|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
2.10.2007 22:04:51   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

se mi je kar zdelo,da so od tamuser posted image ...lepi krajiuser posted image

Kako si pogruntala?

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
2.10.2007 22:12:31   
siskamiska
Ajvy na ZS imaš mojo telefonsko, lahko ti pa še Rumba napiše svojo ker jsz rada zamujam zadnje čase user posted image user posted image

Punce jaz imam pa eno briljantni idejo user posted image user posted image user posted image ( že spet) user posted image user posted image . Dejmo Rumbo preimenovat v Mati Terezijo ker je tako dobra in vedno pripravljena vsem pomagat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
2.10.2007 22:36:43   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Punce jaz imam pa eno briljantni idejo user posted image user posted image user posted image ( že spet) user posted image user posted image . Dejmo Rumbo preimenovat v Mati Terezijo ker je tako dobra in vedno pripravljena vsem pomagat user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mati Terezija je glihkar levi jošk pospravila, Julija cvili in noče še desnega. Pa naj malo cvili, jo bo že minlo.user posted image  Mah, te krči mi že res grejo malo na živce.user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
2.10.2007 22:44:25   
Freycha
meni pa ni jasno, a je Dito cepljenje zdelalo al kaj, ampak kar spi.... pa v stolčku, kjer full kratek čas zdrži pa se hitro zbudi in hoče iz njega, sedaj že uro in pol spi v njem.....user posted image  No, budila je valda ne bom, upam samo, da ni ta dolgo spanje udarila, potem bo pa bedelauser posted image  bi bila pa vesela, če bi se kmalu zbudila, da jo previjem, preoblečem, nafutram in dam spat, da grem tut sama v mižule...... hmm bolj slabo kaže

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
2.10.2007 23:11:31   
baja*
Saj ti pravim Freycha, da je blo po cepljenju tudi pri nas podobno. Mali je na kavču zaspal, sem mislila da je sam malo zadremal, v resnici pa je kr ta dolgo rundo vsekaluser posted image . Za kopanje ga valda nisem šla budit, po treh urah čakanja (ob 23-ih) pa sem ga le zbudla, previla, preoblekla v pižamo, podojila in dala spat, pa je v sekundi nazaj zaspaluser posted image . Zgleda da jih to cepljenje res fajn zdela...

Pa lahko noč!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
3.10.2007 8:13:22   
kapica
Hm, nekako nic ni bilo od mojega spanca.
Siskamiska, jaz sem kr zato, da rumbo preimenujemouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
3.10.2007 8:16:35   
bačko
Dobro jutro!
Freycha najprej čestitke za cepljenje.Glede dojenja ti jaz osebno nič ne morem svetovati ker ne dojim.Vem pa da bo vse uredu.
Rumba
se bom raje opravičila kot da jih dobim po riti.user posted image Midve z Žano ne moreve priti v Tivoli ker nimave avta.Pa še raje sva kje v bližini doma na sprehodu, ker ko ona začne jokati vse preglasi, ker ima tako močen glas da ti potem še pol ure v ušesih piska.Kadar začne res jokati.Upam da sem opravičena!user posted image
Tudi naša je bla včeraj prava tečka.Sem pa nekaj opazila pri njej.Kadar gremo k tašči in tastu domov in jo tašča vzame v naročje začne jokati.Moram ugotoviti zakaj je začela to delati.To se je zdaj že dvakrat zgodilo.Mogoče ji njihovo stanovanje ne ustreza, ali pa taščin vonj telesa.Nimam pojma.Moram taščo en dan sem poklicati in bom videla če bo tudi doma začela jokati v njenem naročju.
No lepo se imejte!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
3.10.2007 9:01:06   
Anonimen
user posted image Hej hoj...

Naš mišek že tolče prvo rundo dnevnega spanca. Mam pa pakira, da bomo šli v RA. Sama z avtom... user posted image

Ga bom pa pohvalila (in upala, da se en pokvari). Včeraj je šel spat ob 21h, in je spančkal do 5.10 danes zjutraj. user posted image user posted image user posted image  No, potem je pa še eno rundo do 7h potegnil. JAz najbolj pogreša tale jutranji spanec.

Danes bova še pred RA šla po nakupih. Moram izaku kupiti cotke za krst... Imam že tak lepe zamisli v glavi. user posted image  No, po RA pa morava še dragemu kupit kravato in srajco. Pa hitro domov, da naročiva šopek in ostale rože.

