Anonimen -> RE: Kaj še lahko storim? (21.6.2007 10:19:36)
|
Pa saj je vseeno, kdo je koga pustil. najbrž je tudi mama 15letnika malo pripomogla k temu. Jaz se definitivno ne bi pustila izsiljevat. Veš, tvoj dragi je najbrž zelo razcepljen....se mi zdi, da imajo ločeni očki zelo velik občutek krivde (tudi, če ločitev ni bila zaradi njih)...oni svoje otroke ljubijo...ampak, dokler se tvoj ne bo zavedal, določenih stvari, ga najbrž ne boš prepičala....žalostno je, da mora odločat med tabo in otroci...na njegovem mestu bi se tudi sama odločila za otroke, ampak ne na tak način. Ker to je kr neki. mali je bil pač v najbolj občutljivih letih, ko je očka odšel...pol si pa prišla ti...jaz si ne znam predstavljat, kako se otročki sploh počutijo. A mali živi z vama? Kje je pol problem? Itak otroci očkov pridejo 1x na teden ali pa vsak drug vikend. Pokaži, kdo je gazda. Otrok mora ravno tako ubogati tebe, kot očka. Ker otroci ne pridejo v hotel, ampak pridejo v vajino hišo, kjer veljajo vajina pravila. Na žalost. To je najboljša rešitev, ki pri nas deluje. Pika. Če jaz ne pustim cmokat, pač pri nas ne cmokamo. Malo se pogovori z dragim. Pokaži pogum in samozavest. Bori se kot levinja za svoje otroke. Postavi ga na realna tla. Otrok bo kamlu star 18 let, bo odšel od doma...kmalu se bo požvižgal na očeta...in kaj bo potem on? Sam? Ah daj daj....če sta si tako predana, potem 15 letnik SPLOH ne bi smel biti vprašanje. Če verjameš v vajino ljubezen, potem bodi močna in stoj za svojimi besedami. ne pusti se izsiljevat. Nima smisla, ker naslednji teden si bo pa kaj drugega izmislil.
|
|
|
|