|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
18.1.2008 15:07:02   
ursi84
Tudi pri nas se je tako lepo naslikal sonček, da ga je potrebno izkoristit. Gremo z mamo (pride zdej na obisk) na en zelo dolg sprehod user posted image user posted image .
Katy13 hvala za pohvale glede bušija...ja res je že kr moteč user posted image . Sam kaj, ko pol ga bomo pa pogrešale, a ne user posted image user posted image

Tudi jst sem doma že od sredine novembra (pa na zečetku sem bila 3 mesece doma - umetna oploditev). Tako, da sem vsega skupaj delala 2,5 meseca v celi nosečnostiuser posted image

Grem...čao

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
18.1.2008 15:11:01   
Katy13
Spet sem se nekaj spomnila. Danes sem kupila prašek Dreft in sem zraven dobila vrečkico za pranje perila. Zanima me, če katera to uporablja in kaj v njej pereuser posted image

ursi84 - se popolnoma strinjam s tabo, da bomo potem pogrešale svoje bušije. user posted image

Vam kar zavidam lepo vreme, čeprav sedaj nima časa, da bi šla an sprehod, potem bo pa že itak tema. Upam, da bomo vsaj jutri imeli lepo vreme in si bom privoščila kakšen dolg sprehod z mojim user posted image .

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
18.1.2008 17:31:33   
max81
Katy13 dobra si, da si napisala tako dolgo kačo..jest kar preberem itak kmalu pozabimuser posted image

jej danes se pa prov fajn počutim sonček sem končno dočakalauser posted image user posted image user posted image  in je prav pasalo it ven po enem tednu...sem si končno malo napolnila baterije...družbo nama je delala pa svakinja s svojo enomesečno princeskouser posted image

zdejle pa moja punči pančka, ker je bla že čisto zmatrana od svežega zrakauser posted image , jest pa malo na RR, pa malo sem pojedla, ker sem bila že kr pošteno lačna, no moj sostanovalec je biluser posted image ..izgovor pa tak a ne?user posted image

moj je še na šiht in upam da bo do 20h doma...

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
18.1.2008 17:47:32   
Katy13
Evo mene, sedaj se me pa ne boste rešile. Ravnokar sem zaključila z inštrukcijami in sedaj grem domov (cca. 1800 m za kar potrebujem nekje 22 minut, na začetku sem jih 15 user posted image , to pa dela user posted image ).

max81 - tudi jaz si ne zapomnim vsega, sem sproti brala in pisala, da mi ne bi kaj ušlo.  user posted image

Sedaj pojem še eno jabolko, potem pa res grem. A je katera kupovala s temi kupončki, ki jih je pred kratkim poslal Mercator (kupiš eno količino sadja in dobiš drugo sadje zastonj)? Jaz sem danes vzela tisto varianto, da kupiš 3 kg mandarin in dobiš poleg jabolka. In vsekakor nisem pogledala koliko sploh pridejo mandarine in sem zanje plačala 4,19 evra. user posted image  Če jih pa kupiš kje drugje pa so okoli 1 evra. Tako, da ni neka ful akcija, ki bi se ne vem kako izplačala.

Kje pa ste danes, ste se vse potuhnile?user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
18.1.2008 17:51:01   
max81
mandarine in sem zanje plačala 4,19 evra. Če jih pa kupiš kje drugje pa so okoli 1 evra. Tako, da ni neka ful akcija, ki bi se ne vem kako izplačala.

ja tudi mene je skoraj kap, ko sem videla kolk je bla cena na računu, ko je moj to prnesu damuser posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
18.1.2008 17:51:43   
ursi84
Evo mene nazaj na toplem user posted image . Sem že malo pomalicala, sedaj pa malo pogledamo, kaj je novega na netu, pol pa že moj pride kej domov in ne bo več časa za klepet.....

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
18.1.2008 17:56:16   
lucalu
Jaz sem pa po dolgem času malo dremala popoldan... zdaj me je pa strah, da ponoči ne bom spala user posted image  Pa tako dobro nam je šlo zadnjih nekaj dni... sem prav jezna, da me je odneslo.
Zdaj grem počasi na sprehod v upanju, da me bo svež zrak malo uspaval... Se javim, ko pridem nazaj!

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
18.1.2008 17:58:26   
Dinki
Evo, še mene...sem glih dobr domov prišla...sem šla v trgovino po hrano pa me je zaneslo še mal v Pikapolonico in Rutarja...sem šla mal za banjice gledat, ker mi ta še manjka, pa ne vem al naj vzamem tisto na stojalu al je to čist brezvezen strošek....namreč banjico dobiš za cca 15-20 EUR, stojalo pa stane še enkrat toliko....kako boste ve prakticirale kopanje? al naj raje vzamem kar čebriček?

