do kdaj dojenčki polivanjo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

puncica -> do kdaj dojenčki polivanjo (2.11.2004 19:59:20)

Ker nisem dobila skoraj nobenega konkretnega odgovora na drugem forumu se obračam še na ta forum.In sicer

Zanima me kdaj so vaši otročki nehal polivat (bruhat) Naša tamala je stara 5 mescov, pa še vedno bruha, včasih je tega ful , pa samo takoj po jedi, pač pa tud po uri ali dveh. A mislite da je to normalno? Kdaj se to konča????:zmeden:

princeska Zala -> do kdaj dojenčki polivanjo (2.11.2004 20:15:17)

Na int. strani Milupe sem prebrala,da nekateri celo do 12.ali 18. meseca.:ups: da te kar mine.Tudi moja poliva in sem ji vzdignila vzglavje,pa res pomaga!:bravo:Pa tud po obroku jo dolgo držim pokonci.Kaj drugega pa že ne moreš narediti,:zmeden:Je,pa res da sem vedno na preži kdaj bo bruhnila.Jaz kar s plenico opletam okoli nje:)- morali bomo pač potrpet,da bo minilo.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.11.2004 20:34:36)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

puncica -> do kdaj dojenčki polivanjo (2.11.2004 21:03:23)

Ja sej to je problem, ko sem ji dala kašico je tud to bruhala res da ne velik a vendar je skoraj dve uri vedno neki ven tekl, pa to ne velik, tako malo.
Je pa res, tud naši se velik kolca, pa včasih ko ji kaj pride nazaj, kar dol nazaj poje:)- Ja no sej je boga, zato pa tud sprašujem, kdaj bi se to nehal. Me pa kar tolaži da ni edina.
Potem pa še ful mal poje, pa očitno je tud to krivo ko je kr naprej filamo da bi ja več pojedla a več kot 100 za en obrok še nikol ni pojedla:zmeden: Al pa bruha. Ker pa bruha pa tud kaka ne velik, sej nima kej.:zmeden:

Veva -> do kdaj dojenčki polivanjo (2.11.2004 21:31:47)

Moja je polivala do devetega meseca. Pediatrinja mi je rekla, da se bo zadeva umirila s prehodom na gosto hrano, pa se mi je zdelo, da je bilo samo še slabše. Res pa je da je istočasno začela kobacati in je bila ves čas na vseh štirih. Non stop smo samo brisali tla, jo preoblačili tudi do 4x dnevno, ker je bila ves čas pobruhana. Potem pa smo ji pri devetih mesecih prepolovili porcije in jo začeli hraniti na dve uri. Počasi je bilo polivanja (bruhanja) vse manj in zdaj smo, hvala bogu, s tem zaključili.:bravo:

Stran: [1]