|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Veza z 9 let mlajšim?
1.7.2007 0:51:06   
Felicity
Verjetno tebe moti ker je mlajši, če bi bil 9let starejši te najbrž ne bi toliko motilo. Nekateri še vedno gledajo postrani, če je ženska z mlajšim. Če pa je ženska dosti mlajša od moškega, pa je vsem ok. Tako razišljanje je meni čisto mimo. In tudi ti se ne oziraj na to.

Leta zares niso pomembna! Prepusti se in uživaj!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
1.7.2007 8:02:30   
Temari
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Jaz sem od njega starejša 1 leto (in zrelejša za 10user posted image ) in vedno rečeva, da ima on starejšo in izkušeno, jaz pa da imam mlajšega ljubimcauser posted image .

Se podpišem pod to user posted image z razliko, da sem jaz dve leti in pol starejša od mojega.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
1.7.2007 9:21:59   
tanaja*
Jaz sem imela 8 let mlajšega loverja in sva se ful ujela, tako v postelji kot tudi drugače. Je pa res da je ful zrel za svoja leta in da nisva bila v resni zvezi.
Jaz ti rečem: go for it!user posted image user posted image user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu Temari)
Neposredna povezava do sporočila: 28
1.7.2007 13:12:38   
VERONICA
 Tudi jaz ti dajam podporo.

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
1.7.2007 13:35:08   
Anonimen
Dvomi so pri vseh!Verjemi!pa nej bodo enake starosti al pa starejši.
Odločiš se pa sama. Jaz sem prevzela del rizika, in se nisem obremenjevala s preteklostjo, s predsotki in ostalo navlako....

Sicer pa sorode duše niso enakih starosti pač pa enakih misli, ali ne?

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
1.7.2007 13:51:14   
Anonimen
moj je 4 leta mlajši od mene in sva začela ko je bil on 19, jaz pa 23. pa zadeva funkcionira. sedaj sva 30 in 26, pa mava user posted image  in ni panike.
fora je, da je bil on že takrat ko sva začela bolj zrel.  sploh si ne morem misliti, da so nekateri njegovi kolegi toliko stari kot on. se mi zdi, da so nekateri še vedno na nivoju 20-letnika.
tako da če je res vse to. kar si napisala, ni panike, ti samo navali.
pri nama je bil edino problem, ker se njemu še dosti žura. no pa smo rešili tudi to- tudi mene je prijelo nazaj žurat in sva bila oba zadovoljna. no, sedaj sva pa oba večino večerov doma, user posted image  zahteva svoje. ampak se tudi zmeniva in greva ven. sploh ni problema.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
2.7.2007 20:12:32   
kaycha
ha, moja kolegica ime leto pa nekaj starega otroka z 21 oz. 22letnikom. sama je pa nekaj cez 40. pa ma hcero s prvim mozem, za katero ne skrbi, ma 16 let in je cist razpuscena tamala. fotr je sploh ne kontrolira vec, ker je zanjo res k pi*kin dim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
2.7.2007 20:30:59   
MarijaPo
Taka zveza bi bila skrajno nemoralna. Obratno ne recem, ampak da je ona starejsa, to se mi zdi pa skrajno pokvarjeno.

Hecam se.

(odgovor članu kaycha)
Neposredna povezava do sporočila: 33
2.7.2007 23:14:47   
plenicka
Moja izkušnja je bila sledeča. V vezi z 9 let mlajšim sem bila 6 let in ni se obneslo. Imava sinčka, vendar me je kmalu po rojstvu otroka zapustil. So bila za to kriva leta? Mogoče tudi.

Veliko pomeni, kako se obnaša do tvojega otroka. Želim ti srečno, kakorkoli se boš odločila.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?