|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
8.10.2007 10:43:53   
siskamiska
Zvesta sem pozabila napisat da v tem linku odpri stiki, potem pa izberi najbližjega svetovalca in vpiši naslov svoj in ti bodo napisali kontakt od njega

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
8.10.2007 10:46:14   
kapica
danes zjutraj ste pa zgovorne in na hece,a?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
8.10.2007 10:48:00   
kapica
Corfu,kako lepo za sanjsko hisko. Naj bo cimprej in z cimmanj zapletiuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
8.10.2007 10:53:42   
siskamiska
Corfu user posted image  za hiško. Mi jo imamo tudi namen drugo leto začeti zidat in pod streho spravtuser posted image , samo upam da nam bo časovno uspelo do papirjev pridt.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
8.10.2007 11:05:18   
Anonimen
rumba si zgleda ena redkih ki tako misli o antibiotikih.....mene linčajo skor če kej tazga omenimuser posted image pa kaj si mislijo zdravniki da nočjo napisatuser posted image treba antibiotik za vsak drek, ko pa ne prime več, so pa dohterji kriviuser posted image men primejo oni čist tanavadni....macropen al kaj so, ko že baje nobenmu več ne zagrabjo in jih sploh ne pišejo več.....samo jaz sem v celmu življenju eneparkrat jih jemalauser posted image

evo, sem jo dala spat, zdaj pa morem pospravit malouser posted image se prah vali pod radiatorji kot one kopice sena po puščaviuser posted image user posted image gospodinja pa taka............

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3305
8.10.2007 11:08:21   
corfu
Ja, tudi jaz upam, da bo to s papirnato vojno dobro in hitro minilo.

Uživaj življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 3306
8.10.2007 11:09:20   
siskamiska
Jaz sem imela antibiotike 2x v lajfu, prvič pri 18 letih. Men je najboljši antibiotik prežgan šnopc user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
8.10.2007 11:12:30   
kapica
Jaz sem imela antibiotike 2x v lajfu, prvič pri 18 letih. Men je najboljši antibiotik prežgan šnopc

Pomaga takoj,auser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

Neposredna povezava do sporočila: 3308
8.10.2007 11:13:45   
kapica
zdaj pa morem pospravit malo se prah vali pod radiatorji kot one kopice sena po puščavi gospodinja pa taka............

Vsaj vemo, kje si,ko se nisi nic oglasilauser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
8.10.2007 11:15:18   
kapica
Dino mi pa spi v narocju. Sem rekla danes, da dobi ekstra porcijo cartanja in nosenja, ce zeli. Ko je tako pogumno prestal pikicouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
8.10.2007 11:16:12   
kapica
A sedaj ste pa vse pobegnileuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
8.10.2007 11:23:42   
siskamiska
Jst tle strašim user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
8.10.2007 11:26:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Jaz sem imela antibiotike 2x v lajfu, prvič pri 18 letih. Men je najboljši antibiotik prežgan šnopc user posted image user posted image

šojova župauser posted image user posted image

kapica smo mel oktoberfestuser posted image user posted image user posted image tak čisto svoj, ma tolk folka zdaj Rduser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3313
8.10.2007 11:26:53   
kapica
user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

Neposredna povezava do sporočila: 3314
8.10.2007 11:28:40   
kapica
kapica smo mel oktoberfest tak čisto svoj, ma tolk folka zdaj Rd

A si bila ti tudi med njimi?

Pa kaj sploh delas tu, a nisi rekla, da mores prah pobrisat?user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
8.10.2007 11:30:31   
Freycha
mater ste čvekave danes user posted image

jaz pa razmišljam, da bi si šla delat že drugo kavo, ker imam podočnjake do popka. Mali se čisto meša.... samo jedla bi. Včeraj sem jo dala ob 1h spat (v bistvu je bilo to danes zjutraj), potem je pa ob 4h spet hotela jest, pa sem eno uro rabila, da sem jo potem spet uspavala, ob pol sedmih bi ona spet jedla, pa se je mogla z dudo zadovoljiti, ob pol osmih je spet probala, če bo šlo, ampak takrat jaz enostavno nisem mogla več vstat, ker sem bila čisto crknjena. Sem potem spala do 10h in je hvala bogu moj prevzel čuvanje in jutranje hranjenje. Zdej šele vem, kako srečo sem imela, da je tako dobtro spala ponoči, čeprav sem si takrat želela, da bi še več spala (recimo 12. uruser posted image )

Joj, moram malo prebrati, kar ste napisale o uvajanju GH pa o nekih kapljicah in kremicah.... joj, čisto preveč informacij na enkrat user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
8.10.2007 11:34:17   
Anonimen
kapica ne...jst sem majčicauser posted image   sj že grem nouser posted image zalaufat sesalc...

freycha pri nas je to klasika....zaspi ob 10ih, pol je ob 2h, pa 4ih, pa ob pol 6ihuser posted image pa spet ob 8ih, no pol je pa treba počasi auf pa previt, ker je posrana do vratu....tko nekak je to pri nasuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3317
8.10.2007 11:49:32   
kapica
Ja, Freycha, Dita te je cisto ze razvadlauser posted image user posted image . Pa res so ble cvekave danes zjutrajuser posted image .
Ulla, daj , na delo se spraviuser posted image user posted image .

