|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
1.10.2007 22:21:06   
baja*
Pa kje ste vse?user posted image  Tole je pa že prav čudno... user posted image  user posted image

oglasite se kaj user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
1.10.2007 22:23:57   
baja*
Ajvy hvala za info, ampak se ne znajdem preveč na tisti straniuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
1.10.2007 22:33:47   
*maja
Se še jaz pokorno javljam user posted image . No name lahko tudi računate  v sredo. Ja pa danes sva bile s Siskomisko na kofetku v Tivoliju, je bilo spet prav luštno, upam da bo v sredo ravno tako lepo vreme kot danes user posted image .

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
1.10.2007 23:30:09   
rumba
Ojla!
Danes je pa res neko mrtvilo tukaj gor. Se pozna, da je lepo vreme.user posted image
siskamiska in *maja, packi user posted image user posted image , nista povedali, da gresta na kavico, jaz sem pa krožila gor in dol po mestu in nisem vedela, kam se dati.user posted image
Tašonka, škoda da te v sredo ne bo.user posted image
anja7, mi imamo tudi to nedeljo krst in tudi jaz šibam v sredo do frizerja. Pa še vedno nimam pojma, kako se postriči (a bolj kratko, ali pustim dolge...user posted image user posted image ) Se bom menda kar frizerju prepustila. Joj, škoda da tudi tokrat ne moreš na kavico. Ma, si ravno takrat pri frizerju? Brezmlečno dieto ti pošiljam.

Torej, SREDA, ČOLNARNA v Tivoliju, julijski čvek. Trenutno najavljene:
- siskamiska,
- Ajvy,
- GabiW,
- *maja,
- jelenche ?,
- rumba.

Nič mi niste napisale, katera ura vam ustreza.user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 1.10.2007 23:31:42 >

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
2.10.2007 8:16:54   
kapica
O, kako fajn, da tako kofetkateuser posted image .
Mi smo tudi bili vceraj zunaj popoldan, pa do vecera, je bilo v redu, dino je spanckal v vozicku, je res takoo neproblematicen. Spi ze redno po pet ur prvo rundo, ampak jaz smotka se ne spravim takoj spat in nimam nic kaj od tega. Ampak sem rekla, danes zvecer pa grem z njim, tud ce bo ura osem zvecer.
Aja, pa kam se grem danes: na telovadbouser posted image . Juhu, ze komaj cakam, eno urco, da migam malo za sebeuser posted image .

Zunaj bo zgleda dezek danes, nic ne bo z sprehodom...

Baja, jaz sem vceraj ob tej uri ze spala, prej pa se z mozekom cartala, zato me ni bilo goruser posted image . Danes pa kot receno, grem spat pravi cajtuser posted image . Upam, da bo uspelo razviti slike kot zelisuser posted image .
Rumba, a vi imate tudi krst? Lepoo, upam, da se boste fajn imeliuser posted image . Glede frizure pa res najboljse da se njim prepustis, vcasih fajn presenetijo ( frizerji- sploh moski).

Lep dan punceuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
2.10.2007 8:17:39   
kapica
Aja, punce, dajte mi povedat, ce lahko grem v savno, ali bi to kaj skodilo mlekecu al cemu?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
2.10.2007 8:23:02   
Freycha
Evo, danes ima Dita 3. mesece user posted image user posted image user posted image

Imamo pa ob dveh posvetovalnico in me zanima, kako bo šlo, ker bo prvo cepljenje na vrsti. Se pa zadnje dni res malo manj oglašam, ker imam malo (ali pa kar veliko) krizo kar se dojenja tiče in se moram danes malo pogovoriti s pediatrinjo. Več o tem pa enkrat drugič, ko se mi malo misli uredijo.....