Katy13, lepo, da si nazaj med nami...si pa ne predstavljam, da bi se mogla sedaj še učit....pridna. Tisti kuponi so pa tko...sej veš, čim je na embalaži napisano kao, da je sadje EKO, ti nabijejo vsi dvojno ceno, kolk je pa v resnici EKO oz. BIO je pa vprašanje.

Zdejle delam večerjo, ker mojega še ni doma in sem se spomnila, da imam v skrinji golaž od moje mami in ga bom samo pogrela user posted image ...sem se čist razveselila, da mi ni treba kuhati na dolgo user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
18.1.2008 18:03:27   
lucalu
Dinki jaz sem mislila kupit čebriček, pa je zadnjič ena rekla, da naj bi se v njem kopal šele od 1 meseca dalje... tako, da bom zdaj za začetek verjetno banjico... No, nisem še čisto odločena. Bom naslednji teden v materinski vprašala kaj svetujejo... Bom pa najverjetneje v vsakem primeru brez stojala, ker jo lahko daš na previjalno (po moje).

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
18.1.2008 18:09:02   
Dinki
No, sej tko tud jaz razmišljam, da banjico že nekam položiš, če ne drugam pa na navadno mizo...itak so una stojala samo za začetek, ker čim enkrat user posted image  začne migati, ga zagotovo prevrne. Lucalu, se ti je že začela MŠ?
Drugače si pa ista kot jaz...velikokrat ko me hoče odnesti v spanec popoldan, se takoj spomnim, da če zdaj zaspim pa ponoči ne bom moglauser posted image , ampak si pa magar en dober film danes zvečer privošči pa te bo zagotovo zmanjkalo...mene to zmer uspava....bolj kot se pripraviva, da bova kakšen film pogledala, prej zaspiva na kavču....no, sploh moj user posted image  je prec v snu user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
18.1.2008 18:13:19   
lucalu
Dinki v torek začnem z materinsko... Kar se pa tiče spanja sva si pa res podobne... popoldan se res vedno trudim, da ne bi SLUČAJNO zaspala, ker to definitivno pomeni, da bom pol noči pokonci! Če pa je na sporedu kak dober film, sploh kak, ki sem ga že dolgo htela gledat, me pa nekje na sredini VEDNO odnese user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
18.1.2008 18:24:37   
Dinki
Lucalu, sem videla nove slikice od trebuščka user posted image user posted image ....mislim, da sva obe tam nekje....približno....prav zanimivo je videti kako je vsak trebušček drugačen pa čeprav rodimo vse v istem mesecu.....no, uglavnem, lep je user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
18.1.2008 18:33:58   
max81
ja jest mam oboje, čebriček, ki ga prvi mesec itak še ne smeš uporabljati..mam pa tudi banjico na stojalu, na začetku sem itak skor do enega leta uporabljala čebriček, ker je mala ful uživala not..pol smo ga pa prerasli smo pa začel uporabljat banjico..na začetku na stojalu, ker je fajn, da si ne polomiš križa ko otroka daješ ven..sedaj pa dam banjico na tla ali pod tuš, ker je mala pogruntala, da je fajn, če potegneš zamašek ven iz banjice..ker voda potem fajn odteče venuser posted image user posted image user posted image user posted image izbira je pa povsem vaša, predvesem pa kolk mate prostora za vse pospravtuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
18.1.2008 18:40:25   
ursi84
Jst imam banico na stojalu, gor pa je taka deska, ki se lahko uporablja, kot previjalna. Mislim pa kasneje kupi čebriček, ker sem prebrala same pohvale o njem...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
18.1.2008 18:44:14   
lucalu
Hvala za pohvale Dinki! Res, kako so si trebuščki različni... moj, se mi zdi, da zadnje čase predvsem ob straneh v pasu "raste" user posted image .
Ja, za čebriček sem pa gledala en kratek filmček, ko so dojenčki noter, pa se mi je zdelo, da res vsi neznansko uživajo tako, da ga bomo definitivno nabavli. Hvala za izkušnje max81.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
18.1.2008 18:44:31   
san
pozdravljene dečve
bom kar sproti danes pisala, ker drugače, ko pridem do konca pozabimuser posted image .

jaz sem za našega fanta kupila prvi pajacek v rdeči barvi, tko da men rdeča je za fante. moj sine - ta i je že na svetu jo tudi obožuje, pa rumeno in vijoličnouser posted image .

