|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakaj
24.6.2007 12:34:25   
purple
ja, so zelo pomembna dejanja, se popolnoma strinjam. nč ne pomeni, da ti kdo reče ljubim te, zraven pa te vara, tepe......ampak v sklopu vseh lepih dejanj, je te besede vseeno slišati nekaj najlepšga. to je kot čokolada na vrhu sladoleda.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 26
24.6.2007 12:34:37   
snake
ma seveda mi pomenijo dosti bolj dejanja, ampak enkrat toliko paše a ne???

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 27
24.6.2007 12:35:03   
snake
hvala purple

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 28
24.6.2007 12:37:47   
purple
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 29
24.6.2007 12:48:10   
Maxica
Ne vem, midva nisva tak tip človeka, da bi si z besedami izkazovala ljubezen. Midva imava raje, da čisto spontano prileti kakšen poljubček, objemček mimogrede, pa itak veva, da se imava najraje na svetu. Bi bolj čudno izpadlo, da mu začnem jaz zdaj vsak dan petkrat govorit, kako ga ljubim (in obratno, on meni), sam zato, da si to rečeva. Tudi ti naši, slovenski izrazi, Ljubim te in Rad te imam, mi tako "naučeno" delujejo. Se mi zdi I love you v angleščini pri njih ful bolj uporabno.
Verjetno je to res tudi od človeka do človeka odvisno in morda tudi moški od Snake težje z besedami izraža ljubezen. Upam, da jo pa z dejanji toliko bolj.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 30
24.6.2007 13:15:48   
Colt
Besede so poceni, dejanja štejejo user posted image Aja, tisto da smo ''moški iz dreka''...ne bom komentiral. Šala gor/dol, zelo grdo se sliši.user posted image

G

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
24.6.2007 13:44:23   
karamela
Meni to kar velikokrat reče in pokaže z "dejanji".. Še večkrat, pa da me ima rad. Pa se sprašujem al je to isto ali ni, vsekakor pa vem da me ljubi in da me ima rad.
user posted image user posted image  

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 32
24.6.2007 14:06:36   
karmy
če prevečkrat izgovoriš to besedo potem popolnoma izgubi pomen.... 

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 33
24.6.2007 14:07:39   
Colt
Karmi točno tako. Zato moja madam vsak dan ne sliši teh dveh besed...vsaj od mene ne user posted image jih pa sliši takrat ko je najbolj primeren moment za to user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 34
24.6.2007 15:02:44   
Anonimen
Hm... pri meni je pa ravno obratno... on to pogosto pove, jaz sem pa pri tem bolj redkobesedna.
Raje pokažem,kot govorim.
Mi dejanja pomenijo mnogo, mnogo več, kot le besede.
Je pa vseeno lepo slišatuser posted image

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
24.6.2007 18:05:35   
Anonimen
Meni besede kot so Ljubim te, ne gredo iz ust. user posted image  Lahko rečem rada te imam, ali veliko mi pomeniš. Zdi se mi, da je ljubim te preveč pocukrano in meni ne zveni iskreno.Kadar mi je moški rekel ljubim te, mi je bilo prav nerodno, raje sem imela, če mi je povedal da me ima rad, čeprav je zame pomembnejše dejanje, saj besede lahko vsak izgovarja.
Ja, sigurno je z mano nekaj narobe user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
24.6.2007 19:58:01   
Blacky30
Midva to besedo uporabljava oba brez težav, vendar si jo izgovoriva v posebnih trenutkih, ko paše zraven, ne kot nekaj vsakdanjega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
24.6.2007 21:39:08   
lelaval
je moškim tago zelo težko reči LJUBIM TE????????????????????????

Če te ljubi, potem mu ni težko, če pa te ne ljubi, potem pa verjamem, da ne more tega stavka izrečt.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 38
25.6.2007 9:38:44   
snake
ljubi me, ker mi pokaže na tisoč in en način, tudi napisau mi je že da me ljubi, samo izreči mu je težko.........

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 39
25.6.2007 9:40:54   
daddy
  očitno torej včeraj na tvoj "poseben dan" ni spravil magičnih besed iz ust ...... ka pa zdaj, katastrofa? še kar ljubi drugo al kako?

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 40
25.6.2007 10:05:21   
sky
Ja
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

je moškim tago zelo težko reči LJUBIM TE????????????????????????

Če te ljubi, potem mu ni težko, če pa te ne ljubi, potem pa verjamem, da ne more tega stavka izrečt.

Ja, to bo to. Ljudje pač različno izražamo svoja čustva.
Potem je super, če te človek pretepe, 5 minut po tistem ti pa 10x reče, kako te ljubi in mu je žal.

BK.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 41
25.6.2007 10:38:15   
snake
ja daddy res je, ni rekel ničesar, jaz niti, sva se pa ljubila kot da se prej nisva še nikoli, kot da se prvič dotikava, tresla sva se, ne vem al sem se samo jaz, ma ne tudi on se je, užavala zeloooooooooo, res lep večer je organiziral.......vesela sem, s pogledom mi pove da me ljubi

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 42
25.6.2007 10:52:26   
daddy
   toooooooo, snake user posted image user posted image user posted image . ker se res da to tudi s pogledom, ja, zelo pristno. ne zameri, meni se je samo zdelo, da boš po nepotrebnem komplicirala zato, ker pač enga stavka ne spravi iz ust ( pa kot je rekel Colt, besede so poceni ). tako pa še enkrat user posted image user posted image .

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 43
25.6.2007 11:04:01   
snake
hvala hvala daddy, tudi tebi malouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , lep dan ti želim

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 44
25.6.2007 11:05:26   
purple
Spoznala si, da besede niso vse. Ti čestitam!user posted image

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 45
25.6.2007 13:56:54   
Anonimen
Evo, sedaj veš, bolj pomenijo dejanja kot pa besede.. In sedaj veš, da je lepše, če te gleda in z očmi pove, da si zanj edina, da te neskončno ljubi... Lepo, da sta uživala user posted image

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
26.6.2007 11:24:14   
baguSka
Mojemu tega ni težko rečt. Mi velikokrat pove. Se pa strinjam z Maxico. Če ne bi čutila, da resno misli in mi ne bi tudi pokazal tega, je brezveze, da to govori.

Se popolnoma strinjam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
26.6.2007 11:26:27   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: snake

ljubi me, ker mi pokaže na tisoč in en način, tudi napisau mi je že da me ljubi, samo izreči mu je težko.........

mogoce so pa ovira leta!? samo vprasam, ker vcasih je blo tko se spomnim, da je to problem povedat mlajsim fantom...!? tam nekje do 25... seveda so izjeme...

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 48
26.6.2007 11:46:21   
snake
moj je starejši od mene devet let, tako da ne bi rekla da so leta ampak karakter in verjetno sramežljivost

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 49
26.6.2007 11:48:48   
baguSka
potem je pa ena tistih izjem... user posted image

drugace pa: moj prvi fant je bil tudi 11 let starejsi od mene... pa mi ni nikoli rekel ljubim te... ampak danes vem, da to ni bila prava ljubezen, ceprav se mi je takrat tko zdelo...

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?