kapica
|
Freycha, meni je babica rekla, da dojencki tako vrescijo, ce se ne najejo dovolj in sicer ko oni mislijo da imajo dovolj in ne mi. Tako da mislim, da se tu ne da kaj prav veliko naredit . Poldy, ja, vcasih je tud Dino tako posran, da pride zadaj pri hrbtu ven . Pa dokler je prebava okej, mam raje posrancka, kot pa zastopanega . Maja, a ti pa sama z tremi sla v toplice? Jaz si to sploh ne bi upala, tako da verjamem da si cist fertig . Zvesta, to je pa nakup, ni kaj. Kaj ap kvaliteta, a je v redu? Sicer pa, ali nisi ti imela slikice v albumu, na kateri se vidi da imas polno cotik za Izaka v predalih? A ima on priliko vse oblect ?Lepo, da sta dobro porihtakla pri zdravniku. Majrim, a pol je ze malo lazje, glede spanja mislim? A se je ponoci tud malo umirilo? Uh, 40min. po parkrat na dan, je cisto dovolj, da na hitro kaj porihtas, a ne? Ajvy, kaj pa je, upam, da ne kaj hudega, a? Upam, da bo jutri boljse, ce ne pa tu mal cvekaj, bos takoj boljse volje. Jaz imam recimo kaksno urco sedaj cas . Dino je zaspal, kakor zgleda nima vrocine, koliko uric bo pa danes zmogel, bomo videli. Upam, da malo vec, ce ste ene rekle, da bolj spijo po cepljenju .