mergetka -> RE: Marčevke (26.11.2007 11:01:17)
|
Ojla, so[sm=nosecka.gif]! Čakajoča, sele zdaj sem opazila tvojo "slikico" bebice v trebuščku, ker mi je na mojemu računalniku ne pokaže [sm=zmeden.gif]. Kak je fajn, da si lažje predstavljaš, kolk ma placa [sm=duda.gif] in kolk je sorazmerno velik!! In sem si sla dat dol za svoje podatke[sm=smiley1.gif]. Glede vozičkov pa: midva ne mislima met kosare, ker se da vozicek (gt3) cist dol spustit in ima še zimsko vreco poleg. Tko da bomo [sm=duda.gif] zavili v dekico, pa pajacek in ga pokrili z zimsko vrečo. Če bi rodila decembra, bi najbrz razmišljala drugače. Za lupinico pa še ne vem, katero vzeti, kar njihovo ali rajši katero drugo, ki se je pač ne da namontirati na vozek. Sem slišala par mnenj, da če imaš voziček, ki se čist spusti, jo v bistvu rabiš samo za v avto. Že izkušene, kaj pravite o tem? A res naj ne bi bil [sm=duda.gif] na dolgih sprehodih kar v lupinici? Voziček sem že naročila in sicer lansko barvo (ki mi je bolj všeč kot letošnje oz. 2008), pa še dost ceneje je bil. Tko da sem zdaj čist nestrpna, kdaj bo prišel. Pol bom pa za en čas v [sm=9nebesa.gif] in bo lažje čakat [sm=duda.gif], vsaj upam....
|
|
|
|