|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Komu, koliko, kdaj?
20.6.2007 16:28:52   
Erin
Mal me zanima drage moje punce....user posted image
  1. KOMU nameravate najprej povedati (oz, ste povedale) da ste user posted image (poleg svojemu predragemu) -ko vam rata, seveda... ma sej vem, da potem iz nestrpnosti in sreče povemo gotov taprvemu, ki mimo pride, samo, kdo se vam v tem trenutku po glavi podi, kdo bi imel po vašem to čast da je "2"?
  2. KOLIKO časa nameravate obdržati skrivnost zase (oz. ste jo zadržale)? Eni pravjo da je bolje bit prve tri mesece tiho, za vsak slučaj če gre kaj narobe...sej vem, spet je odvisno od tega koliko časa traja da pride kdo mimo...user posted image ...hec....
  3. KDAJ  je po vašem mnenju najboljši čas, da  poveste (oz. kdaj ste povedale) v službi (spet je seveda odvisno od tega kakšno zaposlitev maš, za koliko časa jo imaš)..

Mal me zanimajo vaše namere oz. izkušnje, kr tko... Ne mislim nobene silt v to, če noče naj ne pove...Meni gre skoz to po glav... da pride dan user posted image in kako naprej...user posted image

Jaz osebno bi:
  1.  najprej povedala materi, saj se mi zdi idealna za to "čast" oz imam kar občutek da je to moja dolžnost...user posted image
  2. skrivnost bi obdržala vsaj dokler mi nebi po prvem ultrazvoku oz. malo boljši preiskavi npr.nuhalni potrdili, da je z user posted image vse u redu
  3. na šihtu nebi povedala vsaj dokler nebi dobila podaljšane pogodbe oz. če bi blo umes pa po prvem pregledu...
Jah no, tko zej mislim, kaj bo pa ko bo ratal user posted image , bomo pa vidli...user posted image

He, he...

Punce, uživejte!  Pa čimveč user posted image user posted image in user posted image !!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Komu, koliko, kdaj?
20.6.2007 16:42:52   
zarjica
To je čist stvar posameznika, oz. para, kako se odloči.
Midva sva test delala skupaj. Čez kak teden sva povedala staršem (6t nosečnosti). Po prvem pregledu in UZ (v 8t nosečnosti) pa ni bila več skrivnost. Ne vem, zakaj skrivat ali celo tajituser posted image . Sicer pa me je okolica skapirala zelo hitro (bila sem bleda, zelena, ...od slabosti in res se mi je na obrazu videlo, da nisem ista kot prej). Tak da če me je kdo vprašal, sem seveda le potrdila, kaj pa naj bi. No, ko so vsi vedeli in po uspešnem pregledu nuhalne pa je bilo vse super. Dokler nisem v 15. tednu splavila user posted image .
Moje mnenje - če se zgodi najhujše, tega itak ne moreš prikriti. Vsaj jaz sem psihično čist na tleh, pa je od ss skoraj že 2 meseca. Hudo je potem vsem razlagat, da nisi več noseča, ampak ljudje vglavnem razumejo in so uvidevni - npr. tudi v službi - me niso takoj prvi dan po bolniški zasuli z nepotrebnim delom. No, to je moja grenka izkušnja. Vem pa, da ko bom drugič noseča (upam, da še letos) bom naredila isto. Vsevprek razlagala nebom, če pa kdo posumi, pa tajila vsekakor ne bom.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.6.2007 16:55:15   
Putka
Ta prvič je bila mami prva, ki je zvedla. Pa ji nisem jaz povedala, je po izrazu naq obrazu uganilauser posted image . Ta drugič je bil možek ta prvi.

Ožji familiji in prijateljem sem zaupala pred tremi meseci. Enkrat sem imela v 7. tednu spontani splav, k sreči še nisem okoli govorila, tako sem naslednjič v službi povedala po nuhalni.

Aja, pri prvi nosečnosti sem prijateljico prosila, naj ne govori naokoli - napaka. Mi je bilo tolk žal, ker nisem bila jaz tista, ki bi lahko veselo novico okrog trosila.

