mojca345
|
daddy če imaš kej za povedat? povej, ne pa neki govort "na rahlo!" jest sem čist odprta oseba in me ni strah, ne sram povedat kako in kaj ! in če mi rečeš, da imam slabe izkušnje z tipi, je to milo rečeno. slabe izkušnje ? slabo življenje prej ? ker ni samo izkušnja ! verjamem, da vse tiste ženske, ki so bile zapuščene zarad drugih, zdaj sigurno spet ljubijo tipe ? mislim kr neki ! in jaz itak, da nisem edina, k očeta nikol ni blo doma, ne. mislim berem ene poste se mi zdi dobesedno da eni živite v nekih iluzijah in hodite nad tlemi. mislim poglej že, kako je v resnici ! daleč od tiste iluzije, k jo gledamo po tv. ali smo jo brali v knjigah. enim je čisto normalno, da imajo otroka z enim decom, živijo z drugim decom ali pa same. se dobijao z različnimi tipi, se mal dol dajo in itd. imam kolega, ki je imel 2 resni punci, pol se je poročil z eno žensko, k je imela otroka. sta bila skupi 5 let. pol ni šlo. je bil z drugo 5 let. pol z eno ful mlajšo 4 leta. zdej pa se dobiva z raznimi ženskami, se poznajo med seboj, se mal pofuka. mislim hočem povedat, da nič ni tko po pravilih, kot nas učijo "poroka, otrok in pol srečen do konca life". pravljice ! life je veliko bolj zakompliciran kot ta ravna črtica. nikol ne veš kaj te čaka za ovinkom ali pa na rvani cesti, k misliš, da vse vidiš in vse veš. life ima svojo pot in na **** mi gre, k folk nabija z enikimi pravili, k jih ni. k vsak človek je čist za sebe in to, da sem jezna na moške prihaja iz tega, k vsi tipi počnejo ene in iste stvari na konc, k ga spoznaš. k da se duplicirate, **** ! noben pa ne zna razmišljat, kej iz sebe narest, samo eno isto ponavljate čže pa 1000 let in vedno vse pade na ženske, da me rešujemo situacije, me razmišljamo. k tipi res znajo štet samo 1,2,3 in pol zmanjka. in če se ženska je pripravljena s tem sprijaznit "okej", jest se ne morem. jest hočem kej več !ne pa ta shit, k ga tipi ponavljate celotno life, nikol se nič naučite, sam skačete iz ene na drugo babo. emocioanlno, duhovno in seksualno, vmes pa še mal finančno, ne. tok sem sita teh laži od decov, sam da te bi položil. k da je to vse kar ti svet lahko ponudi ! ta kurčev sexs ! ta kurčev ponos, k bi ga odrezala, da bi tipi lahko še o čem drugem razmišljali vsak dan ! mogoče na to, kako se žensk počuti ? mogoče celo na koga drugega pomislili, razen na SEBE SKOZ ! k da sam vi tipi žvite na tem svetu ! mislim halo ! vse kar imam je moja psička, moja muca, moje zvezde in luno in svoj uspeh, ljubezen do sebe, sposobnosti in talente ki jih imam. deci pa itak pridejo in grejo. kaj bi se ženska sploh sekirala za enega,dva ali tri brezveze ! itak bo kmal drug pršu. pa tut če ne ! pa mogoče še pa bolj da ne, da bom imel MIR ! k pol k te zajebejo itak ni nobenga da bi ti stal ob strani,a ne ! si moraš itak sam. ja ja ta je smešna, k govorimo, da si želimo, da bi nam stal ob strani in razumel ( mal prejle gor napisala) pol te pa ravno ON prizadane, ne. in kdo ti pol stoji ob strani ? mama ? prijateljica ? ponavad kar sama, k folk itak ne šteka za kaj se gre, pa tudi ne želi, ker se jim enostavno ne lubi, hočejo se imet sam fajn. in pol si spet na čem ? na istem k prej, preden si sploh bil z kom, ne. sam da imaš več možnosti za dnevne konflikte, kot prej ko si sama. da se razume, jest si želim moškega, sam ne take kmete, k so zdej na svet z temi glupimi forami že pa sigurn več kot 1000 let stare. tazga k ima kej več za nudit, kot pa piške in poške, k so vsakič iste bedne. sam kaj k takih ni, ne da jih nikol niso delal ! k tak moški, bi mogu spustit svoj ego fesjt, če bi se hotu sploh kej naučit, kar life ponuja. to pa žal itak ne bomo nikol doživele, da bo moški mislu še na koga drugega kot na sebe ! vse kar se dogaja izhaja iz čiste preračunljivosti in vpr"kaj bi njemu naredilo life še bolj ugodnejši?" no jaz vem odg na to : MIR !
|