj polna energije user posted image . No ja se bom že sestavla nazaj. Sem se pa zaklela da nikoli več ne grem na dopust (pa čeprav samo na krajši) sama z mularijo brez možeka (no mogoče potem ko bojo vsi že malo večji).

Ste pa punce naklofale toliko strani da se mi niti ne ljubi vsega brat user posted image .

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
8.10.2007 20:41:22   
poldy
Uf, sem mislila, da bom rešila body pa žabice, pa mi spet ni uspelo...user posted image To pa je blo nekaj za ven! A vaši lupčki tudi, ko serjejo, serjejo za dve plenici?

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
8.10.2007 20:55:59   
Češnca
O, joj, kolk ste se naklepetale! user posted image  Nimam časa prebirat, sem pa preletela...

Naš mali je v fazi uspavanja, pred spanjem ga "doji" očka in je mami malo frej! Zvečer je namreč že od samega začetka na dodatku, ker meni zmanjka (le kakšen teden mi ga je uspel samo dojit, ko je tak požerušček).  

Tašonka, super, da si "ta prava"!!! Se dostikrat spomnem na vas, sploh ko se peljemo v Lj v Mullerja user posted image . Pametno, da si poskrbela zase! Te prav občudujem, veš. Saj jaz se ne sekiram preveč glede dojenja - dokler bo pač bo. Upam le, da čim dlje. Sem se pa že presenetla, ker vztrajam tolk časa brez tablet. Ko me "napade" sem vsa rdeča in zgleda kot da sem popraskana pa zatečena in me grozno srbi. Bog ne daj, da me kdo vidi, ko si umijem obraz...user posted image

Kar se spanca čez dan tiče, tudi naš spi vedno manj. Prejšnjo soboto je spal celo samo pol urce... Kadar sva pa pri mojih starših pa spi na terasi po 4 ure! Iz vozička pa rad listje na drevesih opazuje, kadar ne spi na sprehodu! Je pa ponoči tolko bolje, skoraj vedno spi do nekje 6.30, 7.30. Upam, da me že jutri zjutraj ne postavi na laž...

A vaši tud glavco že trdno pokonc držijo? Našemu sploh ne morem "dopovedat", da jo bo moral še dolgo okrog nosit in naj se še malo nasloni...user posted image  V posteljci in na igralni blazini včasih kar trebušnjake dela!

Zdaj pa šibam zlikat par cotk, da bo jutri lep, ker babi praznuje 60. rojstni dan!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
8.10.2007 20:57:31   
Kristina_1
Ajvy naša sta Žak in Tara. Za slikce na ZS.

Češnca dobrodošla.

Ulla80 mi smo mel tud v porodnišnici in še enkrat pr 3. mesecih.Je p. rekla, da včasih se tud kasnej pokažejo problemi, zato pr nas raje 2x preventivno delajo pregled, tud če je vse o.k.

Yankee moj starejši je do 11. mesca spal 2x po 15 min na dan, čez dan seveda.
Mi gremo tud vn tud če je mrzlo, v dežju pa na dvorišče pod nadstrešek al pa na teraso.

Rumba bučke kot priloga - tenstane so zakon al pa sam začiiš s praslovanskimi zelišči in popečeš al pa pohane.
Jaz kuham za moža, njegove: brata, očeta in staro mamo, pa za sina, ko je doma, pa včasih še za delavce, k okol hiše rihtamo.

Sem pa nekak podobnega mnenja kot Ulla... nimam rada, da mi nekdo moje cote pegla pa po stanovanju leta. Moj me pa itak že čudno gleda... kao, mene tu gnjaviš, da naj več delam, koga drugega pa ne bi prosila, če si že preobremenjena
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Isto user posted image .

Madejka, jaz sem tela še manjšo razliko pa ni ratalo. Je pa tavečji ljubosumen, sam se do tamale lepo obnaša, do drugih otrok pa je nasilen, ko mu kej fali (je lačen, žejen al pa utrujen). Planiramo pa še enga čez dve leti, če bo ratalo. Je pa kr fajn, k je že brez plenic, pa roke si sam umije, pa ko gre lulat se sleče in obleče, pa mal se tud že sam igra, tko da kr gre. Ko je bolan, pa je bolj kriza.
Kot pravi Rumba pa je pr 3. verjetno lažje, k se že mal med sabo motjo in ne rabi skoz 100% pozornosti.
Ja to pa moreš kr pozabit, da boš kmal kofe lahko u miru spila, ko maš otroke, dokler mal ne zrastejo. Dokler so v vozičku se še da, pol pa se začne lov za otoci in boji z njihovo trmo user posted image .

(odgovor članu natalija)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
8.10.2007 20:59:07   
Češnca
Aja, še to... Vaši otročki so taki sončki! Kolk je fajn, ko majo oke velke in okrogle kot frnikole!

Naj bo noč za vse mirna in sladka!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
8.10.2007 21:03:11   
kapica
Freycha, meni je babica rekla, da dojencki tako vrescijo, ce se ne najejo dovolj in sicer ko oni mislijo da imajo dovolj in ne mi. Tako da mislim, da se tu ne da kaj prav veliko naredituser posted image .
Poldy, ja, vcasih je tud Dino tako posran, da pride zadaj pri hrbtu venuser posted image . Pa dokler je prebava okej, mam raje posrancka, kot pa zastopanegauser posted image user posted image .
Maja, a ti pa sama z tremi sla v toplice? Jaz si to sploh ne bi upala, tako da verjamem da si cist fertiguser posted image .
Zvesta, to je pa nakup, ni kaj. Kaj ap kvaliteta, a je v redu? Sicer pa, ali nisi ti imela slikice v albumu, na kateri se vidi da imas polno cotik za Izaka v predalih? A ima on priliko vse oblectuser posted image ?Lepo, da sta dobro porihtakla pri zdravniku.
Majrim, a pol je ze malo lazje, glede spanja mislim? A se je ponoci tud malo umirilo? Uh, 40min. po parkrat na dan, je cisto dovolj, da na hitro kaj porihtas, a ne?
Ajvy, kaj pa je, upam, da ne kaj hudega, a? Upam, da bo jutri boljse, ce ne pa tu mal cvekaj, bos takoj boljse volje. Jaz imam recimo kaksno urco sedaj casuser posted image .

