|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Veza z 9 let mlajšim?
30.6.2007 10:15:54   
Anonimen
Zanima me, kaj mislite ali ima veza z 9 let mlajšim fantom kakšno prihodnost?
Okoli mene se je trudil celo leto, zdaj pa se je začelo malo bolj dogajat. Fant je odgovoren in delaven. Težava pa je v tem, da izgleda res enkratno in da se punce kar lepijo naj, jaz mu pa enostavno ne zaupam in verjamem, da bi rad bil samo z mano. Ko sem mu svoje strahove tudi zaupala, mi je jasno povedal, da naj neham tako razmišljat in poslušat čveke, ker sva oba odrasta in se lahko ima skupaj lepo... Dodal je še, da če tako mislim, potem je pač bolje da ostaneva samo prijatelja...
Res mi je všeč, sama pa sem polna dvomov in enostavno ne vem kaj naj..
Res pa je tudi, da je za mano zelo slaba izkušnja, imam pa tudi šoloobveznega otroka.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Veza z 9 let mlajšim?
30.6.2007 10:20:25   
tinčica
leta res ni omejitev, če dva pašeta skupaj se na leta sploh ne gleda.
moj brat je poročen z 7 let starejšo žensko in sploh nikoli ni dvomil v njo.

Jah takle mamo za tale dnar....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2007 10:25:43   
srki
Mogoče tako razmišljaš zato, ker imaš za sabo slabo izkušnjo.

Vendar, če fanta že poznaš eno leto, pa tudi približno veš, kakšen je. Nekateri mladi so pa tako ali tako bolj zreli od nekaterih 40 - letnikovuser posted image .

9 let razlike v letih pa se mi tudi ne zdi tako veliko.

Pa srečno!

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2007 10:28:20   
Anonimen
Kolk pa sta stara, če smem vprašat?

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2007 10:33:09   
Anonimen
24 in 33

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
30.6.2007 10:38:47   
snake
če vam je usojeno boste skupaj, leta gor leta dol.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.6.2007 10:42:45   
purple
Leta ne pomenijo v ljubezni nič. Moj je šest let starejši od mene, pa sva že dolgo skupaj.

Zaupanje pa se v zvezi gradi, ne pride sam od sebe. Prepusti se toku, prepusti se času.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.6.2007 10:44:10   
Anonimen
Želim ti vse dobro in te nočem strašit. Premisli pa res dobro - ti boš recimo 60, on 51. Boš takrat še dovolj privlačna zanj?

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.6.2007 10:51:37   
Anonimen
Moja prijateljica je stara 34, fant s katerim je noseča pa 27.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
30.6.2007 10:51:39   
Udb
Moja sestrična je poročena z 9 let mlajšim in se mata super. Sicer se pa tega ne da posploševati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.6.2007 11:07:47   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: strunjan11

Želim ti vse dobro in te nočem strašit. Premisli pa res dobro - ti boš recimo 60, on 51. Boš takrat še dovolj privlačna zanj?

Ja .... da ne omenjamo, kako bo šele, ko bo ona 100, on pa le 91 ....

Nobene vloge to ne igra in nima smisla, da vnaprej devaš obsodbe. Kvečjemu se ti lahko okrepi samozavest. Leta bi v vajinem primeru igrala motečo vlogo samo, če bi jih ti štela 19, on pa 10. Drugače je pa v dobri zvezi pomembno vse kaj drugega kot pa razlika v letih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.6.2007 11:24:37   
štorkljica
[/quote]

[/quote]

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.6.2007 11:29:08   
Anonimen

Bosta v središču pozornosti, ker bosta nekaj posebnega

(odgovor članu štorkljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
30.6.2007 11:32:06   
Anonimen
To pa res ni tako huda razlika. če je fant delaven in odgovoren, kot praviš, potem ne vidim razlogov proti. pa najprej poskusita tako, da otroci pač ne vedo za vaju, da vidiš, kako resno je vse skupaj...ja, kaj pa glede otrok, sta se kaj pogovarjala? Ali bi on samo tebe kar tako malo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
30.6.2007 11:36:24   
Enolla
Enostavno mislim, da sploh ni problem v letih in jih imaš kvečjemu za "izgovor" ampak v slabi izkušnji od prej, ker se bojiš vezati v izogib ponovitvi dogodka. Mislim, da moraš delati na tem, ker fant je določeno mero zrelosti že pokazal s svojimi odgovori in verjemi, da bi se ne trudil eno leto okoli tebe, če se te samo želi za črtico - bi omagal prej in poiskal drugi "ulov". Godine nisu važne - ali kako že gre ena prastara pesem.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.6.2007 11:41:18   
pika30
Nekateri moški so že pri 24 zelo zreli,mogoče še bolj kot  35-40 letniki.Ne vem jaz se na leta nebi ozirala,če sta si usojena,zakaj pa ne.
In če je tvojega otroka priravljen sprejeti za svojega pa sploh.
Pri 91 ali pa 100 letih pa je še samo rutina skupnega življenja,pri teh letih bi bilo že nemogoče prevarat z kakšno mlajšo staro mamo. user posted image

