Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Samo en spolni partner - a vas ne mika še... 28.6.2007 11:09:19
|
|
|
|
Naty*
|
čupka maš prav. Mogoče je vajin način nekonvencionalen, vendar je važno to, da vama tako paše. Vsi, ki smo kdaj bili v vezi vemo, da noben partner ni popoln. Tako kot ima moj napake, jih imam tudi jaz. Sama sem imela dolgoletno vezo z mojim prvim. Najin sex je bil super, tako kot ti sva si tudi midva znala popestriti dogajanje in nikoli ni bilo dolgčas. Vendar niso štimale ostale stvari... Mogoče sem po njem ugotovila, da je kdo v postelji tudi boljši, vendar to ni bistvo. Če bi šla skupaj naprej, bi bila lahko do konca življenja z njim, brez da bi pogrešala izkušnje z drugim. Razumem tiste, ki so celo življenje samo z enim partnerjem in jim povem, da nič ne zamujajo. Če bi bila situacija drugačna bi bila tudi sama lahko z enim. Sedaj imam resno vezo... Je najboljši? V primerjavi z vsem dosedaj je, ampak verjetno obstajajo tudi boljši...vendar ne bom iskala, ker ne rabim. Zame je najboljši. Dokler nama štima sex in dokler sva si všeč kot človeka je to vse kar rabiva.
|
|
RE: Samo en spolni partner - a vas ne mika še... 3.7.2007 7:36:56
|
|
|
|
barcaffe
|
Moj pa meni ni bil prvi, je pa upam, da zadnji Nimam potrebe po nekem raziskovanju več. Sem pa imela v preteklosti, kar nekaj različnih
|
|
|
|
RE: Samo en spolni partner - a vas ne mika še... 3.7.2007 8:11:02
|
|
|
|
srki
|
Ni bil prvi, nimam želje po novih.
|
|
|
|
RE: Samo en spolni partner - a vas ne mika še... 3.7.2007 21:21:22
|
|
|
|
Anonimen
|
sterotip zvestoba izginja.Ženske naj vam bo v poduk da so vsi moški navadni slabiči.Ko misliš da so zvesti,lažejo.Lažejo tako,da še sami sebi verjamejo.izkusila na lastni koži,pa bi zanj dala roko v ogenj.Zato drage ženske,ne slepite se,varajte jih,varajte,kajti čene bodo oni vas.Pa me popljuvajte,vendar je res.
|
|
|
|
RE: Samo en spolni partner - a vas ne mika še... 3.7.2007 21:56:23
|
|
|
|
tanaja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR No po ločitvi je bla prilika, da ugotovim kako je s tem. Pol pa sem ugotovila, da seks kot seks sploh ni TISTO. TISTO je TO šele takrat, ko je posredi LJUBEZEN. Nisem brala do konca, sem se ustavila tukaj... in ja se strinjam s pikcom. Kljub temu da sem imela kar nekaj spolnih partnerjev kot jim pravite . Me mika in me verjetno še bo . Očitno sem tak tip ženske, al kva? Je ful razlika al sexaš s tipom, ki ti kaj pomeni al sexaš brez obveznosti. Prva varianta je ful boljša, ampak tud druga včasih prov pride ...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?