|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
16.1.2008 15:07:52   
jagoga
Glede plastificirane podlage za na jogi - jo je fajn imet v prvih mesecih ne tolko zaradi tega če plenička prepušča ampak bolj zaradi bruhanja in potem se to vse na jogiju pozna. Jaz sem običajno še čez jogi rjuho položila in ob robeh zatlačila še kakšno tetra pleničko, tako da če je kaj pobruhal, da sem samo tetra pleničko zamenjala, če je pa bilo bruhanja več, pa sem mogla še jogi rjuho zamenjat.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
16.1.2008 15:18:17   
Dinki
kupla sem tiste za stare mame vir80.....baje so najboljše, ker so čisto naravni....v MŠ so rekli, da naj drugih ne bi sploh uporabljali

Hihihi ... stare mame pa res ne rabijo več vložkov

No, tole me je pa res nasmejal user posted image user posted image user posted image

jaz si sebe sloh ne morem predstavljati s temi vložki, jih nisem imela med nogami že več kot 10 let....bomo zgledale k usrane putke s temi povštrčki user posted image

No, zdej pa grem tudi jaz iz službe, greva z mojim rihtat papirje na CSD...upam, da mi vse takoj rata zrihtat, da mi ne bo potrebno hoditi nič nazaj.
San, ti si tud skoz neki leteča kot jaz user posted image . Glede babičarja, mi je tudi moja mami rekla, da je brala nekaj o njemu....je pa tko zgovoren...sem debatirala z njim in njegovo partnerko še nekaj časa po predavanjih....mogoče bom njega prosila za kakšno pomoč glede babce.....user posted image ...me pa res zanima če je OK, če ga pohvalijo tudi tiste ki rojevajo pri njemu ne samo sodelavke - babce.....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
16.1.2008 15:21:56   
san
glede teh vložkov, je pa čist res. jaz drugih sploh prenesla nisem med nogami. bognedaj kakšne sintetke, to šele šivi skelijouser posted image , ker se vse poti tam spodi in nč ne diha. tko, da jaz tud te za stare mamke svetujemuser posted image . no, one zdej rabijo tiste res ta velike, ki jih pa me, upam, da ne bomo rabile, če bomo pridno keglove vaje delale.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
16.1.2008 15:23:54   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Sonnja

hvala za odgovor.

ja ni za kejuser posted image user posted image user posted image ..pa še kdajuser posted image

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
16.1.2008 15:27:19   
max81
Hihihiuser posted image ... stare mame pa res ne rabijo več vložkov user posted image

to si pa ti reklauser posted image , kpa une k jim urin uhaja aaaauser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
16.1.2008 16:01:48   
Nasy
O punce, ste pridne s pisanjem!

Mate že vse banjice al čebričke? Mi še nismo nabavili, se pa nagibamo k temu, da kupimo uno na stojalu, da potem pač pospraviš in jo daš, kamor hočeš.

Ja, tega babičarja Anžeta poznam, njegova punca je bila moja sošolka- nekaj časa sva bili celo kolegici na faxu, pa tudi v dijaških letih smo se včasih srečali v dijaškem domu, dokler je bila ona še tam. Anže bi kr rekla ja, da je faca, po eni strani si mislim, da bi blo fajn, da bi bil on takrat tam, k maš občutek, da se nekdo zate zavzame, po drugi strani pa mi bi blo ful čudno, pred leti smo skupaj na pijačo hodili, zdej pa me bo v ***gledaluser posted image

Une, k jim urin uhaja, majo pa drgačne vložke-jih ima naša nona

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
16.1.2008 16:08:34   
max81
Une, k jim urin uhaja, majo pa drgačne vložke-jih ima naša nona

ja za začetk k še ni take krize so vir80 tud dobruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
16.1.2008 16:10:04   
max81
Mate že vse banjice al čebričke? Mi še nismo nabavili, se pa nagibamo k temu, da kupimo uno na stojalu, da potem pač pospraviš in jo daš, kamor hočeš.