Dino je zaspal, kakor zgleda nima vrocine, koliko uric bo pa danes zmogel, bomo videli. Upam, da malo vec, ce ste ene rekle, da bolj spijo po cepljenjuuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
8.10.2007 21:10:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Zvesta, to je pa nakup, ni kaj. Kaj ap kvaliteta, a je v redu? Sicer pa, ali nisi ti imela slikice v albumu, na kateri se vidi da imas polno cotik za Izaka v predalih? A ima on priliko vse oblectuser posted image ?Lepo, da sta dobro porihtakla pri zdravniku.

Ja, imama polno cot od otrok moje sestre... Sedaj nosiva številko 62, sestra je imela zimske otroke, kar pomeni, da imam kup cot s kratkimi rokavi, kratkimi hlačnicami, tanke zadeve.... Sva pa šla danes kupit zimske pajace, so bli po 10 €, pa se mi zdi kar fajn kvaliteta. Pa bodije 68 sem nakupla, dva bodija in slinček 5€, pa pižamce v celem po 5€, pa spalna vreča 8€. Pa tamali sva kupla dve pižami in copate po 5€, pa malo futrčka in je dinarček kar šel...

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3390
8.10.2007 21:11:42   
Anonimen
Aja, pa Lidlove plenice sem vzela, ko jih vsi tak hvalije. Midi so 56 komadov nekaj čez 7 €, maxi so pa po 50 komadov pakirane. Cena ista.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3391
8.10.2007 21:39:46   
*maja

Maja, a ti pa sama z tremi sla v toplice? Jaz si to sploh ne bi upala, tako da verjamem da si cist fertiguser posted image .

Ne kapica z vsemi štirimi user posted image .

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
8.10.2007 21:40:56   
baja*
dobra si *maja, da zmoreš vse to user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
8.10.2007 21:42:25   
kapica
Sva pa šla danes kupit zimske pajace, so bli po 10 €, pa se mi zdi kar fajn kvaliteta. Pa bodije 68 sem nakupla, dva bodija in slinček 5€, pa pižamce v celem po 5€, pa spalna vreča 8€. Pa tamali sva kupla dve pižami in copate po 5€, pa malo futrčka in je dinarček kar šel...

Ne mi luste delatuser posted image . Zvesta najlepsa hvala za DVDuser posted image .  me je cakalo danes zvecer v nabiralniku in sem ga ze preletela, jutri bova pa z Dinom poskusla. Se mi pa zdi super. A si ti ze zacela kaj vadituser posted image ? V glavnem, super, najlepsa hvalauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
8.10.2007 21:43:36   
kapica

Maja, a ti pa sama z tremi sla v toplice? Jaz si to sploh ne bi upala, tako da verjamem da si cist fertig .

Ne kapica z vsemi štirimi .

Joj, ja, pardonuser posted image . seveda stiri, uh, torej niti slucajno ne bi upalauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
8.10.2007 21:53:36   
Freycha
maja res vsa čast..... jaz se včasih z eno ne znajdem, kaj šele s štirimi user posted image

punce, a ve kaj telovadite? Mene vedno bolj matra, da bi začela nekam hoditi, da ne bom več tako "polna" kot sem user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
8.10.2007 22:01:03   
kapica
Freycha, jaz sem zacela hodit 1krat tedensko na telovadbo za po porodu, mam 10krat. PA doma sem zacela delat svojo telovadbo ki sem jo prej, pa se zvesta mi je poslala DVD z vadbo z dojenckom. Tako da ce bom pridna , imam v enem ali dveh mesecih linijo kot prejuser posted image . Kile mam pa se 3viska.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
8.10.2007 22:09:27   
Anonimen
Ne mi luste delatuser posted image . Zvesta najlepsa hvala za DVDuser posted image .  me je cakalo danes zvecer v nabiralniku in sem ga ze preletela, jutri bova pa z Dinom poskusla. Se mi pa zdi super. A si ti ze zacela kaj vadituser posted image ? V glavnem, super, najlepsa hvalauser posted image .

Ni za kaj... Ja, midva že malo vadiva, ko se previjama. Stzrogo ga poskušam tako dvigat, pa tisto obračanej pri preoblačenju, tisto počneva. Za ostalo mora pa še tak malo zrast.

Freycha... A ti si dobla DVD?

Dva gresta pa jutri na pošto... Mi je ratalo dans prazne DVD-je kupit.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3398
8.10.2007 22:18:34   
rumba
zvesta, te lahko še jaz prosim za DVD?
*maja, lepo da ste uživali v toplicah.user posted image No, po tvoj dragi, je šel jadrat?

A bo ta teden padla kaka kavica in čvek????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
8.10.2007 22:21:41   
Anonimen
rumba, dostavi mi naslov na ZS, pa dobiš...

Ni blema...

Še katera?

DVD z vajami za dojenčka in mamico, pa prikaz osnove handlinga je gor.

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Marmelada
dejzi

Kdaj ste svojim malčkom ponudile marmelado? (v komentar prosim napišite ali je bila domača ali kupljena)

prej (23%)

10m (10%)

11m (7%)

12m (21%)

13m (8%)

kasneje (32%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!