trojči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Iz katerega stoletja ste ljudje božji Če bi se pisalo leto 1807, bi razumela, da je tip ostal z ženo v nesrečnem zakonu, dokler ni našel ljubezni svojega življenja. Če bi bil zakon res tako nesrečen, bi bil dandanes že ločen. Druga opcija je, da je slabič in ni zmogel povedati ženi resnice, da je ne ljubi. In najbrž je imel tudi koristi, da je živel tam. Torej stoletje ne govori v prid temu človeku. Po vašem je bolje da je skupaj oče z mamo ki je ne ljubi. Otroci niso neumni, to vidijo. Katera je rekla, da je bolje z mamo, ki je ne ljubi? Nobena. Sem za to, da sta dva skupaj, dokler se rada zbujata en ob drugem. V dobro otrok. Če ni bil srečen, zakaj ni šel? Morda je bil napol srečen in bi zakonsko svetovanje pomagalo. Morda pa je samo slabič, ki je iz koristoljubja živel v skupnem gospodinjstvu in si kot izgovor našel "dobro otrok". Groza. PARTNERJI NISO VAŠA LAST!! Ene se vedete kot da so..kao skupaj imava otroka, za vedno mora biti moj mož. Občutek varnosti je verjetno zelo prisoten v družinah kjer se starši prepirajo, kjer se oče in mama grdo gledata, kjer spita narazen. Jap prisoten je. Varnost čez vse. Beri zgoraj. in zakaj si sploh drezala v neko družino, ki ima že dva otroka?? samo mlado družino si uničila in naredila največ groze ubogim otrokom. žal ampak tako je.ne razumem nekaterih žensk, ki jim je v tako veselje razdirat družine.potem pa govorijo.joj kako ga ljubim, usojena sva si,bla, bla, bla Bla, bla, bla...kdo je rekel da je bila srečna družina? Vidi se vam da imate svoje komplekse katere ne morete preboleti. Verjetno ste ločene ali pa so vaši starši ločeni. Če je mama srečna bila z možem, a on ne z njo to NI srečna družina. Uničila je ni ona, družina bi tako ali tako razpadla. V veselje razdirati? No ja..sej vem da iz tebe govori gnev prevarane žene. Kje je rekla da ji je v veselje kot prvo in kot drugo..če bi mož bil srečen z ženo, druge že pogledal ne bi. Nihče ga v to ni prisili. Osebe ne moreš prisiliti da te ljudi,čeprav ti ljubiš njo. Lahko ji ponujaš nebesa, a če on tega ne čuti več do tebe ne moreš nič narediti. In še nekaj..kaj ste raje same in nekaj časa nesrečne..ali raje vidtite da spi mož ob vas in misli na drugo? Da vam da vedeti da je z vami samo zaradi otrok, da vas ne ljubi več, da ga ne privlačite več? V kolikor ste raje z njim...smilite se mi. Meni in vsaki se smilijo ženske odvisne od odnosov. A kot že v začetku povedano, piše se leto 2007, če je ženska bolna (odvisna od odnosa), jo je treba zdraviti, ji postaviti ultimat, kot alkoholiku ali pa jo pustiti. Ne pa čakati in oditi, ko si najdeš novo. To je podlo. Soditi, kaj je na stvari pri Andreji, ne moremo, ker še ona ne ve vsega oz. ve "resnico", ki ji jo je on povedal in "resnico", ki jo je takrat hotela slišati. Vem, ker smo ljudje taki, da v navalu strasti ne razmišljamo gor pa dol, pa počez , tak da nima smisla kaj veliko o tem. Pa tudi o tem, da so eni slabi, drugi dobri, ker se zahaja v skrajnosti. Poprek in počez obsojati nikomur ne koristi. Jaz sem povedala o mojih izkušnjah, vem kaj se godi okrog mene in sem si na podlagi tega ustvarila mnenje. Nekaj izkušenj, nekaj teorije, sedaj mislim o ljubicah to, kar mislim. Še pred par leti, ko se nisem tako poglabljala, ker doma še nisem imela interneta, sem pa zagovarjala trditev, da ljubica ni kriva. Ja, še to, na začetku je zaljubljenost, strast, živalska privlačnost, ki se ji da upreti, ljubezen pride baje šele po nekaj mesecih in je v veliki meri stvar odločitve, tako da izgovori ala ljubezen je bila premočna ne zdržijo, ker še ni moglo iti za ljubezen. Pri zaljubljenosti se pa tudi ni treba dol dat, možno je obdržati noge skup, res.
< Sporočilo je popravil trojči -- 21.6.2007 19:42:14 >
|