|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   do kdaj dojenčki polivanjo
2.11.2004 19:59:20   
puncica
Ker nisem dobila skoraj nobenega konkretnega odgovora na drugem forumu se obračam še na ta forum.In sicer

Zanima me kdaj so vaši otročki nehal polivat (bruhat) Naša tamala je stara 5 mescov, pa še vedno bruha, včasih je tega ful , pa samo takoj po jedi, pač pa tud po uri ali dveh. A mislite da je to normalno? Kdaj se to konča????:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
2.11.2004 20:15:17   
princeska Zala
Na int. strani Milupe sem prebrala,da nekateri celo do 12.ali 18. meseca.:ups: da te kar mine.Tudi moja poliva in sem ji vzdignila vzglavje,pa res pomaga!:bravo:Pa tud po obroku jo dolgo držim pokonci.Kaj drugega pa že ne moreš narediti,:zmeden:Je,pa res da sem vedno na preži kdaj bo bruhnila.Jaz kar s plenico opletam okoli nje:)- morali bomo pač potrpet,da bo minilo.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
2.11.2004 20:34:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.11.2004 21:03:23   
puncica
Ja sej to je problem, ko sem ji dala kašico je tud to bruhala res da ne velik a vendar je skoraj dve uri vedno neki ven tekl, pa to ne velik, tako malo.
Je pa res, tud naši se velik kolca, pa včasih ko ji kaj pride nazaj, kar dol nazaj poje:)- Ja no sej je boga, zato pa tud sprašujem, kdaj bi se to nehal. Me pa kar tolaži da ni edina.
Potem pa še ful mal poje, pa očitno je tud to krivo ko je kr naprej filamo da bi ja več pojedla a več kot 100 za en obrok še nikol ni pojedla:zmeden: Al pa bruha. Ker pa bruha pa tud kaka ne velik, sej nima kej.:zmeden:

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.11.2004 21:31:47   
Veva
Moja je polivala do devetega meseca. Pediatrinja mi je rekla, da se bo zadeva umirila s prehodom na gosto hrano, pa se mi je zdelo, da je bilo samo še slabše. Res pa je da je istočasno začela kobacati in je bila ves čas na vseh štirih. Non stop smo samo brisali tla, jo preoblačili tudi do 4x dnevno, ker je bila ves čas pobruhana. Potem pa smo ji pri devetih mesecih prepolovili porcije in jo začeli hraniti na dve uri. Počasi je bilo polivanja (bruhanja) vse manj in zdaj smo, hvala bogu, s tem zaključili.:bravo:

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?