Jaz grem pa malo kuhatuser posted image , Dino in mozek spitauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
8.10.2007 11:56:00   
SANEK1
Dober dan, najprej pohvale, čvekice!user posted image user posted image user posted image
Živa je tudi uspešno prestaala prvo cepljenje, sicer v joku-kdo pa nebi če bi ga ob 07:30 pikali.user posted image user posted image user posted image
Punce, kaj vaše male so tudi v stegno piknili. Bojda zdaj po novem ne več v rito, ampak v nogico. Sem pravkar govorila z eno medicinko in je rekla, da je to nekaj najbolj neprijetnega.user posted image user posted image user posted image

nove mere: 7240 g. in 62 cm.user posted image user posted image user posted image
Šiškamiška, vse naj, naj, naj...za 4 meseceuser posted image user posted image
Rumba, super za krst. user posted image user posted image user posted image Mi smo še v fazi pogajnaj za krst. Jaz sem fuuuuuuuuuuul proti, vsi ostali pa gnavijo.user posted image user posted image user posted image
Zvesta, upam da bo vse ok-glede nato da imate verjetno naporen teden pred sabo, enauser posted image za Izaka
Freycha, tudi nam se je ritem čist porušil. Glede nato da je znala že spat po 10, 11 ur v kosuuser posted image , smo že bli ful razvajeni. Zdaj pa že 4 noči sračka, trdno zaspi šele okli 2 zjutraj, se epet zbudi okoli 7, res pa je da pol potegne tudi do enih, dveh.user posted image Sem pa opazla, da se spet po 1 mesecu napenja in jo to ful muči, pol pa se z joško tolaži. Pol pa ni čudno, da se je v 3 tednih zredila za dobro kilo.
Češnja dobrodošla!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
8.10.2007 12:06:14   
kapica
Sanek, tud mojga so danes v stegno piknili, oz. v bedrcouser posted image . Ne vem, men se zdi boljse kakor v rito.Tud mi ne bomo krstili in naredi tako, kot ti in tvoj moz mislita, ne pa ostala familija.
Cesnja, sem prej pozabila , dobrodoslauser posted image .
Siskamiska, vse najboljse za 4 meseceuser posted image user posted image . Jao, gre hitro.
Zvesta, Izak ima pa res veliike ockeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
8.10.2007 12:09:53   
kapica
Evo, pecivo se ze pece (mameladne zadevice, iz testa, saj ne vem kako se rece), Dino mi pa pravkar prazni joskouser posted image . Je bila tik pred eksplozijouser posted image ( od stirih zjutraj).

Za kosilo bom pa naredila hrenovke, ovite v listnato testo in sirom, pa solato zraven.Sem nasla na kulinariki recept, pa se mi zdi zanimivuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
8.10.2007 12:11:34   
Češnca
Hvala za dobrodošlico!

Najini podatki so:
Anžej, rojstvo: 18.7.07, teža 3820g, višina 54cm
4.9.: teža 5820g, višina 58cm
2.10. teža 6520g, višina 62cm

Sem zasledila, da ste pohvalile Justovo materino dušico. Tudi sama jo uporabljam in je res super! Olje 31 prav tako, pa ognjičeva krema za brazgotine in krema tea tree (čajevec) za alergije, pike...

Punce, a ima katera od vas kakšno alergijo? Pri meni je vsak dan slabše, ko zaradi dojenja ne jemljem zdravil. Sem najprej mislila, da bom zdržala samo 1.mesec ampak zaenkrat še vztrajam. Mam tako butasto alergijo, za katero še noben ni slišal -- na dotik, pritisk... user posted image

No, ampak bo že! Bolj je pomembno zdravje naših pikcev, a ne!?! Mislim na vse prehlajenčke/prehlajenčice in držim pesti, da bo čim prej boljše!!! user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
8.10.2007 12:13:40   
bačko
Ajvy jaz ji dajem Novalac.Poje 160 ml in ji dam 6 na dan!Radi bi ji dala samo 5 obrokov samo potem bi mogla pojesti pri vsakem obroku okoli 190 ml.
Moram si tudi jaz kakšno kuharico za dojenčke nabaviti.Jaz bi rada čim manj kupovala narejene kašici in bi raje same delala.Ker me je moja mami že kregala ko sem rekla da bom kupovala.Ampak mislim da jih bom nekaj tudi kupila.Če bi mojo mamo poslušala bi mogla z Žano ven tudi takrat ko dež pada.Zadnjič ko je tako lilo in sem rekla da komaj čakam da neha dež padati mi je rekla saj greš lahko ven če dež pada.Jaz še sama nočem ven ko dež pada ne da bom šla z Žano!user posted image Včasih sem je prav sita.
No imejte se!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
8.10.2007 12:13:46   
natalija
Dober dan še z moje strani!
Ura je že poldne, jaz pa še kar v pidžami. Zopet sem lena.
Tudi mi smo bili cepljeni v stegno. No, Ana je bila. user posted image Naslednji dan pa smo meli UZ kolkov. In tam nam dohtar reče, da prvič vidi, da je dojenček cepljen v nogo. user posted image  Kot, da sem jo sama cepla. No, pa kolke imamo stabilne in oba 1A. Sem vesela, da smo se rešili širokega povijanja!
Kar se pa spanja tiče, je tudi pri nas tako tako.Eno noč prespi 8 ur v kosu, drugo pa se zbuja na 2 uri. In pol me moj sprašuje, kaj je narobe z njo. Da bi še mogla spat in da še ni toliko časa minilo od hranjenja.user posted image  
Čestitke vsem, ki kaj praznujete, oz. ste.
Zdaj pa tudi mene čakajo cote, da jih obesim in da nekaj v pisker dam. Če pa še malo pospravim, pa je dnevni plan presežen.

No, v glavnem, ne sledim vam!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
8.10.2007 12:22:05   
natalija
Češnjca, dobrodošla!
Bačko, ti si mame sita, jaz pa se bom počasi tašče najedla.

(odgovor članu natalija)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

poletje-vrtec
Michonne RR

Ali bo vaš otrok poleti v vrtcu?

Da (44%)

Ne (22%)

Delno (33%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!