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3008
3.10.2007 10:59:11   
yudit
Dobro jutro, končno malo časa da se tud jaz mal oglasim kako ste kaj ve in vaši sončeki? Moja je neki tečna ker se zgodaj zbudila, zdaj pa sem je končno dala spat . Baja -- me veseli da sma se spoznali saj veš kdaj koli maš čas za kaki sprehod pa coffe ti kar pocinglaj, ker jaz mam vedno čas za sprehod inse mi zdiš kar vredi punca ti in tvoj Reneuser posted image . Upam da nisam bila preveč zgovornauser posted image lp se še kdaj dobima...Freych--en velik zate in Dito user posted image upam da se čimprej porihtate z dojenjem, lahk pa ti sam povem da pri meni je tud mleko gdaj pa gdaj vodeno pa se itak fejst Lea redi zares. Lea na začetku ko smo bile na nastavkih je sam htela nastavek ko smo se dojile, pol je bolj teško primila za zizo (oz) za bradavico ker ji je bila mehka, pol pa sem ji dala par sekund dudo in ko je primila fajn dudo sem ji ven dala pa takoj zizo pa je šlo, no zdaj pa že gre kar vleče ko norauser posted image ....upam da se porihtate lp in en velikuser posted image Misma dokaj dobre , jutri  bo LEA stara dva meseca, 10.10. pa imama drugo posvetovalnico...lp vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
3.10.2007 13:14:30   
anja7
Hojla!

Evo mene. Upam, da čveke v Tivoliju pridno čvekate še namesto nas, k nismo mogle pridt. Najprej rumba hvala za odgovor glede driske. Pa strinjam se, da jo preimenujemo v Mati Terezo.
Punce, danes je Tilen prvič prespal celo noč. Spal od 23.30 do 9.30. Noro. Sva z dragim kr naprej preverjala, če je vse ok. Zgleda, da je bil fejst zmatran, k smo mel včer spet noro (krči). Drugač pa bova zdele šibala mal ven, pol bo pa treba neki skuhat. Pa čveke kej se javte, pa mal povejte kako ste se mele. Da nam mal skomine nardite!

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
3.10.2007 13:43:59   
Freycha
hejho.... evo,že z nogo na kavču ležim in stiskam zobe. So mi noht dol potegnili in že boli ko svinja. Hvala bogu bo dragi dva dni doma, da mi bo pomagal, ker moram jaz čimveč počivati in nogo v luft držati. Mah res mi je bilo še tega treba user posted image  joj, če bo še bolj bolelo, kot sedaj, ko naj bi še injekcija držala, bom pomoje kar Ketonal vzela, pa magar mleko stran metala. Samo to res svinjsko boli.  V soboto pa naj bi šli na Krvavec na piknik, pa vedno bolj dvomim, da mi bo uspelo. bom videola jutri, kako se bom počutila.

uf lekadol je očitno prijel, ker vedno manj boliuser posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
3.10.2007 14:37:34   
madejka
Tak, danes sem pa jaz kapituliralauser posted image Sem dala včeraj malega spat ob pol enajstih in evo ga ob pol dveh se je zbudil in potem na 1,5-2 uri! Vmes ko bi morala hitro zaspat, pa jaz nisem mogla, ker sem bla preveč znervirana.user posted image
Danes je pa celi dan pokonci spet in nič neče spat... in zdaj se je seveda še začel dret...  Mene bo pobralouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
3.10.2007 14:45:37   
mateya24
Pa da se še mi po dolgem času malo oglasimo.
Namreč dans smo bli odpuščeni s pediatrije. user posted image user posted image  
Smo bli na opazovanju, so ji delali srčne meritve pa še neke preiskave, je bla skoz prikloplnjena na ekg in še nek aparat. V glavnem od četrtka je bla not. Hvalabogu sem lahko bla ponoči tud zravn nje, ker drugač bi se mi pomoje tak zmešalo.user posted image    Rezultati so bli kar ok, tak da sem fulllll happyyyyyyuser posted image

Nažalost vas nisem mogla kaj dost spremljat, vas pa bom prebrala za nazaj.
Pa bom napisala kaj več.