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.6.2007 17:03:36   
melanija
Za prvo sem povedala zelo kmalu tam okoli 10t, čeprav bi jaz kasneje samo iz določenih razlogov smo morali povedat. za drugo mi je bilo že po 5 t tako poznat da so nekateri že sami pogruntali da smem noseča in ni bilo druge kot povedat. V tretje pa sedaj sem 5 t noseča, pa nismoše povedali, ma mi je pa že fajn poznat, tako da ne bomo predolgo odlašali. Čeprav bi jaz počakala do prvega pregleda,ki ga imam 16.7 sam vem da bo treba prej.
Prvi ki zve definitivno mož, potem pa moja mama.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.6.2007 17:08:56   
soncece24
IZVIRNO SPOROČILO: teejaa

1. KOMU nameravate najprej povedati
    Sigurno dragemu in mami, ampak takšen gobec kot sem bodo tudi vsi ostali zvedeli prvič ko me bodo srečali user posted image user posted image
  2. KOLIKO časa nameravate obdržati skrivnost zase (oz. ste jo zadržale)? Bomo videli, ampak sigurno ne dolgo.
  3. KDAJ  je po vašem mnenju najboljši čas, da  poveste (oz. kdaj ste povedale) v službi v službo ne hodim, delam doma, bi pa vsem, sa katerim poslovno sodelujem povedala najmanj 3 mesece pred porodom.

Luškana tema user posted image Upam, da ti čim prej uspe zagledati user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.6.2007 17:16:03   
Katy\o/
Tud, jaz veliko razmišljam komu bi najprej povedala.

Po vsej verjetnosti bo kar takole:

- najprej bo seveda zvedel moj dragi (če ne bo zraven), potem prijateljica, ki ve da načrtujeva in ve drage moje tukaj na RR. Staršem bi pa rada povedala takrat ko bova oba skupaj na obisku (ne vesta da načrtujeva). Kdaj povedat njegovim staršem, se bo pa sam odločil.

- jaz ne nameravam skrivat, ker se mi zdi da je nosečnost nekaj lepega in ne vem zakaj bi skrivala. Samo trobila naokol ne bom user posted image

- jaz službe še nimam, tko da s tem ne bom imela težav. Bi pa verjetno povedala takoj ko bi G. potrdila nosečnost in da je s plodom vse uredu. Jaz osebno ne bi čakala na podaljšanje, ker sem slišala (od tete) da je ena ženska v firmi čakala da so ji podaljšali pogodbo, potem pa je povedala da je noseča. To se šefici seveda ni zdelo prav in fer, tako da jo po koncu porodniške oz. po koncu izteka pogodbe služba več ne čaka. S tem si je naredila samo škodo.

Lepo se mejte tele sončne dni, pa čimveč user posted image !

user posted image Srečno punce!

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.6.2007 18:06:19   
tamala_82
teejaa - super tema user posted image user posted image user posted image kot naročena zame!! V ponedeljek sem izvedela, da sem user posted image in z user posted image že razmišljava, kdaj, komu, kaj, koliko, ... povedat, da bomo imeli februarja (če bo vse po sreči ... eh, itak, da bo!!!) user posted image

1. KOMU nameravate najprej povedati (oz, ste povedale) da ste user posted image - čist čist prvi je izvedu user posted image   , ker je bil zraven, ko sem delala test!! Sva oba hotla, da bi ga skup nardila ... tako si lahko človek takoj pade v objem user posted image
Zdej se pa tut že pogovarjava, kdaj bova povedala in komu ... sva se zmenila, da ne bova čakala do prvega pregleda, ampak bova kar povedala (verjetno že ta vikend user posted image najprej mojim staršem in potem še njegovim ... moji so vedeli, da načrtujeva, njegove bo pa verjetno kar kap user posted image user posted image ). Zdi se mi nesmiselno čakat do prvega pregleda, oz. celo do nuhalne. Ja kdo ti pa bo drug stal ob strani, kot tvoji starši (v primeru, da gre kaj narobe). Res ne bi mogla trpet pa držat vse v sebi ... sem že po naravi taka, da če se slabo počutim, sem slabe volje al pa karkoli takoj povem bližnjim pa mau pojamram in se pol takoj bolš počutim user posted image

