san -> RE: Marčevke (23.11.2007 21:35:42)
|
ja res je lažje kupovati po delih, sploh če moraš nakupiti vse stvari kot so voziček, lupinca, posteljica in ostala oprema... stroški so astronomski, če kupuješ vse sam in je v enem mesecu po moje kar prehud zalogaj. jaz bom voziček dobila[sm=bravo.gif], kupiti pa moramo eno mini posteljico za začetek, da jo lahko komot peljem iz otroške sobe v najino spalnico (sobi sta čisto skupaj). sicer bi lahko dobila nazaj našo od prvih dveh otrok, samo so mere prevelike in bi sedaj zasedla preveč prostora, ko sta že dve postelji notri, pa hčerina pisalna miza... za kasneje bomo dali najverjetneje narest kar trojno posteljo po meri. pa verjetno bom kupila novo lupinco samo za v avto. oblačilca bom tudi dobila nazaj, pa sigurno tudi dokupila še kaj. že kakšen mesec ali dva [sm=hudicek1.gif] se tudi odpravljam v ikeo, da nabavmo še dodatne regale, pa morda še kaj pametnega za otroško sobo, ker bodo pri nas kar vsi trije skupaj. tko da, verjetno je kar pametno začet nakupovat že prej, samo za vozičke se pozanimaj kdaj bodo akcije za določen model, ker znajo določene modele občutno znižat v zač. prihodnjega leta. baje pa da so akcije že decembra, samo to pa ne vem, to sem tukaj na forumu zdaj en dan prebrala.
|
|
|
|