Čestitke vsem, ki ste mele kakšne obletniceuser posted image user posted image user posted image

Freycha, sem zasledila glede dojenja. Pa prav ti, tista najbolj pozitivna. Nič se sekirat, lepo se umiri pa bo vse ok. Veš kolk sem jaz prejokala zarad dojenja, ker sem si ful želela, sam sem se tudi mogla sprijaznit. Pa mala tud raste pa se smejčka, ji ne gre nič kaj slabo na tem adaptiranem...pa po AR niti poliva ne tolk...tak, da kakor se boš odločla bo prava odločitev! Ljubezen do otrok se ne ceni po tem! Bolj zadovoljna in umirjena boš ti, bolj bo tvoja Dita. Kolker pa sem zadnjič vidla je pa itak prava dobrovoljka. V glavnem držim pesti da se vse porihta. Pa še en user posted image  zate in Dito.

Zvesta, glede poroke in krsta...nič se sekirat..obleka je pa ja najmanj pomembna takrat. Glavno da se vidva ok v njej počutita. Raje se sprosti in brezskrbno uživaj, itak se bo tik pred vse uredilo in bo tako kot si želitauser posted image

Pupi, v nedeljo so nas za urco spustli iz b, in sem te vidla na glavnem trgu, ste lepo uživali na pijački in se martinčkali, pa rajše nisem motla. Je bil pa lep dan kajuser posted image

Predvidevam, da ste kar vse dost izkoristle te lepe dni in ste veni vozičkale in uživale...saj prav tako!user posted image

No zaj pa grema midve mal ven na sončka in na kavico, nadoknadit za nazaj.
Pa se še zvečer kaj oglasim!

Lep dan vam želim!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
3.10.2007 16:09:07   
siskamiska
No končno mi je ratalo da še kaj napišem. Danes v Tivoliju je bilo super, spoznala sem Ajvy user posted image user posted image  super punca, upam da se nam še kdaj pridruži na čveku. Pa full sem bila vesela da je prišla GabiW z svojo Nežo user posted image user posted image .

Sedaj pa delam kruh user posted image user posted image . Ja prov ste prebrale. Bom poskusila če znam tudi to. Vam poročam kako je ratal in če je bil užiten. Zdele vzhaja.

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
3.10.2007 16:13:35   
anja7
Ma šiškamiška ti si "nenormalna" - pozitvno mišljeno! Zdej boš pa še kruh pekla. Dobra si. Jaz včasih še skor skuhat ne morm.

Neposredna povezava do sporočila: 3015
3.10.2007 16:23:11   
SANEK1
Bravo Ljubljančanke za srečanje!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Madejka moje sožalje za neprespan noč. user posted image user posted image user posted image Tudi mi smo imeli včerja dreje. Namreč mala se je prvič v treh mesecih odločla, da ne bo spla v svoji posteljici. Meli smo ibunge jaz not-ona ven, jaz spet not-ona ven....Samo na koncu sem seveda jaz trma zmagala. Danes bo bolje, boš videla.
Freycha kaj tebi so čist celi noht dol potegnili? Jaz imam namreč podobno težavo. Imam ful čudne nohte, sploh na nogah. So ful trdi in nenormalno čudne oblike. Imam prijateljice, ki se rade ukvarjajo z nohti in vsek tolko mi jih ena zrihta. vse pa se čudijo, kak lahko jaz še sploh hodim. Trucajo me naj grem k pedikerki, ker se mi bo drugač nohet na levem palcu .Jaz pa ne upam, ker samo če se dotaknem boli kot 100user posted image .je pa fora, da se valda vedno glih v ta prst ruknem.
Mateya, superda st OK in da ste lahko šli domov.

Neposredna povezava do sporočila: 3016
3.10.2007 17:00:54   
Freycha
mah ja, se mi je en konec nohta vrastel v kožo in nikakor nisem ven dobila in se je vse zagnojilo in sem prišla danes spet na urgentno kirurgijo, da ni nič boljše, pa so me kar v operacijsko poslali in mi dol noht potegnili. Sem se pa tudi jaz non stop v palec zaletavala in mi je ob vsakem udarcu vedno bolj slabo postajalo. Toliko časa, da me je bolelo že samo, če sem hodila. Pa samo ene čevlje sem lahko še imela. Pa kar ni šlo na boljše in je bilo že nujno potrebno....... Hvala bogu imam nogo res skoz dvignjeno in minimalno boli. V bistvu ne boli, ampak kar peče...... mah bo že....... ti pa noht v parih minutah dol potegnejo.. svašta.

Sem pa popoldan ležala v postelji, ker sem počivala in sem imela malo poleg in je začela sitnariti, ker je bila lačna in sem ji dala joško in je full lepo pila user posted image user posted image user posted image  jaz pa tudi nisem bila nič živčna ne nič.... prav fino je bilouser posted image  mogoče naju bo pa ravno ta moj prisilen počitek spet malo zbližal kar se dojenja tiče......