2. KOLIKO časa nameravate obdržati skrivnost zase (oz. ste jo zadržale)? - nekaj prjatlc že ve, večina pa še ne ... Verjetno pa glede na nepopisno veselje, ne bova mogla dolgo časa skrivat, ker nama na obrazu piše (žariva, cvetiva). Poleg tega tut trebušček pridno raste (se mi že kar pozna in tisti, ki vejo, da nisem bila nikoli "zalita" okrog pasu, takoj posumijo ...) ... bližnji bodo izvedeli (kmaluuser posted image ), ostalim, ki naju bodo vprašali, pa tudi ne bova lagala - zakaj bi? Saj user posted image je vendar nekaj najlepšega!!!

3. KDAJ  je po vašem mnenju najboljši čas, da  poveste (oz. kdaj ste povedale) v službi  - žal trenutno nisem redno zaposlena! Delam honorarno na šoli za tuje jezike, kjer učim nemščino. Poučevala bom toliko časa, dokler se bo dalo ... pa glede na to, da je honorarno, tudi, ko bom povedala, verjetno ne bom imela problemov, ker nas je več predavateljev za nemščino!

Mah ... mogoče se bo komu zdelo, da "prehitevava dogodke", ampak takšno radost je resnično težko prikrivati (sploh pa pred ljudmi, ki so nekomu blizu)!

user posted image user posted image user posted image   nama je najbolj važno, da bova februarja postala starša in da bova dobila tako zaželjeno pridno, črno, mejhno in najbolj luškano bebiko na svetu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce pridne bit pa SREČNO!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.6.2007 18:09:49   
tamala_82
Ups, šele zdej vidim, kako sem se razpisala user posted image user posted image user posted image user posted image ne morem pomagat, če je pa dobra tema user posted image user posted image

A majo tile posti kašno omejitev znakov? Ups ....

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.6.2007 18:25:55   
viv_
KOMU - obakrat najprej možu, pol pa moja mami, pol pa ostala žlahta...

KOLIKO - nič, sem kuj povedala user posted image

KDAJ - prvič po 3 mesecih, drugič kuj

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.6.2007 5:56:51   
Temari
Super tema! user posted image

1. KOMU nameravate najprej povedati (oz, ste povedale) da ste user posted image
    Najprej seveda mojemu dragemu. Potem mačkam ter hrčici user posted image , nato moji sestri in sestriču (mi je bolj brat kot sestrič in tudi od vsega začetka ve, da delava na bebici). Potem pa pride na vrsto njegova družina.
  2. KOLIKO časa nameravate obdržati skrivnost zase (oz. ste jo zadržale)?
    Ljudem, katerim nameravava povedat, bova povedala takoj. Potem pa se bo že razvedelo user posted image .
    .
  3. KDAJ je po vašem mnenju najboljši čas, da poveste (oz. kdaj ste povedale) v službi
    Glede na to, da delam v tastovi firmi, bova istočasno povedala tako tastu kot šefu user posted image .

Res pa je, da bom verjetno morala dragemu povedati dvakrat - prvič takoj, ko bo test pokazal črtico življenja in drugič, ko se zbudi iz nezavesti user posted image user posted image user posted image .

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.6.2007 6:13:38   
sayuri

Prvi je izvedel mož še isti trenutek, čez nekaj minut dve dobri prijateljici - ena na forumu in ena v službi user posted image user posted image user posted image , sledili sta mami in taščauser posted image  ,čez eno uro je vedelo že pol sodelavk, čez pol dneva pa pol Slovenije user posted image user posted image user posted image  
  1. KOLIKO časa nameravate obdržati skrivnost zase (oz. ste jo zadržale)?

