Naja31 -> RE: Padla ji je (22.6.2007 21:20:44)
|
Jaz imam pri vsem tem podobne pomisleke kot Splišni. Ti ne pustiš, da ti tašča malo svalka po rokah, ali nekaj takega si napisala. Ja, to je pa res hud problem, da ne dovoliš tašči, ki je babica tvojega otroka, da otroka pestuje, dviguje, ga nosi,... Kaj pa naj potem babico z njo počne? Jo mora posaditi v voziček, in postaviti voziček v kot, ter jo samo gledati? Nisi fer. Si sploh lahko predstavljaš ksko "nore" so babice na svoje vnuke? In valjda da jo bo objemala, nosila in držala. Pa če je to cel čas, ko je pri njej, pa naj jo. Kaj pa to tebe tok matra? Verjemi mi, tudi moja tašča je taka. Še zdaj ko je mali star 2 leti je isto.Meni je to odraz ljubezni. In samo upam, da ko boš ti nekega dne tašča, da ne boš imela tako snaho ki ti ne bo dovolila lastnega vnuka v naročju držati. Žalostno. Tudi tašče so ljudje s čustvi, ne pa neki stroji, ki jih vklopimo, ko jih rabimo za varstvo. Bodi srečna, da se ni zgodilo nič hujšega, kot pa da si taščo nadrla, da je ona kriva. Tudi jaz mislim, da Zapp nikakor ni primeren za 7 mesečnega otroka, pa naj tako piše v navodilih. Meni je bil zapp cool samo zaradi tega ker se tako priročno zloži in ker je lahek, vse ostalo (brez nakolona, totalno nestabilen, način sedenja) mi pa sploh ni bilo všeč in zato ga potem nisem kupila.
|
|
|
|