Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Veza z 9 let mlajšim? 1.7.2007 0:51:06
|
|
|
|
Felicity
|
Verjetno tebe moti ker je mlajši, če bi bil 9let starejši te najbrž ne bi toliko motilo. Nekateri še vedno gledajo postrani, če je ženska z mlajšim. Če pa je ženska dosti mlajša od moškega, pa je vsem ok. Tako razišljanje je meni čisto mimo. In tudi ti se ne oziraj na to. Leta zares niso pomembna! Prepusti se in uživaj!
|
|
|
|
RE: Veza z 9 let mlajšim? 1.7.2007 8:02:30
|
|
|
|
Temari
|
IZVIRNO SPOROČILO: srček Jaz sem od njega starejša 1 leto (in zrelejša za 10 ) in vedno rečeva, da ima on starejšo in izkušeno, jaz pa da imam mlajšega ljubimca . Se podpišem pod to z razliko, da sem jaz dve leti in pol starejša od mojega.
|
|
RE: Veza z 9 let mlajšim? 1.7.2007 9:21:59
|
|
|
|
tanaja*
|
Jaz sem imela 8 let mlajšega loverja in sva se ful ujela, tako v postelji kot tudi drugače. Je pa res da je ful zrel za svoja leta in da nisva bila v resni zvezi. Jaz ti rečem: go for it!
|
|
RE: Veza z 9 let mlajšim? 1.7.2007 13:12:38
|
|
|
|
VERONICA
|
Tudi jaz ti dajam podporo.
|
|
|
|
RE: Veza z 9 let mlajšim? 1.7.2007 13:35:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Dvomi so pri vseh!Verjemi!pa nej bodo enake starosti al pa starejši. Odločiš se pa sama. Jaz sem prevzela del rizika, in se nisem obremenjevala s preteklostjo, s predsotki in ostalo navlako.... Sicer pa sorode duše niso enakih starosti pač pa enakih misli, ali ne? LP
|
|
|
|
RE: Veza z 9 let mlajšim? 1.7.2007 13:51:14
|
|
|
|
Anonimen
|
moj je 4 leta mlajši od mene in sva začela ko je bil on 19, jaz pa 23. pa zadeva funkcionira. sedaj sva 30 in 26, pa mava in ni panike. fora je, da je bil on že takrat ko sva začela bolj zrel. sploh si ne morem misliti, da so nekateri njegovi kolegi toliko stari kot on. se mi zdi, da so nekateri še vedno na nivoju 20-letnika. tako da če je res vse to. kar si napisala, ni panike, ti samo navali. pri nama je bil edino problem, ker se njemu še dosti žura. no pa smo rešili tudi to- tudi mene je prijelo nazaj žurat in sva bila oba zadovoljna. no, sedaj sva pa oba večino večerov doma, zahteva svoje. ampak se tudi zmeniva in greva ven. sploh ni problema.
|
|
|
|
RE: Veza z 9 let mlajšim? 2.7.2007 20:12:32
|
|
|
|
kaycha
|
ha, moja kolegica ime leto pa nekaj starega otroka z 21 oz. 22letnikom. sama je pa nekaj cez 40. pa ma hcero s prvim mozem, za katero ne skrbi, ma 16 let in je cist razpuscena tamala. fotr je sploh ne kontrolira vec, ker je zanjo res k pi*kin dim.
|
|
|
|
RE: Veza z 9 let mlajšim? 2.7.2007 20:30:59
|
|
|
|
MarijaPo
|
Taka zveza bi bila skrajno nemoralna. Obratno ne recem, ampak da je ona starejsa, to se mi zdi pa skrajno pokvarjeno. Hecam se.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?