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.6.2007 11:52:28   
Marogica
To je kar razlika v letih, kar je dejstvo, ki ga ne moreta spremeniti. Kljub temu pa je mnogo odvisno od človeka samega. Mogoče se je tvoj partner "izdivjal" in si želi mirnega življenja v vezi, mogoče je tvoj partner človek, ki je zelo zrel in odgovoren za svoja leta. Mogoče si je želel takšno, kot si ti, kljub obletavanju drugih deklet.

In v tem smislu leta (navzgor ali navzdol) ne igrajo nobene vloge več. Važna sta vidva, vajin odnos, vajine skupne "točke", vajina bodočnost.

In razočarana si lahko še marsikdaj v življenju....in sem skoraj sigurna, da te do sedaj ni razočaral moški, ki je bil dosti mlajši od tebe, ali ne? Torej, še enkrat...to nima veze

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.6.2007 12:02:56   
Anonimen
Nekatere pač privlačijo starejše ženske in si z vrstnicami in mlajšimi nimajo kaj počet. Mojemu možu so že od nekdaj privlačnejše ženske (oz. nekoč dekleta) ki so kako leto starejša od njega in si z mlajšimi ni nikoli vedel kaj počet.
Jaz sem od njega starejša 1 leto (in zrelejša za 10user posted image ) in vedno rečeva, da ima on starejšo in izkušeno, jaz pa da imam mlajšega ljubimcauser posted image .

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
30.6.2007 14:44:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: strunjan11

Ah, daj no.. Če si ti takšen, še ne pomeni, da bodo drugi tudi user posted image

Je pa moja mama starejša od mojega očeta, in sta še sedaj srečna skupaj.. Tako, da anonimna, poskusi.. Saj poskusiti ni greh, a ne.. Ampak, da ne bodo tvoji otroci ga takoj spoznali, skrivajta se nekaj časa, da vidita, kako zadeva teče.. Srečno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
30.6.2007 15:09:50   
Anonimen
Težava pa je v tem, da izgleda res enkratno in da se punce kar lepijo naj, jaz mu pa enostavno ne zaupam in verjamem, da bi rad bil samo z mano.

In kaj tebi manjka, da premoreš tako malo samozavesti?

Če se je eno leto trudil okrog tebe, okrog njega pa pleše roj čebelic....ne vem, ne vem....nikoli niste zadovoljne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
30.6.2007 19:57:35   
Anonimen
Moj partner je 8 let mlajši od mene, skupaj sva pet let, od tega skupaj živiva štiri leta. Razlika v letih je res najmanj pomembna za uspešno vezo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
30.6.2007 21:20:16   
MALINČICA
V ljubezni in vojni je vse dovoljeno!

Nič ne zapravljaj časa za take skrbi. Če se bo sfižilo se bio tudi, če ti o tem ne boš premišljevala, če pa si se že zaljubila vanj, pa itak ni pomembno nič, razen tega kako se obnaša do tebe in do otrok.

Če imaš za sabo slabo izkušnje, je to še en razlog več, da poskusiš bit srečna.

Veliko sreče vama želim.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
30.6.2007 22:12:40   
tincci
Ma to je super, glede na to, da moški umrejo prej, bosta vsaj skupaj dočakala starostuser posted image

Kaj maš pa za zgubit?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
30.6.2007 22:32:22   
Anonimen
Godine nisu važne pravijo.

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
1.7.2007 0:39:34   
Anonimen
Poglej: Damjan Murko ima starejšo z otrokom. Potem je simpatični fant Rok Kosmač, ki ima tudi veliko starejšo punco. Zakaj ti nebi bila na istem?

Brala sem intervju od Kosmača, ki me je zelo presenetil.user posted image user posted image user posted image
Fant na mestu, ki ve kaj hoče. Na kratko povedano so mu všeč starejše, ki ga tudi zelo privlačijo.

Srečno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?