Milamay -> RE: Marčevke (13.9.2007 10:19:47)
|
Pozdravljene vse skupaj! Zelo ste bile pridne in mnogo napisale, tako da sem potrebovala kar nekaj časa, da sem vse prebrala. Najprej Muca - zelo mi je žal, da se ti je to zgodilo. Drži se! Verjemem, da si zdaj na dnu, a čas bo poskrbel, da bo bolečina počasi začela popuščati. Vesela pa sem za vse, ki ste se nam pridružile. Moje počutje je še kar slabo, še zmeraj se mi obrača želodec, najhuje je zjutraj. Zobe si zelo težko umivam, ker mi spet obrne želodec, voham kot pes ... Mož pravi, da sem hujša kot kak sledini pes. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Trebušček mi že pridno raste in vsi opažajo, da sem noseča. V ponedeljek me čaka horionska biopsija v LJ. Priznam, da me je kar strah - strah posega samega, vožje in slabosti do LJ, pa tam čakanje ... Pa saj bom že. Samo, da bi bili izvidi OK. Tudi na NS sem se naročila, pregled imam 24. 9. samo še ne vem, če bom šla. Prvič in drugič sem bila na NS. Prvič in drugič je bil izvid dober, s tem, da sem prvič rodila zdravega fantka, drugič pa se je komaj v 19. tednu ugotovilo, da ni vse Ok. Tako ravno ne zaupam NS. Se mi pa zdi, da je Uz v tem obdobju ravno pravi, ker se vidi celega otročička, kar se kasneje več ne. Bom se še odločila. Zanima pa me še nekaj - ali ima katera tudi preveč sline v ustih. Če bi imela odprta usta, bi mi samo teklo iz njih. Grozno. To pa se mi res gabi. Pa še slina ima tak čuden okus. To nekako premagujem z žvčilnimi gumiji, ampak nonstop pa jih tudi ne morem žvekati. Lepo se imejte, pa si še pišemo.
|
|
|
|