ja jest mam oboje, banjico na stojalu, čebriček pa trenutno tud na posodouser posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
16.1.2008 16:11:20   
perp
živ punce, kako ste kaj danes?
Tudi jaz ne bom rodila z EA. Mislim, da bo kar šlo. Je pa moja sestra rodila z EA, sicer ni imela nobenih večjih problemov, vendar je pohvalila, da jo ni nič pretirano bolelo. Ona ima dokaj nizek prag bolečin, zato je kar fino pri njej da se je zato odločila.
Dinki ti praviš, da si bila včeraj na predavanjih. Jaz sem lih zamudila med pavzico, ko je pravila na katerem predavanju morajo biti prisotni partnerji, ko jih bodo klicali - sem bila na WC, no pa saj več kakšne so kolone pred ženskim WCjem - sploh pa še če so na kupu same nosečke, hi hi user posted image user posted image user posted image .

No drugače sem pa žl danes bolj slabe volje, ker mi je umrl sodelavec. Sicer ga sedaj nismo videli od junija, ker je bil na bolniški, vendar je vseeno hudo, ker je bil ful uredu človek.
Imam pa jutri končno G. Končno bom dobila injekcijo - bi jo mogla že v 28/29 tednu, sem pa že v 31.tednu. Upam, da ne bo nič narobe zaradi tega.

marita, san in vse ostale boge, je moglo biti kar zajebano. Pri sebi se spomnim, ko sem imela ene dve leti nazaj tur zraven trtice in me je pred operacijo in še po njej kakšen teden vse bolelo, ko ne moreš sedeti, komaj ležiš. Vendar se to ne da primerjati s tem, saj imaš po porodu tu še dojenčka za katerega moraš skrbeti non stop. Ja bo kar pestro.

No pa čestitke prvi februarčici za rojstvo.user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
16.1.2008 17:23:49   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: san

včeraj je bil cel dan tak čuden, neko črvičenje in otrdevanje, pa sem se kar mal ustrašla, ampak danes je pa ok.

No, ravno zato san, ker si včeraj nekaj omenla otrdevanje pa bolečine in ker se drugače skoraj vsak dopoldan javiš, me je danes kar malo zaskrbelo... no glavno, da si vredu! user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
16.1.2008 18:02:03   
Dinki
Dinki ti praviš, da si bila včeraj na predavanjih. Jaz sem lih zamudila med pavzico, ko je pravila na katerem predavanju morajo biti prisotni partnerji, ko jih bodo klicali - sem bila na WC, no pa saj več kakšne so kolone pred ženskim WCjem - sploh pa še če so na kupu same nosečke, hi hi

ja vem, ja user posted image  pa tud WCje majo take, da halo user posted image
Zdej ne vem če že veš, pa ti bom vseen povedala....partner mora bit zraven pri predavanjih o 1. ter 2. in 3. porodna doba (tu kličejo), če želi biti poleg pri porodu oz. mora opraviti ta hiter tečaj za očete.

Jaz sem danes uredila vse papirje na CSD...je bila zelo prijazna ker nama je predčasno vzela vse papirje. Uredila sva tudi potrdilo o priznanju očetovstva, tko da je vse zrihtan.....bom pa žal denar - 250 EUR prejela šele 15. marca....

No, zdej me pa moj dol meče user posted image
moram it....

lp
pa lep večer.....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
16.1.2008 18:34:15   
san
hehe, lucalu, sej se mi je zdelo, da zato sprašuješuser posted image . iz izkušenj imam občutek, da bom tazadnja rodila tu med namiuser posted image user posted image . me je pa dnes zopet začelo prej špikat in črvičit, pa sem tamalo kar prej pobrala in šla domov počivat. še dobr da je sine zdej tolk poslušen in mi ne nagaja preveč. mu povem, pa kar razume, da ne morem preveč letat in tekat, če me začne zvijat. čeprav me je mal čudno gledal, ker sem se vmes kar parkrat ustavila, ko sva šla po hči in sva pol kar stala user posted image - to mu ni bilo jasno, ker ponavadi vedno šibamo okoli in se ne vlečemo.

