kapica
|
Zvesta, siskamiska, kaksne mate . Zvesta, upam, da uredis v redu pri dohtarju . Backo, ne morem rect koliko poje iz joske, ampak vsake 3-4 ure na dan posteno vlece okrog 10min. Zvecer mu je dovolj tudi do 5,5ur . Rumba, super za krst, da je vse uspelo, to, da si polna znanja, pa me ze tako vemo . Ajvy, saj vem, da sem bila slaba kuharca,ma nic nisem znala naredit, to je bil tud velik problem v najinem zakonu.No, sedaj pa lepo vsak dan kuham, ker imam tud cas, pa se pecivo specem, pa mi super dobro uspeva, glede na moje znanje seveda. In s tem dobim tud veselje . Vzamem pa iz kulinarike recepte, seveda tiste ta enostavne. Rocni, nas je tud spremenil ocke v taksne temno zelene, bi rekla. Siskamiska, sta pa res velika ze tvoja dva fanta,pa navihana, a? Bojana, imate pa res hecno dohtarco. Jaz bi se posteno vstrasla, da bi imel mali kaj na lulceku zagnojeno . Moz bi takoj k dohtarju letel, pa ce je treba ne vem kako dalec vozit za drugega dohtarja. Ker kar se lulcka tice, pa komplicira . Evo, mi smo tudi ze od dohtarla, je bil Dino danes cepljen, kar dve pikici je dobil . Pa ni bilo tako hudo no, malo je zajokal in se hitro potolazil .