Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Komu, koliko, kdaj? 28.6.2007 21:57:57
|
|
|
|
MetiLu
|
1. Midva sva skupaj delala test, tako da je oz. prvi zagledal moj bodoči mož (7.7.2007 bo pa že kar taprav ) in se tako nasmejal in zardel, da mi je bilo prec jasno. Čeprav sva na delala, vendar ne tako intenzivo (sva šla na to ko bo bo), pa sem bila precej šokirana, ko je bil test pozitiven že v 4. poskusu. Od vseh občutkov sem se smejala in jokala hkrati, pa pol sem ene pol ure gor pa dol po stanovanju hodila 2. Moja mami je prva izvedela v 6. tednu, ko sem prišla iz UZ in mi je G pokazal mojo pikico veliko 8mm, tudi bitje srčka se je videlo , potem pa še njegovi družini. Sva pa prosila za molk do NS, tako, da upam, da bodo res tiho. 3. V službi še ne vejo, me pa tudi malo skrbi, ker so me planirali septembra redno zaposlit, zdej jim bom pa kar fajn plane porušla, ker bodo morali spet novega uvajat v to delo. Sicer pa sem v tej firmi že dve leti, vendar delam preko ŠS. Spet sem se mal razpisala
|
|
RE: Komu, koliko, kdaj? 4.7.2007 19:28:13
|
|
|
|
Erin
|
A katera pozna kako simpatično metodo kako povedati npr. družini (materi da bo babica ...hmmm...da ji kupiš steklenico vina z napisom Babici! poj pa da vidmo če možgančki delajo...ma bi blo smeha da ji nebi kapnilo... itd)...tko da se še mal nasmeješ zravn... LP
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?