|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
17.1.2008 13:59:59   
Dinki
San, se strinjam s tvojim, da če imata že 2 otroka, ki imata ime na I, da ga ima tudi ta 3. Je pa res, da boš težko našla kakšnega še zelo lepega, ker tanajlepša si verjetno že porabila za prva dva user posted image .....

Perp, user posted image  tudi iz moje strani za tako lepe rezultate pri pregledu.....jaz pa mojega user posted image  nisem videla že od 19. decembra, naslednji pregled pa imam šele 29. januarja user posted image ....in res srčno upam, da mi bo naredila UZ, ker če ne ji bom kar zatežila.....se mi zdi, da imate ve vse tko redne preglede....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
17.1.2008 14:17:15   
ursi84
Moj G mi vedno naredi UZ user posted image user posted image user posted image . Na vsakem pregledu se najprej malo pogovarjava, nato sledi UZ, potem pa nazaj na stol, kjer komentirava rezultate. Je pa res, da mi do sedaj še ni pogledal vaginalno (maternični vrat...)user posted image user posted image . Upam, da bo na naslednjem pregledu to naredil, ker me zanima, če je mat.vrat dovolj dolg in če je vse OK dol  user posted image user posted image user posted image

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
17.1.2008 14:24:59   
Dinki
No, mene je pa G ravno na zadnjih dveh pregledih pregledala vaginalno, torej preverila dolžino, če se že kej odpiramo ipd....se mi zdi da je to kar pomemben podatek za proti koncu user posted image . Ma sej dokler vse poteka brez zapletov je OK, je pa tko da si normalno vsaka želi čim boljše usluge...sej noseče pa res nismo vsako leto....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
17.1.2008 14:49:53   
lucalu
Mene G na vsakem pregledu pregleda vaginalno, UZ pa bi do zdaj imela samo 2, če ne bi ona šla za več kot en mesec na dopust, in mi je zato decembra naredila še enega, da je videla kako je dete obrnjeno... Se pa ne sekiram zaradi tega, saj tudi dr. Pušenjak pravi, da G pri vsakem UZ pregledu nekaj išče in če ne ve kaj išče, je bolje, da ti UZ ne dela... Pa itak nam na nosečnost pripadata samo 2. Tako, da punce, ne se sekirat, saj bomo kmalu videle svoje bejbije v živo user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
17.1.2008 14:56:47   
jagoga
Jaz pa ves čas primerjam zdajšno in prejšno nosečnost, pa zdajšnega in prejšno ginekologinjo.  V prejšni nosečnosti mi je G naredila le 2x UZ in nikoli me ni pogledala vaginalno, razen na začetku, srček je poslušala le s tistim mini UZ in samo od zunaj po trebuhu me je prešlatala in merila z metrom. Pri novem G pa me vedno najprej pogleda vaginalno (vnetja, maternični vrat) in nato naredi še UZ.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
17.1.2008 14:59:18   
florc
Punce kako pridno čvekate, da človek komaj sproti bere. Jaz sem včeraj imela pregled in je bila moja ginekologinja čisto iz sebe ko me je videla in izmerila razdaljo SF, ki je bila v 30t samo 26, tako kot v 26t in zato panika da je prišlo do zastoja v rasti in urgentni ultrazvok v porodnišnici. Na srečo je vse ok, user posted image se pridno razvija in raste in ima cca.1500 g kar je ok. sem pa pristala na bolniški, ker moram paziti na pretok krvi do user posted image  in tako moram ležati najmanj 3krat na dan na levem boku po1,5 ure skupaj. Poleg tega sem pa dobila še prehlad in sem fuč. Grem v lekarno danes po te tablete za grlo ki ste jih priporočale. Ko sem URŠI84 pogledale tvoj buši mi je postalo jasno zakaj se je moja ginekologinja ustrašilauser posted image , jaz imam v primerjavi s teboj prav majhnega.
Je pa naš že tudi obrnjen na glavo.
Ej punce tiste k ste na dieti zaradi sladkorja a lahko mogoče prilepite kaj se lahko je in kaj ne, mene ta dieta zanima.
Drugače pa uživajte in naj ta dež preneha in naj nam končno posije sonce.
Imena na I zate SAN
ILONA
INAINES
IRIS
IZA
ITA
IZAK
IVANA
IZIDOR
IZTOK

Kaj pa že imaš doma že ena imena svojih otrok na I????