Nisem nameravala skrivnosti obdržati zase. Itak so vsi vedeli, da sva v postopku ICSI in za vsak dan posebej so navijali, da nama bo uspelo. Tako so tudi vedeli datum testa.user posted image
  1. KDAJ  je po vašem mnenju najboljši čas, da  poveste (oz. kdaj ste povedale) v službi

Povedala sem še preden sem bila noseča user posted image user posted image user posted image  - enkart pozimi se mi zdi user posted image . Vedela sem, da grem meseca maja v postopek in sem šefu dala vedet, da ne more name računat v šoli v naravi. Povedala sem mu, za kaj gre in je zelo dobro sprejel novico. Se mi je zdelo fer, da mu povem. Tak odnos je imel tud on do mene. Mi je celo rekel, da drži pesti in upa, da bo uspelo, pa da naj mu sporočim. In sem tudi mu user posted image . Tako da.... pri meni že vsiiiii vejo. user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.6.2007 8:45:15   
Pat74
Prvi, ki je izvedel, je bil seveda možek, potem pa moja mami in sestra dvojčica - moževim staršem sva povedala zelo pozno, predvsem drugič, ker sva imela prvič zelo negativno izkušnjo, ki se mi je zasidrala v srce in spomin za vse čase ... ko nama bo spet uspelo, bo moja mama spet tista, ki bo izvedela ta druga, ne gre za čast, zato ker sva zaupnici in prijateljici.

Kdaj? - sodelujočemu v postopku takoj, mami po kakšnem tednu, ostalim po treh mesecih, v službi pa šele, ko se ni dalo več skriti - zaradi izrazite nestrpnosti in šikaniranja nosečnic!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.6.2007 12:55:57   
Nasy
prvi definitivno izve možek, drugo kolegica. Naprej pa počakamo 3 mesece, me je že izučilo, ko sva prehitro povedala. Potem izve sestra, nato domači. V službi pa tudi enkrat po 3 mesecih verjetno

< Sporočilo je popravil Nasy -- 21.6.2007 12:56:38 >

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.6.2007 16:08:24   
tejčica30
Naredila bi kot Nasy, mož bo že pri testu zraven, potem prijateljica, ostali po treh mesecih, oziroma ko bodo sami opazili. Svojih izkušenj glede tega še nimam, upam pa da jih bom imela kmalu...lahko pa se zgodi, da ne bom mogla čakat tri mesece, da zvejo drugi

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.6.2007 0:22:17   
Blacky30
Ja, fajn tema, res....user posted image

Prvič sem najprej povedala user posted image , ki sploh ni vedel, da sem v kopalnici delala test, ker sem bila prepričana, da itak ni user posted image . Naslednje jutro je izvedela najboljša prijateljica. Pri drugem bo najverjetneje enako.user posted image

1. KOLIKO časa nameravate obdržati skrivnost zase (oz. ste jo zadržale)?

Prvič sva skrivnost zadržala zase še 2 tedna, saj sva v 6. tednu povedala staršem, vsem ostalim pa šele v 13. tednu po NS in to celotni ožji in širši družini na praznovanju tastovega abrahama. Drugič bo verjetno enako, staršem bova povedala takoj, ko bova prišla k sebiuser posted image , ostalim pa po NS.
  1. KDAJ  je po vašem mnenju najboljši čas, da  poveste (oz. kdaj ste povedale) v službi

Tudi v službi sem povedala v 13. tednu po NS. In tudi drugič bo enako. Sem pač vraževerna in se držim navodila, da se pred koncem 3. meseca ne sme o tem hvaliti. Sem čudna, ne...?user posted image user posted image

Iiiii, kak je bilo fajn obuditi spomine in si narediti lušte....user posted image

