|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Samo en spolni partner - a vas ne mika še...
26.6.2007 21:46:42   
Colt
č

No, jaz sem bil vedno zvest...torej sem po mnenju nekaterih copata? Mi verjameš da sem kot takšna ''copata'' veliko večji frajer kot tisti ki za hrbtom varajo svoje ženske?
In ponosen sem na to user posted image

Grega

< Sporočilo je popravil Moyca RR -- 27.6.2007 9:40:44 >

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

Neposredna povezava do sporočila: 26
26.6.2007 21:54:03   
daddy

Ne vem, kako .... jaz imam napake. Kaj napake, nisem popoln. Poleg tega, da se mi lasje redčijo, poveša trebušček, da mam rad seks, kot bi ti rekel "se torej rad ljubim" ...... torej, povrh vsega sem pa še moški ..... kriza, a ne.

< Sporočilo je popravil Moyca RR -- 27.6.2007 9:41:23 >

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 27
26.6.2007 21:59:24   
rija
meni pa bi bilo skrajno žal, če bi ostala samo z prvim....user posted image user posted image user posted image user posted image  ali drugim ali tretjim.....

kak pa naj veš, da je prvi tisto, kar je najboljše od najboljšegauser posted image  če pa drugih nisi probal....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
26.6.2007 22:01:25   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

Ženski je sexs potreba ? NE !

kakor kateri....user posted image  večini že...

...vox populi...
Neposredna povezava do sporočila: 29
26.6.2007 22:01:37   
Anonimen
Rija preprosto veš ko pride pravi pa ni važno ali je to prvi ali zadnji!!!!

Pa tudi sex ni tisto zaradi katerega veš da je pravi, so še mnoge druge stvari bolj pomembne zaradi katerih lahko potem govoriš o tem da boš z njim in samo z njim!!!

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
26.6.2007 22:01:59   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: rija

kak pa naj veš, da je prvi tisto, kar je najboljše od najboljšegauser posted image  če pa drugih nisi probal....user posted image

ker nas je zavedla dobra stara pesem "samo jednom se ljubi ( sve je ostalo varka )" ???

< Sporočilo je popravil daddy -- 26.6.2007 22:02:24 >

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 31
26.6.2007 22:02:34   
Marogica
Ene ste pa res naivne.... Ta prvi že....bo pa ta zadnji tudi???

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
26.6.2007 22:04:44   
mojca345
daddy če imaš kej za povedat? povej, ne pa neki govort "na rahlo!" jest sem čist odprta oseba in me ni strah, ne sram povedat kako in kaj ! in če mi rečeš, da imam slabe izkušnje z tipi, je to milo rečeno. slabe izkušnje ? slabo življenje prej ? ker ni samo izkušnja ! verjamem, da vse tiste ženske, ki so bile zapuščene zarad drugih, zdaj sigurno spet ljubijo tipe ? mislim kr neki !

in jaz itak, da nisem edina, k očeta nikol ni blo doma, ne. mislim berem ene poste se mi zdi dobesedno da eni živite v nekih iluzijah in hodite nad tlemi. mislim poglej že, kako je v resnici ! daleč od tiste iluzije, k jo gledamo po tv. ali smo jo brali v knjigah.

enim je čisto normalno, da imajo otroka z enim decom, živijo z drugim decom ali pa same. se dobijao z različnimi tipi, se mal dol dajo in itd.  imam kolega, ki je imel 2 resni punci, pol se je poročil z eno žensko, k je imela otroka. sta bila skupi 5 let. pol ni šlo. je bil z drugo 5 let. pol z eno ful mlajšo 4 leta. zdej pa se dobiva z raznimi ženskami, se poznajo med seboj, se mal pofuka. mislim hočem povedat, da nič ni tko po pravilih, kot nas učijo "poroka, otrok in pol srečen do konca life". pravljice !