no, ampak kot sem že prej napisala, vedno rodim po roku in obvezno me dokler je možno pustijo čakat. in včeraj me je kar stisnilo, ko je rekla, babca da tretjerodke pustijo čakat lahko tudi do tri tedne po rokuuser posted image user posted image user posted image . me je skor kap. ker pri meni se do sedaj še ni zgodilo, da bi dobila svoje popadke na koncu, ko je to potrebno in tud odpiram se ne, vedno z njihovo pomočjo in pol to traja, mam bolj trdo in čvrsto matrnično ustje. no, pa vseeno upam, da bo morda tokrat drugače in se bo dete odločilo prej na svet. sicer sva z g nekaj govorili o sprožitvi poroda, pa je zadnjič rekla, da če bo vse ok in če plod ne bo prevelik, da bi blo bolje, če gre po naravni poti. no bomo vdeli potem v 36. tednu, kako bo na PDC oddelku in kaj bodo ugotovili.

ej, glede wc-jev tiste, ki hodite v tastaro lj. pordnišnico na MŠ, a veste da imajo tudi na oddelku, ki je na levi, wc? ker dop je tam pred tistim edinim wc-jem, ki je pred predavalnico, totalna gužva.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
16.1.2008 19:04:14   
Nasy
Jst sem na WC hodila kar lepo dol, ni bilo nikoli gužve, ker so se vse nagužvale zgoraj! Včasih smo imeli celo v babiški šoli predavanja, v tisti leseni hišici.
Tudi jaz se nisem odločila za EA, imam sicer nižji prag bolečine ampak se bojim ravno takih reči, kot je EA. Menda bom preživela..
Zdajle sem se pa najedla fižolove solate, upam, da ne bo kakih hudih rafalovuser posted image me moj pošlje na balkon spat

user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
16.1.2008 20:48:04   
marita
glede csd: una teta mi ni hotla vzet papirjev za preostalih 260 dni, je rekla, da naj to pol po porodu prnesem, jaz sem pa vztrajala na tem, da zdj vse oddam, da nam pol po porodu letala tm okrog. No pa se ni dala.user posted image  Zdj pa ne vem, a drugje lahko vse prej zrihtaš al kaj, al sam pr nas ne???
Očetovstvo sva šla podpisat, to je blo v drugi pisarni, una je bla pa prov prjazna, pa je rekla, da naj ji pol sam po tel ali po mailu sporočimo otrokove podatke. No to je ful ok, una ta prva pa tud slišat ni hotla nč o tem. Je rekla, da zdj vzame samo za prvih 105 dni, za ostalih 260 pa po porodu.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
16.1.2008 20:59:35   
max81
marita a si bla u kranju, ker na jesenicah moreš oddat po porodu...sej lahko tvoj nese, ne rabiš ti osebno tja hodit

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
16.1.2008 21:01:16   
marita
ja v kranju, sam sem mislila, da lahko kar takoj vse oddam, pa je pol mir. Ja, sej bom pol mojga mogla poslat to uredit. Kaj pa čmo.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
16.1.2008 21:07:30   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: marita

ja v kranju, sam sem mislila, da lahko kar takoj vse oddam, pa je pol mir. Ja, sej bom pol mojga mogla poslat to uredit. Kaj pa čmo.

sej pomoje se nikjer to ne da preh zrihtat

mene zdej moj mal masira, pa sploh ne vem kako nj se naštimam, ker mi nč ne pašeuser posted image

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
16.1.2008 21:09:23   
ursi84
Ojla ČVEKICE !!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Jst sem čedalje bolj utrujena, nič nimam volje...ampak za na sprehod pa se kr v rit brcnem, da gremuser posted image user posted image user posted image ... Sem šla popoldan na enga 30 minutnega.

Punce v albumu imaste obljubljene slikice do včerajšnega dne vred user posted image user posted image user posted image !!!

A ste videle, da imajo februarčice že enegauser posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja še malo, pa bomo tudi me na vrsti. Še debel mesec nas loči od trenutka, ko bomo spoznale za user posted image . Komaj čakam.

