|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tako sem jezna
28.6.2007 22:59:08   
Anonimen
Danes me je pa moj tako razjezil, da bi ga najraje... Včeraj pride iz službe šele zvečer, saj imajo ob sredah po službi s sodelavci bovling in on seveda za nič na svetu ne sme zamuditi. Danes pa je moral popoldan nujno na atletsko tekmovanje s kolegi. Saj drugače se ne bi jezila, samo trenutno je najin sin bolan in sem čisto izčrpana, on pa lavfa okoli. Cel dopoldan sem sama  s sinom, pospravim, skuham, on pa pride včeraj domov, se lepo naje, jaz sem šla likat in čez 10 min začne, da bo jutri (kao danes) ful zmatran na šihtu, pa še k stranki more it, vse to samo zato, ker je bil sin malo tečen. Danes sem spet cel dopoldan sama s sino, pride domov se naje, se malo poigra s sinom in gre na tekmovanje. Jaz pa ostanem zvečer sama s sinom, ki ga je treba pripravit na spanje, ga umit, mu dat za jest, zraven pa ima še 39,5 vročine, zabit nos, boli ga grlo in zaradi tega je seveda tečen, nič mu ne paše, samo jokca se, noče jest. Res sem ful jezna na njega. Vsaj danes bi lahko ostal doma, če vidi, da ima mali tako visoko vročino in bi mi ga lahko pomagal rihtat. Ampak ne, on ne bi zamudil atletike za nič na svetu. Včasih imam občutek, da komaj čaka, da ima kako priložnost da lahko kam gre. Še mal pa mu bom napakirala kovčke, pol pa bo lahko brez skrbi hodil vsak popoldan okoli. Večkrat imam občutek, da imam z njemu več dela, kot pa koristi.

Na to, da bi bilo danes treba sina peljat k zdravniku, pa si niti pomislit ne upam. On se seveda za to ne sekira, boma že nekako sama, samo da se ima on fajn.

Ko pa bo prišel, pa bo seveda hotel še seksat in ko mu bom rekla, da sem zmatrana, se mu bo to ful čudno zdelo, češ kako pa sem lahko jaz zmatrana, ko pa nisem bila v službi in sem bila cel dan doma. Po njegovem tisti, ki so doma, lahko cele dneve ležijo. Pa da ne bo pomote drugače hodim v službo, trenutno pa sem doma, ker je sin bolan.

Malo sem mogla dat ven iz sebe, je kar boljše.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tako sem jezna
28.6.2007 23:07:38   
jade1
Če se bo čudil kako si lahko utrujena ob bolanem sinku naj on vzame bolniško in zraven mu napiši še spisek vseh stvari, ki jih narediš ti kadar si doma. 
Upam, da se sinko čimprej pozdravi. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.6.2007 23:08:24   
kirsten
Draga anonimna!!

Med prebiranjem me je spomnilo na mojo teto in njenega moža... Imajo eno hčerkico, sicer je sedaj že najstnica... Ampak vedno je bila za vse sama in on pa skoz naokol.... Sploh ga ni zanimalo nič, ali je bila bolana, ali je imela težave... Vedno ko je bilo s tamalo kaj narobe, da je kakšno skuhala je bila kriva moja teta.... Ampak sedaj se pa čudi, zakaj hči sovraži lastnga očeta..... Saj pri njemu ni dobila nobeno podporo  in občutek da ji stoji ob strani da je na varnem...
Edina rešitev je iskren pogovor in če ne pomaga zaropotaj po mizi in ga začni postavljat pred dejstvo, da si boš morala najti takega moškega ki bo znal poskrbeti za lastnega sina, tudi ko je najbolj tečen....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.6.2007 23:13:57   
Anonimen
Prav,da si dala ven iz sebe...moški so pač moški....

Pogovori se z njim.In mu povej,da ti ni lahko.Če te ima rad,bo že razumel.

