bolečine v nogah (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

leah -> bolečine v nogah (2.11.2004 16:14:47)

Ne vem zakaj, ampak v desni nogi se mi danes skozi ves dan veča bolečina,ki je podobna revmatični bolečini.Vbistvu so tudi občasni krči.Leva noga pa je ok.Ali se to še kateri dogaja?
Sem v 8.mesecu.

Pilar -> bolečine v nogah (2.11.2004 16:28:14)

Hm, jaz sem včeraj sedela malo dlje kot običajno( sedenja sedaj sploh ne prenašam) in ko sem vstala sem imela v mečih ful trde noge. Kot da bi skoz bil krč, tako da ne vem, kam to paše :zmeden:. Mislim, da mi manjka Ca in Mg.
Sem pa noseča 32t/1d.

Pinja -> bolečine v nogah (2.11.2004 16:56:43)

Punce krčki nas dajejo! Mene je zanč tok bolela leva noga, da sem mojga prosila, nej me na hitr potegne, da bi mi v sklepu počl, pa ni nč pomagal, sam pojstlo sva premaknila :)-. Sem pa slišala, da je še slabš, če velik sediš (za rač. na RR recimo ;) ), ker je pretok krvi v noge slabši. Mene tud križ že boli, k me do zdej ni :(.

Mal mormo še potrpet, bo kmal bolš!

Lp :nosecka: 32t

princeska Zala -> bolečine v nogah (2.11.2004 19:47:16)

Meni so proti krčem8)pomagale šumeče tablete Magnesol.:bravo:Poskusite mogoče bodo tudi vam.9nebesa
Ker ti krči znajo bit presneto zoprni:grrr:sploh ponoči,ko se ti mudi na wc :)-
lp

Anonimen -> bolečine v nogah (2.11.2004 19:48:45)

Ali pa krčne žile, ki bolijo, te so tudi "radost" nosečnosti...

princeska Zala -> bolečine v nogah (2.11.2004 19:50:39)

Pa še to meni je sestra v bolnici nogo položila na svojo bedro jaz sem ,pa fajn stegnila in "pritisnila".In je bilo takoj boljše.:bravo::bravo:

Pinja -> bolečine v nogah (2.11.2004 19:52:39)

Ja Splišni, ni treba govorit! Jih imam na levi nogi že od prej, pa so prava radost :((! Me je pa zdravnica že prej opozorila na nevšečnosti z njimi v :nosecka:!

Vera* -> bolečine v nogah (2.11.2004 20:51:19)

ja v :nosecka: so krči v nogah zelo pogosti.Jaz sem imea tako močne da sem se včasih jokala zraven.:((A tudi to bo minilo.:bravo:

PeterPan -> bolečine v nogah (2.11.2004 21:39:05)

:hudicek: tudi jaz sem imela takšne bolečine, da sem se ponoči od sile zbudila. pomagalo mi je, da sem takoj stopila na noge in probala malo poskakovat in bolerčina je minila. meni je pomagalo, probaj še ti.
čao:sloncek:

Veva -> bolečine v nogah (3.11.2004 22:19:26)

Tudi jaz sem imela občasno takšne bolečine v zgornjem delu leve noge, da sem se komaj premikala. Ampak pri meni je bilo to v 6. in 7. mesecu, potem pa je prenehalo.

Lp, Veva

Stran: [1]