san -> RE: Marčevke (24.10.2007 11:07:16)
|
nasy med je res alergen, sam otroci do drugega leta ga ne smejo, ne pa nosečnice. jst to prvič slišim[sm=zmeden.gif], ga stalno v čaj dajem. glede pajkic - no, jst sm mislila, da glede na zelo hitro menjajočo se modo, da so že out, še dobr, pol bom pa celo enkrat moderna[sm=smiley36.gif]. dinki imam različne dolžine: dolge, pa tričetrt, v različnih barvah. če mam tiste tričetrt imam spodaj žabe, pač v taki barvi kot zgornji del. tko, mal se hecam, pa kombiniram. če mam dolge, imam obvezno škornje. zdej, če maš bolj tako službo (banka, ministrstva, tajništvo), potem po moje pajkice niso ravno ok. vsaj, ko sem še sama delala v tajništvu, je bilo treba res pazit, da si lepo napravljen, da te kakšna pomembna starnka ne zaloti. sploh bi pomoje mojega direktorja kap, če bi prišla preveč casual oblečena. potem raje kakšne lepe žabe gor, pa oblekco ali pa krilo. men zdej na srečo ni treba skrbet, kaj nase navlečem - glavno da ni umazano, pa pomečkano. mam pa pajkice v bistvu zato ker sem bolj zmrznjen tip, da me ne zebe. oblekice za malega pa mene tudi že matrajo, včeraj sem že skoraj kupila par cotk, pa sem se pol prepričala, da je še prezgodaj in vrnila. morm vsaj do morfologije zdržat, za vsak primer, če so se zmotil, pol me pa pomoje noben več ne ustavi. katy med kihanjem se pa tudi men včasih to zgodi, pa mislim, da ni nič hudega
|
|
|
|