danes sem se uspela naspati, ker je malecka spala 7 ur v enem kosu in je prav pasalo. Sem pa včeraj bila na dveh dolgih sprehodih (uro in pol ter tri ure in pol) in sem bila zvečer full crknjena. Hvala bogu malecka tudi.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
2.10.2007 8:28:52   
kapica
Freycha cestitke Diti za tri meseceuser posted image . Pa res dolge sprehode delate, kot vedno, tvoja Dita ve, kdaj tudi ti potrebujes spanecuser posted image . Upam, da ta kriza mine, ki jo imate z dojenjem, ceprav pravijo da se ravno po tretjem mesecu vse uredi, al kako? No, drzim pesti, da bo vse v reduuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
2.10.2007 8:33:40   
majrim
dobro jutro...freycha...fajn uredi danes pri pediatrinjiuser posted image ,pa spusti vse,kar imaš na jezikuuser posted image ...mi imamo komaj 9.10. pediatra..me je kar malo strah,ker bo cepljena...boš znala povedat,kako je Dita reagirala...drži se!!!!!!!
...se grem uštimat počasi,ker pridejo moji,da grem lahko malo v trgovino...je nočem več vlačit s sabo...
...še prej pa en sprhod...že fajn žge sonceuser posted image
...zdej pa ste v dveh taborih tleuser posted image ...jaz pa sama primorka..upam,da bomo drugo leto naredile en piknik za vseuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
2.10.2007 8:35:20   
bačko
Freycha vse najboljše za Dito.user posted image user posted image user posted image
Naša Žana je tudi vedno bolj pridna in sem vesela ker krči počassi izginjajo.Zelo rada se nosi in opazuje stvari po stanovanju.Ko prideva v kopalnico pa je čisto zmešana ker je rumene barve in se začne kar smejat.
Kupila sem ji zvezdico, katera ima 3 melodije.So uspavanke na stropu pa se vrtijo razne živali.V soboto bomo preizkusili če bo zaspala ob tem.Drugače pa ima glasbeni vrtiljka nad sabo in včasih pomaga da zaspi včasih ga pa gleda in nikakor noče zaspati.Ima pa že svojo najljubšo igračo.Punčko, ki smo jo poimenovali Simba.Ima jo na previjalni mizici in se kar naprej igra z njo.Ko jo dam pa spati ji dam pa v pojsteljico.Opazila pa sem da se zadnje čase zelo rada igra z svojimi rokicami.Še posebej takrat ko treba spat.Zelo sem vesela ker je tak dobrovoljček.user posted image user posted image
No lepo se imejte.Nekaj slikic sem tudi jaz dodala v album.Imam pa še ene vprašanje.Kdaj boste začele uvajati gosto hrano?Meni ene pravijo da naj začnem pri 4 mesecih ene pa da šele pri 6 mesecih.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
2.10.2007 8:37:40   
*maja
Freycha nič se ne sekiraj zaradi dojenja...
Rumba drugič pa pokliči no ko se nimaš kam dati user posted image .

Po mojem bo najbolje da se dobimo kar od 11.00 bo vsaj več časa za klepetanje, sonček se bo pa upam do takrat tudi že pokazal.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
2.10.2007 8:40:28   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: bačko
Imam pa še ene vprašanje.Kdaj boste začele uvajati gosto hrano?Meni ene pravijo da naj začnem pri 4 mesecih ene pa da šele pri 6 mesecih.

Mi bomo po mojem  začeli okoli četrtega petega meseca, bom videla kako bo tamala zainteresirana.
Prehitro vsekakor ni treba začeti.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
2.10.2007 8:49:00   
SANEK1
Freycha čestitke Diti za tri meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image . Mamici pa user posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
2.10.2007 8:49:17   
kapica
Uuu, Majrim, a pri vas pa soncek ze zge? Tukaj pa zge dezekuser posted image .Backo, fajn da vam lepo gre, da krci minevajo in da se stvari umirjajo. Jaz nisem mislila zaceti z GH pred sestimi meseciuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
2.10.2007 9:01:01   
Anonimen
GH... če mi uspe dojit do takrat, bom z gosto hrano začela pri šestih mesecih... No, bom vidla, kako bo Izak pripravljen. baje naj bi znali že sami ob opori sedet, pa usta odpirat, ko vidijo, da ostali jedo.