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
3.10.2007 17:08:02   
Freycha
joj mateya me veseli, da sta ok user posted image user posted image

madejka moje sožalje. Upam, da se bo kmalu umiril in zaspal. Vem pa, kako je tečno, ko si na koncu že tako znervirana, da ne moreš zaspati in si potem samo še bolj živčen in utrujen, spanca pa kar od nikoder user posted image  Evo zate enega velikega user posted image user posted image user posted image

siskamiska pa ti si wonderwoman! Ali superwoman! Jaz z enim otrokom nič ne naredim, ti pa z dvema še kruh pečešuser posted image  svaka ti čast user posted image user posted image

sem pa prej pozabila napisati, da se najlepše zahvaljujem vsem za tople in vzpodbudne besede, ker sem to res rabila. Predvsem v takih kritičnih trenutkih rabiš slišati, da bo vse ok, tudi če kapituliraš. Se mi zdi, da meni to full da energije, da na koncu res ne odpovem. Punce rada vas imam in full sem vesela, da vas poznam. Nekatere virtualno, nekatere celo v RL, rada vas imam pa vse enako. Vsem vam in vašim sončkom pošiljam en poljubčekuser posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
3.10.2007 17:11:04   
SANEK1
zdaj bom eno pucukrano: Za vsakim dežjem posije sonček.user posted image user posted image user posted image Mogoče pa si res morala samo malo spočit in na druge zadeve študirat.user posted image user posted image user posted image
ja mene tudi ful boli, sploh si ga ne upam stričt. user posted image Pa še zdaj zaradi tega nosim japonke, ker me v drugih šuhih boli. Dobro da je še tak toplo. samo kaj pa bom nardila ko več nebo, pa ne vem.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
3.10.2007 17:42:38   
siskamiska
Freycha in Sanek, a vesta da sem ravno danes govorila Rumbi in Maji da se mi po porodu noro uraščajo kocine na nogah in nohti user posted image user posted image user posted image
Sem ravno naglas razmišljala da je cajt da se speljem k eni pedikerki .

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
3.10.2007 17:53:32   
Freycha
ja meni se je to zgodilo ravno med nosečnostjo. Namreč jaz si že od mladosti narobe strižem nohte in jih strižem naokroglo. Med nosečnostjo sem pa zaradi obilnosti težko prilezla do nohtov na nogi in sem očitno slabo postrigla in mi je en košček notri ostal in se mi lepo zaraščal v kožo oz. meso. Sedaj je bilo pa že tako gorzno, da tut hoditi nisem mogla več normalno......
Sem se pa odločila, da bom svoje kremplje enkrat peljala k pedikerki, pa da ugotoviva, kaj se iz teh okroglo postriženih nohtov da narediti, ker tudi slučajno nočem več zgubiti kak noht, ker tole niti pod razno ni prijetno.....

Neposredna povezava do sporočila: 3021
3.10.2007 18:09:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

aha...no men se tud sling dopade, samo nimam nikol onega viška denarjauser posted image sploh ker ne vem kak se bi obneslouser posted image

Obstaja rentasling. Si ga sposodiš, in če ti odgovarja, ga kupiš in se najemnina všteje v kupnino, sicer pa ga vrneš. Na to varianto sem ga jaz kupila.

Freycha, vidim, da si danes že bolje, vseeno sem ti pa hotla povedat, da te zelo razumem, pomagat pa ne znam, ker sem sama tud v šitu. Ampak kakorkoli se boš odločila, bo prav. Važno, da boš ti zadovoljna in mala sita. Pa če bo to po flaši, pa po flaši. Itak je s tvojim mlekom, če pa enkrat tud to ne bo... jah ****t ga, vsaj nekaj časa je (bila) na tvojem. Drži se. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3022
3.10.2007 18:14:43   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka
ker sem sama tud v šitu.

Tašonka user posted image  kaj pa tebe tare?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
3.10.2007 18:20:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka
ker sem sama tud v šitu.

Tašonka user posted image  kaj pa tebe tare?

Depresija.

Neposredna povezava do sporočila: 3024
3.10.2007 18:54:10   
Freycha
tašonka, če bi te lahko (če bi bila bližje) bi te sedaj na veliko objelauser posted image user posted image  Tudi ti se drži in upam, da bodo tile črni dnevi čimprej mimo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......