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
17.1.2008 15:01:25   
lucalu
Sej bi jaz tudi rada, da bi mi za vsako nardila UZ, ampak ne gre... Pa verjetno, da, če bi mela kake težave, bi tudi to šlo... tako pa vedno rečem, da je vse BP, kar tudi je. Pa ona tudi pravi, da je vse v najlepšem redu... user posted image  No, sej pravim, kmalu ga bom itak videla v živo!

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
17.1.2008 15:07:43   
jagoga
Sem vam pozabila povedat, vse tako govorite o tej sladkorni, da se mi je danes ponoči sanjalo o tem, da so mi odkrili sladkorno in kako sem bila potem na dieti in sem si mogla ves čas meriti sladkor - MORA. Upam, da se mi ne bo to zgodilo.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
17.1.2008 15:51:08   
aleži
florc, glede diete imaš na forumu prehrana nosečnic napisano kako in kaj jesti,....
držite se!

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
17.1.2008 15:57:58   
Sonnja
florc sam da je vse v redu, js pa ful ležim na desnem boku upam da ni kej narobeuser posted image  ja ursi ma večji trebuh ker je tud dlje noseča je februarska marčicauser posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
17.1.2008 16:09:31   
max81
joj kolk sem pa danes lena za pisanje, na vsake toliko vas preberem, da se ne nabere preveč straniuser posted image user posted image user posted image

no meni G naredi vsakič uz, simfize mi nikoli ne zmeri..sploh ne vem kako to zgledauser posted image , obseg trebuha tudi ne, bija srčka ne poslušamo..ona to pogleda na ultrazvoku, kako hitro utripa, vaginalni uz je delala samo do 12.tedna..pol pa nič več....zgleda, da ima  vsak G drugačne metode delauser posted image

zdejle trenutno pijem kavico, ki pa je bolj mleko s kavouser posted image user posted image ...moja dva srčka sta šla pa do mame pogledat, tko da mam za kšni 2 uri mir, al pa še kej več...jest grem pa zdejle malo po tleh pospravt, pa en stroj mam za obest

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
17.1.2008 16:39:49   
san
florc, samo da je ok. ma, sej ni vse v trebuhu, ne vem no. vsaj iz mojih izkušenj. moji prvi G se pa nikoli ni zdelo čudno, ker sem imela v prvi nosečnosti tako majhen trebuh, da so na koncu v P mislili, da sem največ v 5. mesecu in jim ni bilo jasno kaj tam počnem in pol, ko so videli, da sem že teden čez rok so neki paniko zagnali. ampak je bilo vse ok in so me domov poslal, no pol čez 4 dni so se mi pa težave začele, ampak s hčero je bilo pa vse ok in se je glede na velikost trebuha rodila prava velikankauser posted image . jim sploh ni bio jasno kje je ležala. no, dolga je bila 51 cm, težka pa 3480 g, pa dva tedna je bila prenošena, ampak je bila ravno prav zrela za rodit se.
tko, da ne se preveč sekirat, no počivaj pa le!

pa glede trebuha še to - to sem ugotovila danesuser posted image . tokrat je moj trebuh največji od vseh treh nosečnosti, pa je to dete po merah manjše od obeh prejšnjih. no, bomo pa videl kako bo, ko bo prišel na svet.

aja glede imen mojih dveh. hči je izabela, sin pa izidor. zdej pa lahko še svetujete kaj bi šlo zravenuser posted image .