Freycha... Čestitke Diti za 3 mesece...Ha, kakšne prelomnice so to. Ti fajn porihtaj z dojenjem, Dita naj pa fino ceplenje prestane.
No, mi bomo danes cepljeni eno uro pred Dito. Imamo posvetovalnico ob 13h. Če bomo cepljeni, ker je Izak smrkav. Pa upam, da ne bo reakcije z vročino, ker imamo jutri razvojno ambulanto in bi bilo fino, da je prvič sposoben pokazat kaj vse zna.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2940
2.10.2007 9:01:50   
kapica
Backo, lepe slikice. Vidim da ima Zana enako dudo kot Dino. A je taksna silikonska in trda? Samo da ima moj prozornouser posted image , pa mu ne ustreza. Sem sla kupit, ker sem mislil da more imeti taksno, ima pa najraje tisto prvo dudico iz kavcukauser posted image . Pa te slincke,a ze uporabljate? Meni se zdijo takoo veliki, da sem mislila, bom se pocakal, doker ne bo jedel GH, ker ga sedaj celega prekrijeuser posted image . So ap prakticni.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
2.10.2007 9:03:19   
kapica
Vidim da ze kr zacenjate cepit vase malcke. Tukaj mi je pediatrinja rekla, da ne cepi dojenckov pred enim letomuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
2.10.2007 9:08:29   
Anonimen
Jah, kapica... tak je pri nas. Prvo cepljenje pri 3. mesecih, pol pa menda pri 6., pa pri letu dni, pa....

Ne vem, če ga naj dam cepit proti rota virusu... A to ga pol treba vsako leto cepit ali drži cepivo dalj časa? Vsekakor se bomo pa vsi cepli proti gripi, ko bo možno.

In brez slinčka mi ne gremo več nikamor. Zalivamo tla, njegove cote, naše cote, roke... V glavnem, prava poplava, če ni slinčka. Pa se mi že zdi, da je na spodnjih dlesnih spredaj že bele blazinice dobila.
Kakšni so točno fizični znaki izraščanja zobkov? Ve katera?

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2943
2.10.2007 9:18:45   
Freycha
zadnjič mi je bilo razloženo, da slinjenje (pri tako malih) ni vzrok zobkov, ampak znak, da se imunski sistem postavlja. Preveč sline pa zato, ker začne otroček tlačiti roke v usta in da slina "uniči" bakterije, kar pa pride v želodček, pa uničuje želodčna kislina........
Ko se začne pa obdobje zobkov, pa se dlesni odebelijo in napnejo in to je prvi znak, da se bo začelo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
2.10.2007 9:41:42   
corfu
Dober danuser posted image

Punce moje kako vas pogrešam, a nimam nobenega časauser posted image  Do ponedeljka imam še polno hišo delavcev, tolažim se s tem, da bo pa potem lepo in nekaj časa mir...čeprav je to pri nas težko verjetnouser posted image  Še vedno smo vsi bolni, Aljaža imam doma, mož je zakuhal, jaz pa itak ne smem omagatuser posted image , čeprav sem se danes ponoči zbudila z zlimanimi očmi dobesedno, sem tamalo na slepo ponoči zatipala da sem jo podojilauser posted image . Vglavnem vsi prehlajeni, zaenkrat se Manca še najbolj držiuser posted image  Tamala je pridna, ponoči lepo spi, čez dan pa zelo rada veliko, veliko čuje, kar meni ne paše vedno najbolj, no važno da ponoči spi. Jaz bom z počasnim uvajanjem pričela po dopolnjenem četrtem mesecu. Sicer pa bi rada bila samo pokonc, najraje bi kar sedela in to čist pokoncuser posted image  ampak čas pa neverjetno beži, a ne? Še malo pa bomo tri mesece vauuu!!!user posted image

Pridne bodite pa se še kaj javim

Kapica super za telovadbouser posted image
Freycha, čestitke za dopolnjene tri meseceuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
2.10.2007 9:50:30   
corfu
Zvesta, slinjenje je eden izmed znakov, ni pa vedno tisti edini in pravi, da izraščajo zobje, moj triletnik ima vse zobe, pa se še vedno sliniuser posted image  in kot otrok se je vedno grozno slinil, še zdaj včasih pozabi požirati slino, da imajo naši otroci  tem obdobju roke v ustih in da slina leti na vse strani je čisto normalno za to obdobje, saj stvari na ta način občutijo, okusijo, zaznavajo oblike...glede belih dnesni...moja sta se oba že rodila z belimi zaplatami na dnesnih in človek bi lahko rekel, da se vidijo vsi zobje, pa kljub temu je sin prvi zob dobil pri osmih mesecih, takrat je imel pa naslednje znake, bil je izredno razdražljiv, imel je rahlo povečano temperaturo in nekaj dni drisko, ponoči se je prebujal, bil bolj pogosto žejen. Otroke boli ob izraščanju zob takrat ko se še nič konkretnega ne vidi, ko je zobek zunaj ni več bolečin, čeprav večino staršev ravno takrat skrbi in se jim otroci zasmilijo. Ko je zobek zunaj je vse za nami. Potem pa jovo na novo....Res pa je, da določeni otroci ob izraščanju zob nimajo nobenih omenjenih težav.

