Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
do kdaj dojenčki polivanjo 2.11.2004 20:15:17
|
|
|
|
princeska Zala
|
Na int. strani Milupe sem prebrala,da nekateri celo do 12.ali 18. meseca.:ups: da te kar mine.Tudi moja poliva in sem ji vzdignila vzglavje,pa res pomaga!:bravo:Pa tud po obroku jo dolgo držim pokonci.Kaj drugega pa že ne moreš narediti,:zmeden:Je,pa res da sem vedno na preži kdaj bo bruhnila.Jaz kar s plenico opletam okoli nje:)- morali bomo pač potrpet,da bo minilo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.11.2004 20:34:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
do kdaj dojenčki polivanjo 2.11.2004 21:03:23
|
|
|
|
puncica
|
Ja sej to je problem, ko sem ji dala kašico je tud to bruhala res da ne velik a vendar je skoraj dve uri vedno neki ven tekl, pa to ne velik, tako malo. Je pa res, tud naši se velik kolca, pa včasih ko ji kaj pride nazaj, kar dol nazaj poje:)- Ja no sej je boga, zato pa tud sprašujem, kdaj bi se to nehal. Me pa kar tolaži da ni edina. Potem pa še ful mal poje, pa očitno je tud to krivo ko je kr naprej filamo da bi ja več pojedla a več kot 100 za en obrok še nikol ni pojedla:zmeden: Al pa bruha. Ker pa bruha pa tud kaka ne velik, sej nima kej.:zmeden:
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?