life je veliko bolj zakompliciran kot ta ravna črtica. nikol ne veš kaj te čaka za ovinkom ali pa na rvani cesti, k misliš, da vse vidiš in vse veš. life ima svojo pot in na **** mi gre, k folk nabija z enikimi pravili, k jih ni. k vsak človek je čist za sebe in to, da sem jezna na moške prihaja iz tega, k vsi tipi počnejo ene in iste stvari na konc, k ga spoznaš. k da se duplicirate, **** ! noben pa ne zna razmišljat, kej iz sebe narest, samo eno isto ponavljate čže pa 1000 let in vedno vse pade na ženske, da me rešujemo situacije, me razmišljamo. k tipi res znajo štet samo 1,2,3 in pol zmanjka. in če se ženska je pripravljena s tem sprijaznit "okej", jest se ne morem. jest hočem kej več !ne pa ta shit, k ga tipi ponavljate celotno life, nikol se nič naučite, sam skačete iz ene na drugo babo. emocioanlno, duhovno in seksualno, vmes pa še mal finančno, ne.

tok sem sita teh laži od decov, sam da te bi položil. k da je to vse kar ti svet lahko ponudi ! ta kurčev sexs ! ta kurčev ponos, k bi ga odrezala, da bi tipi lahko še o čem drugem razmišljali vsak dan ! mogoče na to, kako se žensk počuti ? mogoče celo na koga drugega pomislili, razen na SEBE SKOZ ! k da sam vi tipi žvite na tem svetu ! mislim halo !

vse kar imam je moja psička, moja muca, moje zvezde in luno in svoj uspeh, ljubezen do sebe, sposobnosti in talente ki jih imam. deci pa itak pridejo in grejo. kaj bi se ženska sploh sekirala za enega,dva ali tri brezveze ! itak bo kmal drug pršu. pa tut če ne ! pa mogoče še pa bolj da ne, da bom imel MIR ! k pol k te zajebejo itak ni nobenga da bi ti stal ob strani,a ne ! si moraš itak sam.

ja ja ta je smešna, k govorimo, da si želimo, da bi nam stal ob strani in razumel ( mal prejle gor napisala) pol te pa ravno ON prizadane, ne. in kdo ti pol stoji ob strani ? mama ? prijateljica ? ponavad kar sama, k folk itak ne šteka za kaj se gre, pa tudi ne želi, ker se jim enostavno ne lubi, hočejo se imet sam fajn. in pol si spet na čem ? na istem k prej, preden si sploh bil z kom, ne. user posted image  sam da imaš več možnosti za dnevne konflikte, kot prej ko si sama.

da se razume, jest si želim moškega, sam ne take kmete, k so zdej na svet z temi glupimi forami že pa sigurn več kot 1000 let stare. tazga k ima kej več za nudit, kot pa piške in poške, k so vsakič iste bedne. sam kaj k takih ni, ne da jih nikol niso delal ! k tak moški, bi mogu spustit svoj ego fesjt, če bi se hotu sploh kej naučit, kar life ponuja. to pa žal itak ne bomo nikol doživele, da bo moški mislu še na koga drugega kot na sebe ! vse kar se dogaja izhaja iz čiste preračunljivosti in vpr"kaj bi njemu naredilo life še bolj ugodnejši?"

no jaz vem odg na to : MIR !
Neposredna povezava do sporočila: 33
26.6.2007 22:10:19   
daddy
  v redu, v redu .... sej ne vem, al me veseli, da te je ravno moj odgovor takole nakuril, al me ne, verjetno nekje vmes mi je pretty much vseeno. Forum je namenjen izmenjavi mnenj in to tu počnemo. Real life si pa mora poštimat vsak, kot najbolje ve in zna. Ne morem in tud ne želim solit pameti, tudi tebi ne, saj moških nasvetov očitno sploh nisi sposobna prav dojet ( beri višje gor Coltov post pa mojega ). Stari ljudje imajo pa zelo prav, ko rečejo " kakor si boš postlal, tako boš spal" .... ti kaj potegne? Dvomim.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 34
26.6.2007 22:18:47   
purple
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

Obstajjao pa tudi taki moški ki so zvesti. eni jim pravijo copate.

Niso copate če ljubijo in so zvesti. Dj mal razmisl o svojem gnevu do moških. Tud jz sem imela slabe izkušnje, pa sem na koncu našla "copato".user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 35
26.6.2007 22:20:39   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Rija preprosto veš ko pride pravi pa ni važno ali je to prvi ali zadnji!!!!

žal se ne strinjam....

če vem samo kakšen žmah ma bel kruh, ne morem rečt, da je meni boljši ali slabši od črnega....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
26.6.2007 22:40:43   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Copata user posted image

Ej, Colt .... po teh kriterijih sem jaz tud "copata" ( ampak sem se zbunil .... sem rekel moji, naj reče vsaj adidasek, al pa v tem stilu )  user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 37
27.6.2007 7:12:53   
puncica

meni pa bi bilo skrajno žal, če bi ostala samo z prvim....user posted image user posted image user posted image user posted image  ali drugim ali tretjim.....

