|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine v nogah
2.11.2004 16:14:47   
leah
Ne vem zakaj, ampak v desni nogi se mi danes skozi ves dan veča bolečina,ki je podobna revmatični bolečini.Vbistvu so tudi občasni krči.Leva noga pa je ok.Ali se to še kateri dogaja?
Sem v 8.mesecu.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   bolečine v nogah
2.11.2004 16:28:14   
Pilar
Hm, jaz sem včeraj sedela malo dlje kot običajno( sedenja sedaj sploh ne prenašam) in ko sem vstala sem imela v mečih ful trde noge. Kot da bi skoz bil krč, tako da ne vem, kam to paše :zmeden:. Mislim, da mi manjka Ca in Mg.
Sem pa noseča 32t/1d.

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   bolečine v nogah
2.11.2004 16:56:43   
Pinja
Punce krčki nas dajejo! Mene je zanč tok bolela leva noga, da sem mojga prosila, nej me na hitr potegne, da bi mi v sklepu počl, pa ni nč pomagal, sam pojstlo sva premaknila :)-. Sem pa slišala, da je še slabš, če velik sediš (za rač. na RR recimo ;) ), ker je pretok krvi v noge slabši. Mene tud križ že boli, k me do zdej ni :(.

Mal mormo še potrpet, bo kmal bolš!

Lp :nosecka: 32t

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   bolečine v nogah
2.11.2004 19:47:16   
princeska Zala
Meni so proti krčem8)pomagale šumeče tablete Magnesol.:bravo:Poskusite mogoče bodo tudi vam.9nebesa
Ker ti krči znajo bit presneto zoprni:grrr:sploh ponoči,ko se ti mudi na wc :)-
lp

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   bolečine v nogah
2.11.2004 19:48:45   
Anonimen
Ali pa krčne žile, ki bolijo, te so tudi "radost" nosečnosti...

(odgovor članu leah)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   bolečine v nogah
2.11.2004 19:50:39   
princeska Zala
Pa še to meni je sestra v bolnici nogo položila na svojo bedro jaz sem ,pa fajn stegnila in "pritisnila".In je bilo takoj boljše.:bravo::bravo:

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   bolečine v nogah
2.11.2004 19:52:39   
Pinja
Ja Splišni, ni treba govorit! Jih imam na levi nogi že od prej, pa so prava radost :((! Me je pa zdravnica že prej opozorila na nevšečnosti z njimi v :nosecka:!

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   bolečine v nogah
2.11.2004 20:51:19   
Vera*
ja v :nosecka: so krči v nogah zelo pogosti.Jaz sem imea tako močne da sem se včasih jokala zraven.:((A tudi to bo minilo.:bravo:

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   bolečine v nogah
2.11.2004 21:39:05   
PeterPan
:hudicek: tudi jaz sem imela takšne bolečine, da sem se ponoči od sile zbudila. pomagalo mi je, da sem takoj stopila na noge in probala malo poskakovat in bolerčina je minila. meni je pomagalo, probaj še ti.
čao:sloncek:

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   bolečine v nogah
3.11.2004 22:19:26   
Veva
Tudi jaz sem imela občasno takšne bolečine v zgornjem delu leve noge, da sem se komaj premikala. Ampak pri meni je bilo to v 6. in 7. mesecu, potem pa je prenehalo.

Lp, Veva

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

sindarin

Preferirate lesene igrače( brez ozira na ceno)?

da (46%)

ne (54%)

Število vseh glasov: 175

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!