Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko opreme za začetek 3.7.2007 13:30:25
|
|
|
|
simonas
|
Jaz sem imela cca 30 tetra plenic in kakih 10 povijalnih, pa mi je kar prav prišlo. Za oblečt pa sem ogromno stvari dobila, tako da ne vem koliko v bistvu potrebuješ, saj sem imela vsega preveč. Računaj na to, da ima oblečeni hkrati dve benkici,pa žabice in copatke, za ven kako jopico, bombažno in pleteno kapico... Jaz sem dosti stvari sama naredila, tako kar sproti, ko sem videla kaj rabim (copatke, jopice, kapice). Za začetek kupi bolj malo in št. 62, saj dokupiš še vedno lahko, če boš morala vse kupit. Je pa fajn imeti na rezervi kake bombažne rokavičke, ker imajo fejst mrzle rokice, pa copatke za čez pajacka (bombažne, volnene) ali pa kake tople nogavičke (kar ti je pač bolj všeč). Drugače pa poglej malo med oglase. Nekateri ponujajo kar komplet stvari za dojenčka, pa sigurno niso tako ponošene, če jih je samo en otrok nosil.
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.