Jaz ti lahko želim le vse dobro!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.6.2007 23:14:44   
purple
Si preutrujena in na pragu tega, da pregoriš. Povej mu, da ne zmoreš sama, da rabiš njegovo pomoč.Razloži mu, da se bo njegova pomoč poznala tudi na seksualnem področju, ko se ne boš več počutila kot izžeta cunja.

(odgovor članu kirsten)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.6.2007 23:20:58   
CAPA
Purple lepo si napisalauser posted image user posted image

A kot vidim tudi pri nas... to velikokrat ne zaleže prav veliko... no, se tud zgodi, da ne bom našmu delala krivicouser posted image ... tko je

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.6.2007 23:21:20   
Anonimen
 da rabiš njegovo pomoč.

A ni on oče user posted image  Zakaj bi pomagal user posted image

Kot oče je dolžan skrbeti za svojega otroka.

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.6.2007 23:27:37   
pika30
Jutri ko pride iz službe imejta pogovor na štiri oči,drugače boš govorila steni in ne bo nič zaleglo,ker tako je na žalost z moškimi,lepo se vsedita,še boljše če bo takrat mali spal oz. počival in mu povej vse kar ti leži na duši.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.6.2007 23:29:49   
purple
Ja je oče, sam na lepši način bo lažje prišla do učinka, kot pa z napadanjem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.6.2007 23:30:44   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Malo sem mogla dat ven iz sebe, je kar boljše.

Še boljše (bolj koristno) bi bilo, če bi tole kar si nam povedala, povedala še njemu, pa magari z istimi besedami, razen mogoče tist o pakiranju kufrov, ta je mal huda.user posted image  Ker imam občutek, da se njemu niti ne sanja, kako se ti zdajle počutiš.

Je pa tko. Moški so moški in so bolj 'flegma', ti si pa tudi trenutno čisto pregorena in se ti vse zdi še 100x bolj črno kot najbrž v resnici je. Zdaj ga je dva dni on žgal, jutri si pa ti popoldne mal frej vzemi, pa bo. Tamali se bo pa tudi kmalu pocajtal...user posted image

Pa tole pospravljanje, kuhanje in likaje malo skenslaj, dokler te tamali rabi, pa bo lažje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.6.2007 23:38:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: purple

Ja je oče, sam na lepši način bo lažje prišla do učinka, kot pa z napadanjem.

A to je napadanje, da moškemu poveš, da je poleg igralca bowlinga tudi igralec vloge očeta v neki družini?

Meni je to bolj žalostno dejstvo.....

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
28.6.2007 23:44:11   
purple
Lepa beseda lepo mesto najde. Tudi jaz sem poskusila težave reševati s kreganjem, pa sem ugotovila, da z prijaznim pogovorom dosežem veliko več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.6.2007 23:55:21   
Anonimen
Ja fajn, če ti je uspelo na tak način user posted image .

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
28.6.2007 23:55:33   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

da rabiš njegovo pomoč.

A ni on oče user posted image  Zakaj bi pomagal user posted image

Kot oče je dolžan skrbeti za svojega otroka.

se strinjam. Midva imava tako rešeno: pri bolniških se menjava, enkrat jaz, naslednjič on. Tako da zelo dobro ve, kako je biti z bolnim otrokom. Se je tudi že zgodilo, da je moral tamali 20 plenic zamenjat na uro, ker je imela tako drisko.

Čudi me pa, da mu nisi dala otroka takoj, ko je prišel iz službe in šla na kakšen sprehod.

Res mu pa lepo razloži, mogoče je res bolje, da najprej prespiš celo zadevo.