Glede EA se pa tudi jst nisem odločila...ne vem...mi ni do tega...bom v prvo "trpela" potlej pa bomo videli kako bo (v drugo, tretje...user posted image user posted image user posted image )

Lepo nočko vsem souser posted image

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
16.1.2008 21:13:20   
ursi84
FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08:
user posted image
Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ljubljana, user posted image

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2.user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted image ,  user posted image

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted imageuser posted image
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 99 cm , + 10,5 kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Azzura , 2.user posted image , 33 let, Koper, user posted image , (OT: 97 cm, +5 kg)
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice, user posted image - Nejcuser posted image , ( OT:117 cm, +13,2 kg)

3.3.08:
user posted image
anyas , 1.user posted imageuser posted image
user posted image katj 2.user posted image , user posted image

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1.user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Arabela , 2.user posted image , 30 let, Maribor, user posted image , ( OT: 100 cm, + 21 kg)
user posted image rebeca , 1.user posted imageuser posted image

5.3.08:
user posted image fržolček 2.user posted imageuser posted image

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje, user posted image , (OT: 95 cm, +8 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted imageuser posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška, user posted image
user posted image sonca , 2.user posted image , 26 let, Maribor, user posted image

9.3.08:
user posted image WahooRR , 3.user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. , 24 let, Šoštanj, user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let, user posted image - Nik user posted image , ( OT: 114 cm, + 6 kg)

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted imageuser posted image -Lukauser posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice, user posted image , (OT: ??, +??)
user posted image Pingvinčica , 2.user posted image , 25 let, Celje, user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 97 cm, + 10 kg)

12.3.08:
user posted image Alina975 ?user posted image , user posted image

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana, user posted image , (OT:98 cm, +9,5 kg)
user posted image Dadica , 2.user posted image , user posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted imageuser posted image  
user posted image štručka , 2.user posted imageuser posted image
user posted image majchika , 1.user posted image , 30 let, Celje, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +9 kg)

17.3.08:
user posted image
regrat , 1.user posted image , Postojna, user posted image
user posted image DIANA5 , 3.user posted image , 36 let, user posted image ( OT:??, + 6kg)

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let, user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2.user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image +user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 110 cm,  + 10kg)
user posted image nye , 1.user posted imageuser posted image

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image ,user posted image - Maks ali Filip user posted image
user posted image max81 , 2.user posted image , 26 let, Jesenice, user posted image ,  ( OT: 103 cm, +8 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 96 cm, +7 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2. , user posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image
user posted image  lina10 , 1. , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 100 cm, +7 kg)

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana, user posted image ( OT: 102 cm, +12 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana, user posted image
user posted image Sonnja , 1.user posted image , 23 let, user posted image , ( OT: 114 cm, +12 kg)
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let, user posted image
user posted image Taaja 1.user posted image , 27 let , Jesenice, user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana, user posted image - Neja user posted image ,  (OT: 98 cm,  +8 kg)
user posted image  Zofy , 1 user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image ,  (OT: 95 cm, + 10,5 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 106 cm, +7 kg)
user posted image Tejka.387 1.user posted image ; 28 let, user posted image , (OT:99 cm, + 10 kg)

26.3.08:
user posted image  Stigmata , 1.user posted imageuser posted image
user posted image  Katiandi , 1.user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +5kg)
user posted image  florc , 1.user posted image , 26 let, Kranj, user posted image , (OT:90 cm, + 7kg)
user posted image janet 
2.user posted image , 26 let, Koroška, user posted image -Nik user posted image , (OT:??, +11 kg)

27.3.08:
user posted image gaya 1.user posted image , user posted image

28.3.08:
user posted image  Naša črtica koraka , 1.user posted image ,28 let, Kranj, user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image  Dinki , 1.user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:99 cm, +10kg)
user posted image  ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 102 cm, +11 kg)

29.3.08:
user posted image  Vilma , 2.user posted image , 35 let, user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image  Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 101 cm, +8 kg)
user posted image  Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image
user posted image  tejca14 , 1.user posted imageuser posted image

30.3.08:
user posted image  hope77 , 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image  vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT:?, +6 kg)
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 letuser posted image - Matic user posted image , (OT:96 cm, +7 kg)

