|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakaj
26.6.2007 11:56:00   
snake
jaz pa vem da je prava ljubezen tudi če je starejši, ni važno.......

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 51
26.6.2007 12:15:07   
baguSka
jaz pa vem da je prava ljubezen tudi če je starejši, ni važno.......

sej nisem rekla, da tvoja ni... jaz sem samo povedala, da moja ni bla!?

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 52
26.6.2007 12:18:36   
muška
Pa kaj a je to sploh nujno govoriti / povedati? A vam ni dovolj, da govorijo dejanja?

Meni moj ni rekel niti 1x, da me ljubi, prav tako jaz njemu ne in koliko poznam sebe in njega bo tako tudi ostalo.

Sicer pa se mi ob takih izjavah cuker poviša.

Joj kak smo si različni user posted image

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 53
26.6.2007 12:22:42   
muška
mogoce so pa ovira leta!? samo vprasam, ker vcasih je blo tko se spomnim, da je to problem povedat mlajsim fantom...!? tam nekje do 25... seveda so izjeme...

noup, niso leta. Mojmu se že 4 piše, pa mi ljubim te, hvala bogu še ni rekel user posted image user posted image user posted image user posted image   , mi pa to tu in tam pokaže user posted image  

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 54
26.6.2007 15:12:45   
ronja
Ne vem, mojemu ni... Ko mi je to prvič rekel, pa tako zelo nisem pričakovala, da sem mislila, da je rekel: "ja, veš de", pa mi ni bilo jasno, ja veš da da - kaj?user posted image , ker je to rekel kar znenada, nisva se nič prej pogovarjala... Sem bila pa čisto pafuser posted image user posted image , ker se mi sploh ni zdel tak tip, ki bo to sploh kdaj rekel, sploh si pa še zdaleč nisem mislila, da tako čuti... No, še malo je trajalo, da je to slišal tudi on, mu pa zato zdaj vsak dan povem (in on tudi meniuser posted image ).

Sicer se mi pa zdi, da se to na začetku tako čudno sliši, predno parkrat rečeš... Ker pač teh besed v pogovoru ne uporabljamo toliko... POtem se moraš pa navadit, no, vsaj tako je bilo pri meni... Je bil pa on prvi, ki sem mu to rekla, po moje...

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 55
26.6.2007 20:47:06   
Anonimen
Midva si včasih piševa po sms-su drugače ne.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
27.6.2007 9:59:26   
srki
Moj tega meni ne govori in glej ga zlomka, jaz tudi ne njemuuser posted image .

Mater, sva čudna, on ima verjetno ljubico, jaz pa ljubčkauser posted image user posted image .

Meni so dejanja, občutki, obnašanje pomembna, ne pa besede. Še dobro, da sva oba istega mnenja in se nama beseda "ljubim te" ne zdi pomembna za furanje neke veze. Drugače bi bil ogenj v strehiuser posted image .

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 57
27.6.2007 10:01:56   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: nežna

Meni besede kot so Ljubim te, ne gredo iz ust. user posted image  Lahko rečem rada te imam, ali veliko mi pomeniš. Zdi se mi, da je ljubim te preveč pocukrano in meni ne zveni iskreno.Kadar mi je moški rekel ljubim te, mi je bilo prav nerodno, raje sem imela, če mi je povedal da me ima rad, čeprav je zame pomembnejše dejanje, saj besede lahko vsak izgovarja.
Ja, sigurno je z mano nekaj narobe user posted image

Nežna, kot vedno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
27.6.2007 10:04:17   
snake
ja sej ste me prepričali, zadosti je vsake toliko en sms- kjer  mi to napiše....

in zdej ne težim več, pač je tako in pika, rešena debata, povedali ste mi vaše in sem razumela da res ni tako pomembno, čeprav si to želim slišali enkrat v življenjuuser posted image user posted image user posted image

mater sem pametna, zdej sem pa res ponosna nase, ker sem se nekaj naučila s tem postom!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 59
27.6.2007 11:47:57   
ronja
user posted image snakeuser posted image , vsak dan se nekaj naučimo, a ne?user posted image

Itak, da so važna dejanja, s temi besedami je po moje tako kot z vsemi drugimi izrazi ljubezni (od šopkov rož, romantičnih večerij do tega, da sredi noči on vstane in gre zrihtat otroka...) - nujen noben od teh načinov ni, pašejo pa vsi - v pravi meri, seveda. Najboljše je, če je raznoliko, da ti reče, pokaže,... enkrat tako, drugič drugače.

nežna in srki, meni se je najprej tudi slišalo zelo pocukrano in nekak čudno, zato sem tudi tako dolgo rabila, da sem to nekomu dejansko rekla... Ampak potem mi je pa ratalo všeč, ker je dejansko drug pomen: rada te imam rečem tudi bratu, prijateljici,... ker ju imam res iskreno zelo rada... Ljubim pa samo mojega ljubega in je to nekak rezervirano samo zanj, kar se mi zdi fajn - da se ne mešauser posted image

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 60
28.6.2007 11:19:28   
andie
eh... moj me vedno ljubi, najbolj tkrat, ko ma par pirov v riti..user posted image user posted image se vedn smejim k user posted image , ko ga vidm s tistimi rdečimi očmi....Lubi, ljubim te, rad te mam, veš... HAHAHAHAHAuser posted image user posted image user posted image user posted image Sej ni važn! Js mu tega ne govorim, pa točn ve, da ga ljubimuser posted image user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 61
28.6.2007 13:33:41   
_andreja_
nikoli, še nisem slišala te besede iz njegovih ustuser posted image ....skoraj vsak dan pa slišim rad te imam user posted image

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 62
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?