< Sporočilo je popravil Olivija -- 28.6.2007 23:57:23 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.6.2007 0:28:01   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Vsaj danes bi lahko ostal doma, če vidi, da ima mali tako visoko vročino in bi mi ga lahko pomagal rihtat. Ampak ne, on ne bi zamudil atletike za nič na svetu.
Ne da bi lahko ostal, njegov razum bi mu moral veleti, da MORA ostati

Včasih imam občutek, da komaj čaka, da ima kako priložnost da lahko kam gre.
Ja, tudi jaz sem dobila tak občutek,

upam, da sine čimprej ozdravi, pa da se mu bo posvetilo, da nisi samoumevna, ker če se mu ne bo, mu res napakiraj kovčke......upam, da bo res en zdrav pogovor rešil. Joj, pa kaj je s temi dedi user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.6.2007 8:09:50   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Joj, pa kaj je s temi dedi user posted image  user posted image

Jaz se bolj vprašam, joj, pa kaj je s takimi ženskami user posted image  Razumem, da mora človek meti čas zase, ampak da bom nekomu igrala služkinjo, cipo, čistilko, kuharico...ja seveda, komaj čakam.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.6.2007 8:19:38   
Taula
Razumem, da mora človek meti čas zase, ampak da bom nekomu igrala služkinjo, cipo, čistilko, kuharico...ja seveda, komaj čakam.

Točno tako. Zakaj že?user posted image  Če ne bo najdel zjutraj čistih gat bo mogoče opazil da rabiš pomoč.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.6.2007 8:52:24   
karmy
jaz bi že zdavnaj zaropotala... nema da on luta okoli ...no..saj lahko, samo tudi ti si zaslužiš par urc oddiha in časa zase... jaz se ne bi igrala služkinje in njegove mame.... user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.6.2007 9:16:37   
mamci
saj prav, da tukaj napišeš in se skašljaš, vendar je edina prava rešitev, da to poveš njemu in to oštro in pogumno!!!

nič se dat in pusti prepričevat.

Pogum v roke puncauser posted image

Otrok raste od mleka in hvale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.6.2007 9:55:03   
paris
Lepo ga dol posedi, pa mu povej tako kot nam, počasi in z občutkom. Ni hudič, da ne bi zastopil.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu mamci)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.6.2007 10:34:18   
kalbo
ker tako je na žalost z moškimi

A dej? Kar z vsemi je tako...nope ni res.

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.6.2007 10:44:28   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

ker tako je na žalost z moškimi

A dej? Kar z vsemi je tako...nope ni res.

Seveda ni res. Ker če bi bilo, bi bila jaz samska.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 22
29.6.2007 10:51:50   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: purple

Si preutrujena in na pragu tega, da pregoriš. Povej mu, da ne zmoreš sama, da rabiš njegovo pomoč.Razloži mu, da se bo njegova pomoč poznala tudi na seksualnem področju, ko se ne boš več počutila kot izžeta cunja.

Zakaj bi ga pa mogla extra prosit za pomoč? Sej so družina in otrok je od obeh.
A se ti ne zdi malo neumno da ga bo pa zdej s sexom podkupovala?

"Razumem, da mora človek meti čas zase, ampak da bom nekomu igrala služkinjo, cipo, čistilko, kuharico...ja seveda, komaj čakam."

Se strinjam z zgoraj napisanim.

Pa nejbrž ni v enem tednu ratal tak al je?

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 23
29.6.2007 11:10:18   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Zakaj bi ga pa mogla extra prosit za pomoč? Sej so družina in otrok je od obeh.
A se ti ne zdi malo neumno da ga bo pa zdej s sexom podkupovala?

Verjetno zato, ker sam vsega tega nekako žal ne opazi. jaz tega nisem razumel v dobesednem smislu da ga mora "prositi" ( like na kolenih al kaj takega ), ampak normalno omeni, odkrito pove, da je to dejansko tak.

Isto tista fora s seksom, ne pomeni podkupovanja kot takega, ampak da bo manj izžeta lahko bolj živahna tudi na tem področju ( kar se ji zdaj razumljivo ne izide ), posledično pa bo boljši seks za OBA, tudi zanjo torej.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
29.6.2007 11:18:19   
lemavrica
Pol pa hvala za tacga moža. Men se bi zmešalo da bi mogla npr. sama cel dan za otrokom letat moj bi lepo okol hodu in se zabaval. In tud moj mož nebi bil več dolgo.
Sploh se mi zdi neumno da bi mu mogla razlagat da če bo pomagal bo pa manj izžeta in bo bolj pripravljena na sex. Totalna neumnost.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?