Točno tako tudi jaz razmišljam.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 38
27.6.2007 7:30:46   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

Jaz nisem nikoli trdila, da imam najboljši seks ever, ker ne morem in nočem primerjat, ampak govorim o tem, da če sem zadovoljna in zadovoljena nimam potrebe po novih in drugih in seveda drugačnejših...........

Mogoče sem čudnauser posted image user posted image user posted image , kaj pa vem user posted image user posted image user posted image

LP, Mojca

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 39
27.6.2007 7:42:15   
Anonimen
Pa še to veliko preveč je takšnih ki se vedno ubadajo kako bi bilo z nekom drugim namesto da bi se ubadale kako bi bilo še boljše z svojim partnerjem in potem jokamo da jim nismo več zanimive in da hrepenimo po nečem drugim.......hm.... najprej moraš vlagati potem se ti obrestuje. 
Kaj naprimer vse še mene mika pa človek ni ustvarjen le zato da bi potešil svoje želje in probaval vse ne glede na druge, misliti je  treba še na mnoge druge ki jih morda s tem prizadenemo samo zato ker nismo sprobali še miljon drugih in nevemo ali je moj najboljšiuser posted image
Ni logike in smisla ne morale v tem!!!!!!!!!!!!! Če p jo vidiš potem je pa to tvoja stvar, jaz samo razmišljam po svoje!
  Neposredna povezava do sporočila: 40
27.6.2007 7:43:59   
Taula
Mojca niso vsi moški taki user posted image ,. Na srečo.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
27.6.2007 8:29:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

Kako pa zdej veste da je najboljši od najboljšegauser posted image

Ste že par miljard tipov naskočileuser posted image

K če ste jih sam ene 30 še vedno nič ne veste je statistično premajhen odstotekuser posted image

Ljudje smo si pač različni. Jaz osebno sem zelo mlada spoznala svojega. In samo zato da bi enga novga tiča sprobala niti približno ne mislim zavrečt 10 let najboljšega prijateljstva, zavezništva, super seksa, vseh malih pozornosti, vseh težkih trenutkov v katerih sem vedela brez da bi rekel na koga se lahko naslonim, vseh zarotniških nasmeškov, vse nežnost, vsega razumevanja za moje kaprice, najlepših trenutkov ko se vsak dan zbudim z nasmeškom ko ga zagledam zraven sebe v postelji, sreče ko ga vidim z kakšnim otročkom in si ga predstavljam z najinimi otroki, ne mislim se odrečt človeku ki ima  totalno različen karakter od mene vendar iste življenjske cilje, načrte za prihodnost, .....

Za to da vem da sem srečna in zadovoljna z svojim življenjem ne rabim 50 tičev, rabim sam enga, ki se drži moje ljubezni.user posted image

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
27.6.2007 9:54:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Za to da vem da sem srečna in zadovoljna z svojim življenjem ne rabim 50 tičev, rabim sam enga, ki se drži moje ljubezni.user posted image

user posted image Res lepo napisano karin!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
27.6.2007 11:18:13   
maruškaŠ
da se razume, jest si želim moškega, sam ne take kmete, k so zdej na svet z temi glupimi forami že pa sigurn več kot 1000 let stare. tazga k ima kej več za nudit, kot pa piške in poške, k so vsakič iste bedne. sam kaj k takih ni, ne da jih nikol niso delal ! k tak moški, bi mogu spustit svoj ego fesjt, če bi se hotu sploh kej naučit, kar life ponuja. to pa žal itak ne bomo nikol doživele, da bo moški mislu še na koga drugega kot na sebe !

Verjemi taki moški so, pa jim zato ni potrebno čist nič ego spuščat - sam spoštovat znajo.

