san -> RE: Marčevke (23.10.2007 9:52:02)
|
o eva, čestitke za deklico[sm=bravo.gif] jaz tudi pozabljam na moj trebuh, da bi ga bilo fino začet mazat. si ga ravno tako kot diana tudi v prejšnjih nosečnostih nisem prav veliko mazala, sem preveč pozabljiva in na srečo strij ni bilo. tudi kreme si nisem nobene še kupila, imam sicer doma ene par krem za telo, pa olj, pa si ga bom, če se spomnim, s tistim namazala. drugače pa je počutje super. čutm sicer še vedno občasno špikanje in neke menstrualnim bolečinam podbne bolečine, pa detece se mi zdi malenkost bolj aktivno, kot je bilo. tudi lakota me še vedno daje. lahko bi skoz jedla, pa seveda ne, ampak sploh nikoli nimam občutka, da se sita in ena je spraševala, če ima katera težavo z lakoto zvečer. ja jst jo imam in takrat se tudi res najbolj napokam[sm=smiley36.gif], ker lačna pa res ne morem spat. že tako se zbujam ponoči in mi začne krulit po želodcu, če sem predolgo budna[sm=zmeden.gif]. hlač si nisem kupila še nobenih in še v svojih okli skačem, no pa me že vedno bolj daje, da bi si kakšne nabavla. no, sej, ko bo nuja, si jih gotovo bom. lepo se imejta in čim manj naj vas zebe
|
|
|
|