drugače pa super janet za tako pridno punco, res je fino imet dojenčka, ko se otroci že mal večji - no iz mojih izkušenj, ne vem pa kako je, če je razlika majhna, ker te izkušnje sama nimamuser posted image

dinki tale babca Gordana je prav smešna. govori kot navita, pa sploh jh ne zmanjka beseduser posted image

glede zatekanja je pa kar ok. se ne pojavlja vsak danuser posted image , če se že pojavi, se samo na prstih, v obraz pa ne.
user posted image

me tamal kliče, nadaljujem kasneje

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
18.1.2008 18:47:39   
san
Florc, mislim, da bo najin  šel domov v istem kompletku .

pa moj pomoje tuduser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
18.1.2008 18:53:12   
san
Punce, ki ste rodile v Lj. porodnišnici....imam še eno vprašanje glede babic....je katera pri porodu imela babico Jožica Plohl oz. je katera kaj slišala o njej? Hvala za info.

moji tadrugi je bilo ime Jožica, ampak priimka pa ne vem. je bila super. se spomnim, da je imela tak ful tih in prijazen glas.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
18.1.2008 18:59:03   
san
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sej pol sploh rodit ne moreš

baje, da je bila super pri porodih - tko so pred 9 leti govoril

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
18.1.2008 19:02:56   
san
očitno je res baby-bum letos...

ja zdej smo začele rojevat tiste genmeracije, ko nas je bilo res veliko - po 7 1. razredov in take fore, zdej pa komi za en razred skup spacajo, al pa maksimum dva, pa še to jih je max 20 notri, nas je bilo pa po 30 na razred

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
18.1.2008 19:10:38   
Sonnja
ojla, kok ste se razpisale sem sam površno prebrala. od včeraj zvečer vas nisem brala.
s kompletkom sem js tud mela težave na koncu pa sem kupla v H&M ful lepga tk da glede cotk iz bolnišnice imam mir.v pikapolnci sm js tud bla in zelooo razočarana nimajo nič modernega kr neki. rdeča barva je za fantka za novorojenčke je verjetno nimajo ker jim bolj pašejo lale nežne barve vsaj mislim da zato.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
18.1.2008 19:11:25   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: san

očitno je res baby-bum letos...

ja zdej smo začele rojevat tiste genmeracije, ko nas je bilo res veliko - po 7 1. razredov in take fore, zdej pa komi za en razred skup spacajo, al pa maksimum dva, pa še to jih je max 20 notri, nas je bilo pa po 30 na razred

Ja, pri nas v Izoli nas je bilo v 5. razredu (ko so prišli še tisti iz okoliških vasi) do črke H, torej 9 razredov in zdaj smo lih v fazi razmnoževanja, tako da ni čudno, da je baby boomuser posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
18.1.2008 19:19:27   
san
no, uspelo mi je pridt do konca.

lucalu, luškan trebuščekuser posted image user posted image user posted image . jaz se sploh ne znam primerjat. se mi zdi da je moj čist mal večji, sam se pa jaz tud v strani zdej širimuser posted image .

no, danes sem imela pregled in je vse ok. teža se ni nič povečala, v bistvu sem šla 1 kg dol - se pravi je zatekanje res malce minilo, ker jem isto. sinko je velik točno za svoje tedne in dni (7,61 BPD 26,5 AC 5,91 FL), ne morem verjet in ima 1467 g. zdele sem opazila, da je pri srčku napisano fcv, pa ne vem kaj to pomeni. posteljca je zadaj in obrnu se je na glavo - zato me je tako stiskalo in šraufalo in bolelo zadnjič. pa še slikco mi je dalauser posted image . v glavnem vse je ok in ful sem vesela. sine je bil pa z mano in je bil tudi priden.

ste vse pisale o kosilu, midva z malim sva imela zelenjavno juho in štrudel.

no, popoldne smo bili pa zunaj na sončku in še v trgovini na hitro. in jaz sem spet čist utrujenauser posted image

zdej grem pa hitr še v tabelco mere gledat, tisto, ki jo je katy nalimalauser posted image .

aja razdalja S/F je 32 cm

lepo bodte

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
18.1.2008 19:25:49   
ursi84
user posted image user posted image user posted image san za uspešen pregled

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
18.1.2008 19:28:05   
lucalu
san user posted image user posted image user posted image  čestitke za uspešen pregled in za krasne mere user posted image ! Ja, drugače pa moj trebuščeh zgleda kar velik, ko si ga pa zmerim, pa še vedno nima 100 cm. No ja, v ponedeljek mam tud jaz pregled... bomo vidli kaj bojo rekli... pa kolko sem se zredila -.na tej blesavi dieti.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......