majchika -> RE: Marčevke (22.9.2007 8:57:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jaz uporabljam A.sounds,mislim pa da je to kar slišiš nekakšen odmev,popkovina od otročka.Poišči drugje kjer boš našla srček in ga čisto jasno slišala,to kar slišiš ti seveda je utrip srčka ampak ne direkten.Tega lahko slišiš na večih mestih,ko pa si direktno na srčku pa je bolj čisto in močneje. Fajn je če imaš trebuh namazan z gelom ali z oljem (lahko je tisto proti strijam,jaz ga uporabljam in je odlično)pa išči.Včasih ga najdeš prej včasih kasneje.Vendar išči bolj spodaj nad sramno kostjo,ker je zdaj tvoja maternica še bolj nizko in je tam otroček.Verjetno pa boš še kake druge zvoke slišala,kako plava sem in tja,ker ima toliko prostora.Zato ga boš težje ujela,razen če ne bo miroval oz.počival. Hvala, Anonimna! Tud če je odmev, sam da je od srčka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Punce, kako je pa z izplačilom dopusta? Meni je to tak bedno, da ne morem izkoristit dopusta (vsaj celega ne), ker imamo gužvo v službi, ko sem imela pa letos planiranega, sem morala pa na bolniško. Še vsako leto mi ga je vsaj del propadlo (tak je to, če delaš pri privatnikih), letos se mi pa še posebno zamal zdi, da bi jim ga pustila. Sej se mi zdi, da je res neka mala vsota, če ti ga plačajo, ampak vseen, eno ali drugo mi pripada! Uf, mal se razburjam. V glavnem, zanima me, če se je katera lahko zmenla, da so ji letni dopust izplačali?
|
|
|
|