Mogoče ne bi bilo slabo, da se vprašaš zakaj ti ne privlačiš takšnih moških?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
27.6.2007 11:28:01   
puncica
Pa punce sej noben ni nikogar napadal, me pa zanima zakaj ste tako občutljive na to, da pač imate samo enga tipa, in zakaj ti presežniki : milijarda tipov, 50 tičev,.... ok, če vam je prav, sej vam noben nič noče. Ne vem če je katera mela miljardo tipov in okusla 50 tičev.user posted image razen če to dela za denar

Sama sem mela več tipov in tud posledično več tičev user posted image nikakor ne 50 al pa miljardo in tega ne obžalujem, čeprav bi moj raje videl da bi imela le njega.user posted image Sama pa sem videla kako različni so lahko tipi in posledičn tiči in imam eno izkušnjo več user posted image

Vprašanje je le bilo če si predstavljate življenje samo z enim tipom in enim tičem, no vsaj jaz sem ga tako razumela in lepo je, da vam je všeč tako kot je samo ne vem odkod potem na partnerstvu večne teme varanja in dejmo probat še kje drugjeuser posted image ,....

< Sporočilo je popravil puncica -- 27.6.2007 11:30:16 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 45
27.6.2007 11:32:11   
Anonimen
Jaz verjamem da če ne bi mojega spoznala tako mlada da bi jih imela več. Ker mi je to čist logično da ne boš do 30ga leta čakal na "tapravga"user posted image .

Mislim pa tud da varanje nima nobene veze s tem koliko spolnih partnerjev si imel v življenju.

Varajo lahko tisti ki so imeli enega, tisti ki so imeli 3, tisti ki so imeli 30....jaz ne vidim povezave med številko in varanjem.

Tiste miljarde so ble pa mal karikariraneuser posted image

Če si srečen in zadovoljen s svojim trenutnim partnerjem nima veze kako si do tega prišel, ali si jih imel prej 30 ali je prvi. Važno je da si ga našeluser posted image

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
27.6.2007 11:32:34   
tanikaa
Tak puncica. Čist prav. Naredi red v tem kurniku. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 47
27.6.2007 14:36:43   
dory
mela samo enega spolnega partnerja...do zej sem nisem nasla pravega,ki bi zasedel mesto st.2 :)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
27.6.2007 15:37:37   
Naty*

Ljudje smo takšni, da prirojeno nismo nikoli zadovoljni. Eni pač bolj kot drugi.... Mogoče boš dobila enega, ki te bo zadovoljil s tehniko, mogoče drugega, ki te bo z velikostjo, tretji se bo odlično poljubljal...ampak verjemi, od vseh teh obstajajo še boljši. In lepši .... in z več denarja... in bolj prijazni.

Če si z nekom zadovoljen, se ne sprašuješ, če je kdo boljši. Če bi celo življenje iskali boljšega od dobrega, se bomo celo življenje samo f.... okol, pa nikoli najdli najboljšega. Pol pa ugotoviš, da ima prijateljica, ki je gledala še na kaj drugega kot sex v vezi, na stara leta zaveznika, ti ki si pa iskala najboljšega, si ga pa zgubila, ker si iskala še boljšega....

Mogoče ga boš pa našla in ga hotela obdržat, pa ga ne boš mogla, ker ti ne boš njegova najboljša user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 49
27.6.2007 21:16:19   
Čupka

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Pol pa ugotoviš, da ima prijateljica, ki je gledala še na kaj drugega kot sex v vezi, na stara leta zaveznika, ti ki si pa iskala najboljšega, si ga pa zgubila, ker si iskala še boljšega....

Mogoče ga boš pa našla in ga hotela obdržat, pa ga ne boš mogla, ker ti ne boš njegova najboljša user posted image

Naty, tole si dobro in enostavno napisala. Pa še kako res je to.
Tako kot kot nekateri ljudje menjajo službe kot usrane gate, pa kar naprej se selijo,...iščejo in nezadovoljni obupujejo...čakajo na neznansko srečo, ki jih bo doletela takrat ko bodo najmanj pričakovali...sreče ne gre iskati naokoli...srečo in zadovoljstvo moraš najti v sebi in jo uglasit s tistim, kar ti ponuja življenje.

Skupaj sva uuuuuuuuh veliko let. Sva en drugemu prva. Imela sva nekaj zanimivih "degustacij" user posted image za katere sva vedela oba in sva se z njimi strinjala ampak ostajava en z drugim in lepo nama je. Občasno naju zamika kaj drugega, pa o tem pogovarjava...običajno kar med sexomuser posted image  in v končni fazi ugotoviva, da je lepo, če o tem fantazirava skupaj, mogoče še celo bolj, kot kadar sva to sprobala v živo.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?