|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uz kolkov pri novorojenčku
21.6.2007 13:01:02   
skuštrana
Mene pa nekaj zanima, če morda kdo ve.

Če jaz rodim v porodnišnici, kjer nimajo UZ za kolke oz. ne naredijo UZ kolkov takoj po rojstvu ali lahko novorojenčka po odpustu nesem na pregled v porodnišnico, ki ta UZ opravlja? Se mi zdi brezveze, da bi široko povijala, če za to ni potrebe. Morda bi šlo samoplačniško, če že na kartico ne? Katere porodnišnice v Slo sploh opravijo ta UZ? Vem za Celje, kaj pa ostale?

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Uz kolkov pri novorojenčku
21.6.2007 13:30:04   
Anonimen
Vem za Brežice in Ljubljano, da delajo UZ.

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.6.2007 13:30:55   
N _ B
Kranj

Neposredna povezava do sporočila: 3
21.6.2007 13:39:17   
skuštrana
Kaj pa Postojna? 

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.6.2007 15:00:47   
Maleal
Mariborskauser posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

Neposredna povezava do sporočila: 5
21.6.2007 17:36:05   
solatja
Postojna dela uz kolkov ob rojstvu. lahko pa neseš svojega otroka tudi k pediatru, ki ga bo obiskovala oz. tja, kjer ji bodo kasneje delali uz (tisti pregled). pokliči v zd in se pozanimaj... v tej vročini je res tečno povijat... če pa je treba, pač boš, ne glede na zunanje temperature, kot smo mi user posted image

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.6.2007 9:42:12   
nena82
Če je izvid kolkov 1A, ni potrebe širokega povijanja. Drugače kolikor vem, morajo ob odpustu novorojenčka pregledat tudi pediatri in pregleda tudi kolke.

Dobili smo drugi zobek...

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.7.2007 13:58:04   
anajj
Sicer malo pozno, pa vendar: jaz sem rodila v Postojni in je imela hčerka oba kolka 1a. Kljub temu so mi rekli, naj 3 mesece široko povijam z eno tetro+povijalna. Tudi v Izolski porodnišnici delajo UZ kolkov in kljub 1a kolkom svetujejo široko povijanje. Na šoli za starše v Lj pa so govorile, da ni potrebno.

(odgovor članu nena82)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?