Anonimen
|
Dvojček. Točno o temu govorim. Da nam ne vidite v glavo, me ženske pa pričakujemo, da to lastnost enostavno morate imeti. Pa da povem svoj banalen primer: Mesece dolgo sem se kujala, ker mi mož (takrat še fant) ni nikoli doma pomagal pri gospodinjstvu, kuhanju, šel z mano v trgovino......Poslednično temu sem bila sitna, zagrenjena, tečna.......groza v glavnem.....Da pa bi mi na misel prišlo da bi mu povedala kaj me muči, ne, to pa ne, po mojem bi moral to kar sam videt in dojet in sem bila posledično samo še bolj tečna, ker tega ni opazil . Ko tak mine že cela večnost in med nama vsak dan bolj narobe in me že 100000 vpraša kaj mi je, zakaj sem tako tečna mi v obraz zmečem, da mi ne pomaga v gospodinjstvu, da kako mu je lepo, da me ima za gospodinjsko pomočnico, kuharco, nabavnega referenta.....pa me pisano gleda, da zakaj pa nič ne rečem in kaj pa naj naredi doma, če pride iz službe in je vse oprano, pospravljeno, zlikano, skuhano, krožniki na mizi, hladilnik poln......DA SAJ BI Z VESELJEM POMAGAL, PA KAJ, KO JE ŽE VSE NAREJENO KO PRIDE DOMOV. Da naj kakšno stvar pustim in bo on posesal, da bi z velikim veseljem kdaj kuhal, ker rad kuha, da lahko grev po nakupih v nedeljo, ko ima prost dan itd. A si predstavljate banalnost problema komunikacije moški-ženska . Me pričakujemo da znajo misli brat in morajo kar VEDET kaj želimo brez da kaj pripomnimo in ker oni ne znajo brat misli smo v njihovih očeh samo tečne, zagrenjene in grejo raje v gostilno ali na bowling. Jaz bi na njihovem mestu tudi šla.... No, verejtno sem se že oddaljila od teme, tako da se opravičujem, želela sem samo na primeru nekaj blesavega dokazat, ker sva zaradi tega že bila na tem, da greva narazen, če bi bila takrat poročena bi bila sedaj ziher že ločena.
|