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
17.1.2008 16:43:04   
lucalu
max81 sej meni tudi ne dela vaginalnega UZ, tega mi dela čez trebuh, me pa vaginalno pregleda, da vidi kakšen je maternični vrat (če je zaprt ipd.). Razdalja S/F pa se meri s šiviljskim metrom... no, vsaj tako jo meni. Obsega trebuha pa mi tudi ne meri - tega si sama vsake toliko. user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
17.1.2008 16:43:58   
lucalu
Aja! Pa florc, glavno da je z user posted image  vse vredu!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
17.1.2008 16:52:03   
san
ja men tudi razdaljo meri s šiviljskim metrom. in zadnjič sem bila prav šokirana, da oni na podlagi te razdalje v P zračunajo velikost dojenčka. sploh mi ni jasno kako, ker jaz imam lahko ogromen trebuh, neka druga nosečnica pa ne, pa sta najina otročka na koncu isto velika pri rojstvuuser posted image . no, to mi res ni jasno, kako to zračunajo.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
17.1.2008 17:08:13   
max81
evo pavza za čaj, pol pa šibam daljeuser posted image

men pa zaprtost materničnega vratu pogleda kr prek uz-ja

no kje pa ste vse?????

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
17.1.2008 17:11:29   
san

kako pa to zgleda?

mene tudi vaginalno zdej že 2 krat ni pogledala, upam da me jutri bo. je pa res, da on me pregleda takrat kadar ji povem, da se mi zdi da nekaj ne štima - prej so bila to vnetja, zdaj je pa špikanje spodaj, tko da predvidevam, da me jutri bo.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
17.1.2008 17:15:09   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: san

kako pa to zgleda?

mene tudi vaginalno zdej že 2 krat ni pogledala, upam da me jutri bo. je pa res, da on me pregleda takrat kadar ji povem, da se mi zdi da nekaj ne štima - prej so bila to vnetja, zdaj je pa špikanje spodaj, tko da predvidevam, da me jutri bo.

ja ne vem ti povedat k gleda bejbija, pogled še mal niži, sej se vid..ma ne znam ti razložit k mi je sam enkrat pokazala 

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
17.1.2008 17:18:25   
san
no evo, to sploh vedla nisem, da se da. men se zdi, da je mene vedno z roko tipala. je bil pa vedno enak odgovor, nič se še ni spustil je še trd, čvrst, odebeljenuser posted image in tako na vsakem pregledu do konca, še čez rok

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
17.1.2008 17:20:31   
san
sem že enkrat hotla neki vprašat, a je tuki med vami katera, ki ima daljše menstrualne cikluse, npr. med 30 in 40 dni?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
17.1.2008 17:31:19   
max81

no evo, to sploh vedla nisem, da se da. men se zdi, da je mene vedno z roko tipala. je bil pa vedno enak odgovor, nič se še ni spustil je še trd, čvrst, odebeljenuser posted image in tako na vsakem pregledu do konca, še čez rok

ja da se da, ker mi je rekla, da je maternični vrat lepo zaprt, tko kot more bit...vaginalno so me pa v prviuser posted image  pogledali šele v porodnšnici in sem vesela, da mi ne gleda vaginalno na vsakem pregledu, ker me je ko sem šla rodit bolelo za zmešat, vsakič, ko mi je roko porinla notuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
17.1.2008 17:32:48   
max81

sem že enkrat hotla neki vprašat, a je tuki med vami katera, ki ima daljše menstrualne cikluse, npr. med 30 in 40 dni?

ja pred nosečnostjo sem mela še daljše cikluse, al pa je sploh ni blo..tetke iz krvavca..upam, da se bo sedaj uredilo

kaj pa te zanima???

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
17.1.2008 17:51:22   
gaya24
Zdaj sem najprej porabla 40min, da sem vse prebrala.... Ste kr pridne in skoz pišete.

san:
Meni Je ful všeč kombinacija Izabela, Izidor in Izak.

Eno vprašanje glede vaginalnega pregleda. Men do zdaj še ni pregledla mat. vratu. Kdaj ti ga pa pregleda in a je to obvezno, ker pol ji bom rekla na naslednjem pregledu.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
17.1.2008 18:19:13   
san
kaj pa te zanima???

o super, pa tud rodila si že. a si mela tud pred 1. porodom takšne cikluse? veš kaj me zanima, če is rodila čez pdp al kej prej? ker me zanima, če res drži ta teorija, da tiste, ki imamo daljše cikluse ne morem rodit pred pdp-jem. ne vem, me je zadnjič ena to prepričevala, pa me prav zanima, če to res drži. sej mogoče je res mal čudno to vprašanjeuser posted image

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
17.1.2008 18:20:50   
lucalu
gaya24 ne vem, če je to nujno, meni pa ga pregleda vsakič.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......