Milamay -> RE: Marčevke (15.9.2007 8:10:57)
|
Ja, donat je tudi v redu, samo morala bi ga ogromno spiti, če bi hotela dobiti toliko, kot je v tistih šumečih tabletah. Kakšan tableta kdaj pa kdaj, sploh če bodo kakšni krči, občasno pa donat, pa bo. V 1. nosečnosti na koncu sploh nisem mogla biti brez donata. Tako me je zgaga mučila ... Še ko sem šla rodit, sem si ga vzela s seboj. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ponoči mi je bilo najhuje in je pomagal le donat. Ja, za folno sem tudi jaz slišala, da jo lahko jemljemo do konca, ni pa nujno. Ko bo moje počutje boljše, bom jemala kakšne vitamine, če ne vsak dan, pa vsaj vsak drugi. Zdaj nisem sposobna pojesti dol teh velikih tablet. Še folno komaj spravim. Drugače pa je priporočljivo suho sadje, predvsem suhe slive pomagajo, da gremo redno na WC. Jaz sem jih zadnjič vse izbruhala, pa jih zdaj trenutno ne morem jesti. Sveže sadje je seveda tudi zelo priporočljivo. Počutje pa ... vreme je res čudovito in ko sem pri volji grem ven na vrt, da se malo nastavim tem prelepim sončnim žarkom. Slabosti še kar trajajo. Mogoče je malo zaradi tega, ker sem nervozna pred ponedeljkovo preiskavo. Ponoči slabo spim. No, saj kar zaspim, ko pa se zbudim, ker moram na WC, pa ne morem hitro zaspati nazaj. Potem se premetavam in premetavam ... Ne spominjam se, da bi imela v prejšnjih nosečnostih težave s spanjem, no razen rednih odhodov do WC. Lep dan
|
|
|
|