(odgovor članu tejčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.6.2007 7:33:17   
amaya
1. Mojemu user posted image , mami in najboljši kolegici, ki je prišla test prekontrolirat (ima čez dve user posted image in bi umrla če je ne bi takoj poklicalauser posted image ). Tako sva skupaj jokali in se objemali, pa še lepo sončnico mi je prinesla.
2. Ma jaz nisem mogla bit tiho. To je tako lep dogodek, da res ne bi mogla skrivat. Sploh pa sem tip, ki darila ko kupi tudi da, čeprav je še mesec do novega leta user posted image user posted image user posted image . Ker vem da bo vse v redu in sem tudi zelo pozitivna v tem, si niti ne predstavljam, da bi bilo kaj narobe. Če bi pa že bilo bi pa imela okoli sebe prijatelje, ki jim ne bi bilo potrebno razlagati zakaj sem potrta, depresivna,...ker bi vedeli in bi mi pomagali. Itak bo pa vse tako kot treba.
3. Ah...tam sem pa povedala zadnji šolski dan, ker itak dela nimam več (premalo otrok user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image ...ampak se bom že znajdlauser posted image )

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.6.2007 9:06:51   
Zofy
Ja, res fajn tema. Tudi sama sem se večkrat spraševala komu in kdaj bi povedala,da sem noseča. Torej

1. KOMU: Najprej seveda mojemu možeku (razen, če bi bil zraven) in mojim 3 najboljšim prijateljicam.
2. KDAJ: po 1. pregledu na UZ, ko bi bilo dejansko potrjeno, da pikica raste in srček bije, bi povedala staršem (valda najprej mojimuser posted image ). Mislim, da bi takrat povedala tudi ostalim, saj moja G naroča na prvi pregled šele v 10. tednu. No, če dobro pomislim, je 10 tednov kar dolga in bi staršem bolj težko do takrat skrivala. Sploh pa bi po moje takoj pogruntali, ker ne bi več pila atijevega vina, ko bi bila na obiskuuser posted image user posted image

3. V SLUŽBI bi pa tudi jaz povedala šele po nuhalni.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.6.2007 12:37:55   
Erin
Pestri odgovori... kolk smo si različne....mi je dal mal mislit...user posted image
Hotla sem vam povedat, da se najde tud kaka, ki sploh noče priznat niti družini, niti prijateljem da je user posted image ...user posted image
Moja kolegica je skrivala sebe in trebuh do 7 meseca, odselila se je, nobenmu nič povedala, če smo slišali kako informacijo in jo vprašali(po telefonu, ker je vidl itak nč nismo) je pa vse zanikala... vse dokler je nisem po naklučju srečala v trgovini s trebuhom do blagajne...user posted image ... včasih je bla ena mojih najboljših frendic, vse sva si povedali, take stvari pa ni  želela deliti z nikomer...ne razumem...pa ni mela nikakršnih problemov z družino, denarjem, ob sebi je mela resnega fanta s katerim sta si urejala stanovanje...

Povejte mi, je mela že katera take izkušnje in...kaj jo je gnalo v to, da je bila tako skrivnostna, še sedaj, 5 let zatem nam ni jasno...user posted image user posted image user posted image

Mah to je taka lepa stvar, da si jo želiš deliti s celim svetom, vsaj jaz bi jo...ne vem...

Lep pozdrav vsem!!!  user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil teejaa -- 27.6.2007 12:39:32 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.6.2007 12:57:04   
Serendipity
1. NAJPREJ - če fant ne bi bil zraven, bi ga lepo presenetila, potem mami in najverjetneje najboljšim prijateljicam, ki bi itaq ugotovile, kaj se dogaja z mano.
Hahaha - pa še iti dan, ko bi zagledala user posted image  vam, na RR user posted image  Bi me razneslo od veselja user posted image .

2. KOLIKO ČASA preden bi povedala ostalim - najbližjim članom in prijateljicam - po prvem UZ, ko bi dobila potrdilo, da je vse ok z najino pikico. Oz tudi odvisno od osebe, enim prej drugim kasneje.

3. SLUŽBA - glede na to, da mi preteče delovno razmerje v avgustu in se kolegica vrne s porodniške, mi to zaenkrat ne predstavlja problema. Drugače pa ne vem, kako in kdaj bi povedala...

