Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj vse preživimo ljudje 29.6.2007 23:23:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko Ela zvečer končno zaspi, sem hvaležna vsem silam na svetu, samo da je zdrava. In zdravje ne bi smeli jemati tako za samoumnevno, zato vedno ko nekomu voščim za novo leto ali rojstni dan in mu zaželim tudi zdravje, to tudi resno mislim.
|
|
|
|
RE: Kaj vse preživimo ljudje 30.6.2007 1:30:32
|
|
|
|
baguSka
|
Zal je vse prevec takih zgodb... vsak dan jih zivljenje pise... Okoli mene se je zgodilo ze toliko tega, da se tega se kako dobro zavedam. Upam in zelim si le to, da kaj takega ali pdb ne doleti tudi mene...
|
|
|
|
RE: Kaj vse preživimo ljudje 30.6.2007 1:57:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Žalostno, vendar resnično, da se samo ob takih slučajih spomnimo, kakšno srečo imamo v življenju ja, ko rečem, da si resnično želim samo zdravja, bi me večina zaradi pomanjkanja zdravih ambicij najraje napotila na psihiatrijo.
|
|
|
|
RE: Kaj vse preživimo ljudje 30.6.2007 10:50:51
|
|
|
|
tanikaa
|
Marsikaj sem že doživela in preživela. In nič me ne more zlomiti. Ampak izgube otroka ne bi nikoli preživela.
|
|
RE: Kaj vse preživimo ljudje 30.6.2007 10:53:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Marsikaj sem že doživela in preživela. In nič me ne more zlomiti. Ampak izgube otroka ne bi nikoli preživela. Pomoje se podcenjuješ, tanikaa. Moja znanka je pokopala že dva otroka in moža, pa se ne da...
|
|
|
|
RE: Kaj vse preživimo ljudje 30.6.2007 10:57:40
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Marsikaj sem že doživela in preživela. In nič me ne more zlomiti. Ampak izgube otroka ne bi nikoli preživela. Pomoje se podcenjuješ, tanikaa. Moja znanka je pokopala že dva otroka in moža, pa se ne da... Občudujem take ljudi. Zame so nadljudje. Zase pa resno dvomim. In srčno upam, da nikoli ne bom dobila odgovora na to vprašanje.
|
|
RE: Kaj vse preživimo ljudje 30.6.2007 11:41:20
|
|
|
|
Enolla
|
Nekoč sem nekje prebrala: kadar izgubiš starše, izgubiš preteklost, ko izgubiš otroka izgubiš prihodnost. Na ta pregovor se večkrat spomnem, ker sem prvo doživela, upam in želim, da ne bom tudi drugega. Ko preberem kaj takega, imam vedno smok v grlu, solze pa začnejo kar same liti.
|
|
RE: Kaj vse preživimo ljudje 30.6.2007 15:42:29
|
|
|
|
mika
|
verjamete ali ne ,jaz vsak dan pomislim na to, kako sem srečna, da imam zdravo in zadovoljno družino. pred kratkim je bil pri nas agent za življensko zavarovanje. sprejela sva ga zaradi moje birmanke, da se nauči prodajat zavarovanja. tip je iz družbe mori (smiljan mori - top shop). če ne bi šlo za mojo birmanko, bi ga nagnala iz hiše. na anketnem vprašalniku sem pozabila odgovorit, kakšno življenje si želim v pokoju; slabše, enako ali boljše. tip takaj reče, ja menda boljše, ne? rekla sem mu, da enako. debelo me je pogledal in sem mu razložila, da to kar imam danes, so bile moje želje- zdravega otroka, da se razumem z možem in da imamo streho nad glavo. res je denar nujno zlo za življenje, ampak ne potrebujem milijonov. moje bogastvo je moja zdrava in srečna družina. Jaz se še predobro zavedam, da je meni in mojim prelepo zato od mene ne boste nikdar videli, da pišem v stilu...moja tašča je kupila tisto in ne tega,...ker je to totalno nepomembno in se ne obremenjujem z malenkostmi.. nivess, tud jaz se pod tole podpišem. ampak v življenju so tudi malenkosti pomembne. pustimo ogovarjanje in tiščanje nosu tja, kjer nimamo kaj iskati. caillou je omenila, da se jezimo če mož ne najde koša za perilo....takšne in podobne stvari so stvar dogovora v družini in to ne zato ker sem jaz en težak, ampak zato ker je to del našega življenja in niti slučajno ne mislim tega za vsemi doma počet, zato ker bi se jutri mogoče (bognedaj) kaj hudega zgodilo in bi me zato pekla vest.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?