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana, user posted image

75 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 21
user posted image : 21

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustileuser posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
16.1.2008 21:16:16   
max81
ursi84, fotke sem ravno pogledala, sem mislila, da je moj velikuser posted image user posted image user posted image , pa vidim, da res lepo rastetauser posted image user posted image ..luštno

februarke majo že 2user posted image , zdej me pa že kr mal skrbiuser posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
16.1.2008 21:40:00   
marita
a februarke so že štartale, o madonca, zdj gre pa že zares.user posted image

Ma js mam občutek, da je do našga marca še tkoooo daleč. Pa tko čudn spim oz. ne spim ponoč, da sem pol cel dopoldan vsa zalimana. Mam občutek, da ni nč od mene, vsa sem neki počasna, marca bo pa akcija da bo joj.user posted image

Jutr grem zjutraj na cukr test, držte pesti.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
16.1.2008 21:52:16   
sonček*
ojla punce!

Vidim, da sprašujete o Anžetu - babičarju. Lahko povem, da je super, vsaj meni. Pri prvem porodu je bil prisoten skoraj do konca, ob devetih je bila ravno izmena, rodila pa sem 40 minut kasneje. No v glavnem je res prijazen in ti vse razloži in ful pomaga, zgovoren je pa res zelo. Jaz bi bila zelo vesela, če bi ga imela tudi sedaj, ker se mi zdi da se ti res posveti. Njegova zgovornost in nasmejanost pa tebi in partnerju ful pomagata, ker se res lahko sprostiš.

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
16.1.2008 21:54:57   
Nasy
pr nas se pa vse da uredit, ne sam za 105 dni?!no, midva sva vse uredila, sam še tist, kar je pač treba poslat pol, po porodu.
ajo..februarke ja..sam veste bejbe, da bom jst med vami bolj med prvimiuser posted image ma ne, jst bom marcauser posted image a mislte, da že morm met kr vse že prpravljeno za štart?pišuka..bo res treba no..jst pa pravim, kolk še mam cajta..

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
16.1.2008 22:01:22   
marita
he, he, he nasy...ja midve sva med prvimi.Sam mam občutek, da nam nč prehitevala, da bom šla čez PDP.
Vidla sem na sosednji temi, da te je ful strah poroda...ma sej prijetno gotov ni nobeni. jaz sem šla v prvo rodit ko en teliček, sploh se nisem nč obremenjevala. Tud g. mi je na pregledu rekel, da če želim it rodit, da je vse spodaj zmehčano in pripravljeno. Sem rekla ja, pa smo šli kr direkt v porodno. Zdj pa tud js že neki cincam kako bo, pa kako nau.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
16.1.2008 22:22:39   
katj
sem vidla, da je na seznamčku tud spol.
mi bomo mel še enga fantka, najbrž bo Rok.

sem mela fajn babco pri porodu in se je trudla da me ne bi blo treba prerezat, pa sem se žal vseen strgala.
sem bla šivana, ampak nisem mela groznih bolečin.
Sem bla tud takoj že za akcijo, sem šla že prvi teden ven......sem mogla it po ene nogavičkeuser posted image .

tale Anže...ne vem, k nam je hodu en moški. Tam nekje 30 let, svetlih las, mogoče mal skodran? Zelo zgovoren in prijazen.

Vir 80, jaz drugač uporabljam tampone, sem se vložkov čist odvadla, vem da ni najbolš...
Ampak takrat ko sem rodila.....itak sploh nisi preveč pozoren na te stvari...samo da gledaš tisti lep obrazek in te briga za tisto obloženo rit. Pravijo, pa da so bolš vir80, kot tisti iz porodnišnice ker niso bombažni. Čeprav, ko mi jih je zmanjkal sem jih uporabljala, pa nisem mela težav.

na CSDju sem jaz tud vse uredila naenkrat.

jaz tud nisem za EA, sem bolj tradicionalna, pa ne vem no, ne zaupam še 100%.

še stuškat pa spat.

nočko!

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......