Upam, pa da čimprej zagledamo user posted image user posted image  ...

< Sporočilo je popravil Jasnaa -- 27.6.2007 13:05:03 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.6.2007 13:11:38   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: teejaa

Moja kolegica je skrivala sebe in trebuh do 7 meseca, odselila se je, nobenmu nič povedala, če smo slišali kako informacijo in jo vprašali(po telefonu, ker je vidl itak nč nismo) je pa vse zanikala... vse dokler je nisem po naklučju srečala v trgovini s trebuhom do blagajne...user posted image ... včasih je bla ena mojih najboljših frendic, vse sva si povedali, take stvari pa ni  želela deliti z nikomer...ne razumem...pa ni mela nikakršnih problemov z družino, denarjem, ob sebi je mela resnega fanta s katerim sta si urejala stanovanje...

No, mene je pred časom kar prizadelo podobno dejanje s strani fantovega brata in njegove punce. user posted image
Skoraj cela vas je bila že seznanjena s tem, le midva ne. In potem, ko te ljudje sprašujejo izpadeš kot norček, ker se oti itaq ne sanja nič o tem. 
Ne vidim smisla zakaj sta skrivala tak dolgo (4 mesce - saj vem, da se že kaj vidi ampak široke majice pa dosti zakrijejo) in se obnašala kot dva najstnika... (in oba sta stara okoli 30 let). In nazadnje še izjava da ni bilo načrtovano in če je pač je ... Eni se pa matramo leto in pol... pa...eh, se ne bom spuščala raje ...user posted image
Saj  sto ludi sto čudi user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.6.2007 13:21:20   
ANIME
Ko enkrat bo ... upam, da bova zdržala do NS, da G potrdi, da je vse OK.
Moj bo seveda isti trenutek izvedel, ostali bodo pa malo čakali :D

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.6.2007 14:50:23   
Naty*
Zaradi slabe izkušnje letos, bova sedaj mal dlje počakala in šele potem povedala. Bila sem pristaš tega, da če si user posted image , je pač to tako lepo stanje, da mora vsak vedet. In tudi je... dokler...ni blo treba še vsem razlagat, da ne bo nč. Nič kaj prijetno...

v drugo:
komu najprej: seveda user posted image pa mogoče kakšni prijateljici. (prvič je najprej zvedel moj, potem pa še VSI ostali - takoj!)
KOLIKO časa nameravate obdržati skrivnost zase (oz. ste jo zadržale)? dokler ne bom videla da user posted image mojega user posted image veselo bije. (prvič sva povedala takoj po user posted image )
KDAJ  je po vašem mnenju najboljši čas, da  poveste (oz. kdaj ste povedale) v službi zame bo najboljše, da bom povedala takoj, ko bom videla, da je vse v redu, ker bo treba poiskat in uvedit zamenjavo. (prvič sem tudi povedala takoj).

No tako je z mano. Pa veliko sreče pri čakanju na user posted image oz. za srečke user posted image , veliko veselja pri čakanju na user posted image !!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.6.2007 18:37:56   
MARTINŠČICA
Hojla,
jaz še nisem user posted image , ko pa bom delala test, bo moj user posted image  zraven, ko se bodo pokazale user posted image , potem izve ginekologinja in vi na RR, čez 4 mesece pa vsi ostali.

200% MAMI

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
27.6.2007 18:54:41   
stunfek
Jaz, ko bom user posted image , bom takoj povedala celemu svetu, objavila na blogu, povedala v službi, domačim in vsem, ki me bodo 5 sekund poslušali user posted image . Howg!

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.6.2007 21:29:42   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

Jaz, ko bom user posted image , bom takoj povedala celemu svetu, objavila na blogu, povedala v službi, domačim in vsem, ki me bodo 5 sekund poslušali user posted image . Howg!

user posted image user posted image user posted image

Verjem, da te bodo...tako lepo novico vsak rad sliši...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?