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
2.10.2007 10:20:52   
Anonimen
freycha čestitke za 3 meseceuser posted image daj če te dojenje matra, pejt na MON, tam so super punce se mi zdi, znajo fajn svetovat, pa vprašaj malo, razloži kak je problem....k je res škoda da bi se vama ustavlouser posted image

zvesta kak sta pa vidva z izakom zdaj, na dodatku al ne? jaz grem tud jutri po napotnico za razvojno,pa da vidmo kaj ga tupimouser posted image

poročajte punce kak bo šlo cepljenjeuser posted image bogi otročki...

študiram a bi šla ven zdajle, a bi mal pospravla rajšuser posted image da nau tak svinjakuser posted image user posted image user posted image pa grem pop venuser posted image tažka....pa skor štiritisočaka mam v spalniciuser posted image user posted image user posted image user posted image cunj sevedauser posted image kak mrzim peglanje, nenormalno se mi nabere, samo zdaj enkrat te dni se bom mogla dat zraven.....bljak...

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2947
2.10.2007 10:21:52   
Ajvy
Baja, saj ni težko, probaj še enkrat...piše download njihov prograam, ga zdawnoladaš, potem pa samo file vneseš v naročilo, preoblikuješ slikice kakor ti paše...je pa skoz ena ikonca, kakor info, pa je tam vse razloženo...sej jst sem tudi prvič čudn gledala....sam prebrat je treba, pa gre....
Mi smo imeli včeraj obisk, smo klepetali do ene enajste ure.....zato me ni bilo gor...sicer pa se mi zdi, da vas vedno falimuser posted image

Kapica, vi se pa nekam veliko cartate::::user posted image user posted image user posted image
Super za telovadbo, jst sem se odločila, da bova šli z malo na plavanje ko bo dost velika, ker tako uživa v vodi...
ZA savno pa nimam pojma, sej po mojem lahko tam vprašaš....zna pa se zgodi da ti bo začel tam u iber mlek ven curljat- ker je tak vroče...pravi slapoviuser posted image

Freycha, čestitke za 3. mesece!!!!! Pa lepo opravite cepljenje...
Ah, to mleko, se ne sekiram več...ko ga bo čisto zmanjkalo ga pač bo- mi smo že sedaj na pol pol, glede na to da se tak lepo smejčka ji najbrž nč ne fali...pogum v misli....

Bačko, tak super glede krčkovuser posted image
GH bomo po mojem začeli tam enkrat po dopolnjenih 4 mesecih, ker se mi zdi, da bo takrat že popoln upad mojega mleka, ....če bo šlo po tem tempu...

Zvesta, lepo opravite cepljenje....

Corfu, ti revčki....user posted image za vas, da se čimprej pozdravite...

Ulla, če te lahko potolažim, tudi mene čaka en kup cunj za peglat, ampak grem ob priložnosti raje ven....

KAr se tiče kofetkanja, jst sem za, ura mi ustreza...bom sigurno prišla...če bom pa zbrala pogum za zraven se usest- to je pa druga pesem...ja, jst sem totalna sera kar se tega tiče......
A lahko kak dec tudi zraven pride, al ne???

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 2.10.2007 10:25:51 >

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
2.10.2007 10:27:45   
Anonimen
evo en super članek o dojenju user posted image

http://med.over.net/forum5/read.php?94,1978042,1978042#msg-1978042

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2949
2.10.2007 10:39:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

zvesta kak sta pa vidva z izakom zdaj, na dodatku al ne? jaz grem tud jutri po napotnico za razvojno,pa da vidmo kaj ga tupimouser posted image

Midva se še 90% dojima. Zvečer pred spanjem dobi po dojenju dodatek, pa včasih še po potrebi popoldan enega, ampak ne vedno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......